Още в началото на кампанията се прокраднаха плахи изречения, че ГЕРБ ще играят така, че БСП да спечели.
Всички видяхме как всичко протече и какъв логичен финал се получи!
Та, тука не е редно да се честити на никой, защото всички играхме по сценария на #КОЙ!
Борисов направи всичко нужно за да загуби изборите - забави кандидатурата, избра ужасен кандидат, не проведе активна кампания и най-вече наля нефт в огъня, като обвърза загубата с оставка на кабинета! Интересно е и това, че първоначално обяви, че оставка ще има още след първия тур, сякаш е очаквал Цецка да отпадне още на него!
Дали сценарият е писан в Русия? Дали Путин е #КОЙ? Борисов го изловиха с някакъв подкуп от 50 милиона, който го отдадоха на далаверата около АЕЦ Белене, но всъщност може да е бил за преждевременното му пенсиониране/оттегляне от властта. БСП пък бяха на инструктаж в Москва, след който се върнаха в доста добро настроение!
Остава само да видим как Референдума се намества в тази картина, защото той работи за големите партии, а те запазиха мълчание около него. Вярно е, че наивния народ си го нахлузва с него, но защо въобще беше пуснат от Славито? Кой е истинския поръчител на Референдума? Славито просто си изигра ролята да го популяризира и да го представи, като ползотворен за плебса! Факт е, че снощи се заговори за една отпаднала част от него - за намаляването на депутатите на 120! Заговори се точно от БСП, което може би пак показва, че #КОЙ е зад това, но защо? БСП нямат толкова електорат, че да се възползват от ефекта на Референдума!? Дали наистина дузината сценаристи на Славито са допуснали да прокламират Референдума само с популистките лозунги, без да отчитат и консерватизма, който наднича от него? Едва ли, все пак са умни глави!
Генерал Радев е новият президент на България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Генерал Радев е новият президент на България!
Да им е честито на БСП и ДПС !
Сега ще настъпи финансов рай в България !

balef написа:Да им е честито на БСП и ДПС !
Щом Борисов така иска...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
anihilator написа:doktora25 написа:Хайде честито на всички. Доживях след 9 години безвремие истинска голяма изборна победа. Ако не броим злополучния половинчат "успех" през 2013, неуважения референдум за Белене и някои класирани преференции нямаше през този период парламентарни, кметски или президентски избори, на които по-достойната алтернатива (за която аз респективно съм гласувал) да спечели. Харесаха ми и резултатите от 1-ви тур. Това е само началото. Искам коалиция между националисти и социалисти на власт (без да конкретизирам партии).
ДоК искаш ама нема тази победа е на ДПС и без тях в едно ново алтернативно правитество нема да станеАй със здраве.
Според мен на предстоящите парламентарни избори Обединените патриоти биха взели повече гласове от ДПС и е много вероятно да бъдат трети. Може и да са с по-малко от 15%, но настоящите им проценти в много по-голяма степен са си техни-положителен вот, а не наказателен. Въпросът е обаче евентуалните нови партии на Трифонов и Марешки какви позиции ще защитават, защото те от една страна няма да допуснат повторение на ситуацията от 2013, не вярвам да подкрепят правителство с ДПС ако не искат бързо да се "самоубият", единият може би е по-близо до сътрудничество с ГЕРБ, другият-до БСП, и двамата не са се изказвали много положително за националистите, но все пак си мисля че е по-вероятно да направят компромис с тях, отколкото с ДПС. Сега повечето анализи са въпрос в по-голяма степен на догадки и предпочитания.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Lyubooo написа:Още в началото на кампанията се прокраднаха плахи изречения, че ГЕРБ ще играят така, че БСП да спечели.
Всички видяхме как всичко протече и какъв логичен финал се получи!
Та, тука не е редно да се честити на никой, защото всички играхме по сценария на #КОЙ!
Борисов направи всичко нужно за да загуби изборите - забави кандидатурата, избра ужасен кандидат, не проведе активна кампания и най-вече наля нефт в огъня, като обвърза загубата с оставка на кабинета! Интересно е и това, че първоначално обяви, че оставка ще има още след първия тур, сякаш е очаквал Цецка да отпадне още на него!
Дали сценарият е писан в Русия? Дали Путин е #КОЙ? Борисов го изловиха с някакъв подкуп от 50 милиона, който го отдадоха на далаверата около АЕЦ Белене, но всъщност може да е бил за преждевременното му пенсиониране/оттегляне от властта. БСП пък бяха на инструктаж в Москва, след който се върнаха в доста добро настроение!
Остава само да видим как Референдума се намества в тази картина, защото той работи за големите партии, а те запазиха мълчание около него. Вярно е, че наивния народ си го нахлузва с него, но защо въобще беше пуснат от Славито? Кой е истинския поръчител на Референдума? Славито просто си изигра ролята да го популяризира и да го представи, като ползотворен за плебса! Факт е, че снощи се заговори за една отпаднала част от него - за намаляването на депутатите на 120! Заговори се точно от БСП, което може би пак показва, че #КОЙ е зад това, но защо? БСП нямат толкова електорат, че да се възползват от ефекта на Референдума!? Дали наистина дузината сценаристи на Славито са допуснали да прокламират Референдума само с популистките лозунги, без да отчитат и консерватизма, който наднича от него? Едва ли, все пак са умни глави!
Или е по сценарий, или Бойко прецени, че коалицията му в парламента е много нестабилна и трудно ще изкара целия мандат.
Несериозно е да се мисли това за Путин, именно заради АЕЦ Белене. Орешарски имаше всичкото време на света, парламентарна подкрепа, предизборни обещания и спечелен референдум, за да възобнови проекта и започне неговото изпълнение. Една от причините за катастрофалния резултат на БСП през 2014 е че именно това не се случи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Captain Stottlemeyer
HoUs4oOL написа:papazar написа:нямаме загубено знаме...
Позволи ми да те поправя, това не е вярно, БА има пленено знаме!!!
Името на човека, който е извършил това нещо е Стаматис Стаматиу, както се разбира от името му - той е грък....
Позволи ми и аз да те поправя - това е вярно.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%9E%D0%9E
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бащата на нацията си замина!
Майката на нацията си замина!
Пичаги, никога не съм си мислел че е ЧАК ТОЛКОВА ЯКО да си кръгъл сирак!
Майката на нацията си замина!
Пичаги, никога не съм си мислел че е ЧАК ТОЛКОВА ЯКО да си кръгъл сирак!

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!
diplomat написа:blue avalanche написа:diplomat написа:blue avalanche написа:diplomat написа:Сега става мажоритарна с два тура.
СЕГА...все още НИЩО не е станала.
Всички се обявиха, че ще работят за приемането на референдума. Дори ГЕРБ и БСП, срещу които уж е насочен.![]()
И ще си намалят субсидията на 1лв/глас???
Не думай!!!![]()
![]()
Той,Борисов,се обяви и за Велико събрание. Ти да не взе,че му повярва???
А ти да не повярва на кандидат-перуката и чалга кликата му?Понятие си нямаш очевидно от въпросната тема, но тебе те знам, че си същия като Кашчей - на всяка манджа - мерудия, специалист по всичко, форумен корифей.
Аз не съм повярвал на никого. Явно ти си от наивниците,които "вярват".

Ако партиите даваха "мило и драго" за "гласа на народа", нямаше да манипулират вота за референдума! Чак ли си??? И просто щяха да са ДЛЪЖНИ да се съобразят.
След като го направиха,могат да си говорят каквото си искат!

GOLEADOR написа:За Кристалина и Дончев пък да не говорим.
Тиро лиро....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш