iliev72 написа:Ще чакате нали сте пишман-софиянци
Ако не се лъжа телефон в нас има откакто съм се родил.
Никога не съм чакал за апартамент(като изкл. ,че чаках общината да ми построи апартамент 20г след като ми отчуждили къщата с двора на дядо ми и тук говорим за след 1990г.).Израснал в къща , винаги сме имали кола

Дори в онези смътни времена баща ми караше Лада 1500

Няма да ви казвам какъв ми беше тогава домашният номер , че някои софиянци ще поболеят мъка и дълги години ще карат на успокоителни

Старшинка, от написаното от теб става ясно, че дядо ти е имал къща с двор, ти си израснал в къщата на родителите си, баща ти е имал Лада 1500 куб.см, имали сте телефон, домашният ви номер е бил специален. Лошо няма. Само че, дотук всичко изброено е постигнато от други хора. Кажи
ти лично какво си постигнал в живота, освен че си завършил Школата в Симеоново, за да се присъединиш към най-корумпираната, тъпа и мързелива прослойка на нашето общество - полицаите (преди милиционери)!?...

П.П. И не че е толкова важно, но за протокола: Пишейки за телефона имах предвид себе си и
моя апартамент (в квартал "Свобода"), който
аз изработих през 1983 година и получих без да чакам ред, с честен труд в строителството. Що се отнася до апартамента на моите родители на Руски паметник, майка ми (лека ѝ пръст) работеше в Централната поща. Познай от 3 пъти колко е чакала тя, за да получи телефон и какъв е бил домашният номер?!...