Свиленов ,слабаците не излизат с настроението да ни вкарат гол а излизат със страх от загуба срещу Ливърпул .

СИЛА сме Свиленов ...и тия отбелязванки на голове при 6-1 са смешни и дребнави .Не издребнявай ,смешно е . При 6-1 се обръща внимание единствено и само на уникалната ни игра .При 6-1 ще изтъкваш всичко друго ,само не и единственото им почетно голче ,което падна при 5-0 а не при 0-0 или 1-0 или дори 2-0.
И като си тръгнал да отбелязваш ,ще отбелязваш виновника за гола .

А имено твоя любимец Данчо Тъпото в случая . Ако беше някой друг ,примерно Кариус ,щяхте натрапчиво да го отбележите нали,но в случая не ти отърва ?
Нека анализираме . Уотфорд атакуват с Амрабат от фланга ,имаме двама играча които го срещат ...и видиш ли наш Данчо и той отива да среща ,да станат 3ма

а в същото време неговия човек Янмаат остава сам ,нахлува ,иска топката ,получава я ,защото Данчо Тъпото го остави сам и тръгна там където няма никаква работа ...и Янмаат си я вкарва . Елементарна детинска грешка на Данчо Неоринтирания . В случая беше тактически неграмотен и глупав .
И не видях никой да отбележи добрите намеси на Каруис . Това момче се подобрява от мач на мач и започва да затваря усти на тия които му се смееха . Аз прекрасно видях потенциала му и качествата му и в контролите и сега ги виждам . А видя ли нещо аз ,това означава че на 99 % е точно в десетката . Защото разбирам от футбол ,защото футбола ми е ясен като бял ден и защото имам много набито око и уникална преценка .И за това ,всеки който си позволи да тръгне срещу мен ,рано или късно става за смях .Примери ХИЛЯДИ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.