Ливърпул - Уотфорд, 06.11.2016, 6:1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Уотфорд, 06.11.2016, 6:1 FT

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2016 10:05

Свиленов ,слабаците не излизат с настроението да ни вкарат гол а излизат със страх от загуба срещу Ливърпул . ;) СИЛА сме Свиленов ...и тия отбелязванки на голове при 6-1 са смешни и дребнави .Не издребнявай ,смешно е . При 6-1 се обръща внимание единствено и само на уникалната ни игра .При 6-1 ще изтъкваш всичко друго ,само не и единственото им почетно голче ,което падна при 5-0 а не при 0-0 или 1-0 или дори 2-0.
И като си тръгнал да отбелязваш ,ще отбелязваш виновника за гола . :lol: А имено твоя любимец Данчо Тъпото в случая . Ако беше някой друг ,примерно Кариус ,щяхте натрапчиво да го отбележите нали,но в случая не ти отърва ? :)
Нека анализираме . Уотфорд атакуват с Амрабат от фланга ,имаме двама играча които го срещат ...и видиш ли наш Данчо и той отива да среща ,да станат 3ма :lol: а в същото време неговия човек Янмаат остава сам ,нахлува ,иска топката ,получава я ,защото Данчо Тъпото го остави сам и тръгна там където няма никаква работа ...и Янмаат си я вкарва . Елементарна детинска грешка на Данчо Неоринтирания . В случая беше тактически неграмотен и глупав .

И не видях никой да отбележи добрите намеси на Каруис . Това момче се подобрява от мач на мач и започва да затваря усти на тия които му се смееха . Аз прекрасно видях потенциала му и качествата му и в контролите и сега ги виждам . А видя ли нещо аз ,това означава че на 99 % е точно в десетката . Защото разбирам от футбол ,защото футбола ми е ясен като бял ден и защото имам много набито око и уникална преценка .И за това ,всеки който си позволи да тръгне срещу мен ,рано или късно става за смях .Примери ХИЛЯДИ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 ное 2016 12:36

Коментарът ми е достатъчно адекватен и ако не четеше през редовете можеше да си спестиш цялата реч. Кариус никога не съм го плюл . Всъщност никога не е бил оплюван .Плюха го 2-3ма и ти пак реши да се изявиш и да коментираш , че си сам срещу света .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2016 12:54

PSvilenov написа:Коментарът ми е достатъчно адекватен и ако не четеше през редовете можеше да си спестиш цялата реч. Кариус никога не съм го плюл . Всъщност никога не е бил оплюван .Плюха го 2-3ма и ти пак реши да се изявиш и да коментираш , че си сам срещу света .

Не бе Свиленов, набива ми се на очи факта ,че винаги се отбелязва най малката грешка на този сравнително млад вратар и в същото време не се отбелязват добрите му моменти . Това какво означава според теб ? Че повечето нямате вяра в него ли ? Знам ,знам ..не ми казвай . :)
И нищо не каза за гола ,който допуснахме ? Да те чуя ? Нали беше много притеснен за тоя гол .Коментирай :)
Ако беше Данчо по умен тактически ,щеше да си стои до човека и този гол нямаше да влезе никога .
Свиленов ,аз също винаги имам притеснения ,относно головете които допускаме .Но нека търсим и анализираме как стават те . А как Свиленов стават предимно головете в нашата врата ? От статични положения и високи центрирания ,нали така ? А така .Това са ми основните притеснения на мен !!!!!!!!!!!!! А на теб ? Аз лично след тоя мач ,повече се радвам ,че не допуснахме гол от статично положение ,отколкото да обръщам внимание на тактическата глупост на Данчо ,за която съм убеден ,че Клоп му е набил чомберите и обяснил грешката . Така че ,за мен по скоро имаме напредък .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”