10 Ноември 1989 г. – денят, който промени всичко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: 10 Ноември 1989 г. – денят, който промени всичко

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 15:47

Ще чакате нали сте пишман-софиянци :lol: :lol: :lol:
Ако не се лъжа телефон в нас има откакто съм се родил.
Никога не съм чакал за апартамент(като изкл. ,че чаках общината да ми построи апартамент 20г след като ми отчуждили къщата с двора на дядо ми и тук говорим за след 1990г.).Израснал в къща , винаги сме имали кола :) Дори в онези смътни времена баща ми караше Лада 1500 :) Няма да ви казвам какъв ми беше тогава домашният номер , че някои софиянци ще поболеят мъка и дълги години ще карат на успокоителни :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Captain Stottlemeyer

Мнениеот Странджата » 11 ное 2016 16:12

Разбирам донякъде тезата ти, че за способните винаги има изход, затова ми се ще да уточня моята - да, така е, но хоризонтите са различни - преди бяха далеч по-определени и далеч по-категорични.
Колкото до селянчетата - разбирам какво искаш да кажеш - аз също съм от село и на общо основание бях втори за бълг. филология в СУ-то, първи в Търново и първи право -пак в СУ-то. Но когато се обръщам назад, и анализирам - според мене - проиграни шансове, си мисля какви са били моите надежди, какви да били моите хоризонти и защо съм недоволен от себе си. И пиша за обкръжението, в което се роди онова, което ерозира способностите ми - че в този свят - и преди - по един начин, и сега - по друг начин, хората нито се раждат с равни шансове, нито в живота ги срещат. Другото не е социално - то е наследствено - и затова пак се обръщам към себе си, за да не определям съдбата си като детерминирана от външни фактори. Но в същото време и да не преувеличавам активността като тотално определяща съдбата на човека.
Но темата е друга, пък и явно не намирам събеседници, което ме кара да мисля, че нещо греша в оценката на - да го наречем, комуникативната ситуация.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 ное 2016 17:02

iliev72 написа:Ще чакате нали сте пишман-софиянци :lol: :lol: :lol:
Никога не съм чакал за апартамент(като изкл. ,че чаках общината да ми построи апартамент 20г след като ми отчуждили къщата с двора на дядо ми и тук говорим за след 1990г.).Израснал в къща , винаги сме имали кола :) Дори в онези смътни времена баща ми караше Лада 1500 :) Няма да ви казвам какъв ми беше тогава домашният номер , че някои софиянци ще поболеят мъка и дълги години ще карат на успокоителни :mrgreen:

Старшинка, от написаното от теб става ясно, че дядо ти е имал къща с двор, ти си израснал в къщата на родителите си, баща ти е имал Лада 1500 куб.см, имали сте телефон, домашният ви номер е бил специален. Лошо няма. Само че, дотук всичко изброено е постигнато от други хора. Кажи ти лично какво си постигнал в живота, освен че си завършил Школата в Симеоново, за да се присъединиш към най-корумпираната, тъпа и мързелива прослойка на нашето общество - полицаите (преди милиционери)!?... 8-)
П.П. И не че е толкова важно, но за протокола: Пишейки за телефона имах предвид себе си и моя апартамент (в квартал "Свобода"), който аз изработих през 1983 година и получих без да чакам ред, с честен труд в строителството. Що се отнася до апартамента на моите родители на Руски паметник, майка ми (лека ѝ пръст) работеше в Централната поща. Познай от 3 пъти колко е чакала тя, за да получи телефон и какъв е бил домашният номер?!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 11 ное 2016 17:17

iliev72 написа:Ще чакате нали сте пишман-софиянци :lol: :lol: :lol:

Едно самодоволно добиче! Родено някъде в началото на 70-те години и татко му бил карал Лада 1500. Е и какво искаш да кажеш, бе мухльо? Че си голяма и страхотна работа? Остави преценките си кой е пишман софиянец. Май ти си отроче на ония селяни, които напълниха София по партийна линия.

По типичното ти селяшко самочувствие всеки разбира откъде си се пръкнал. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от galina4 на 11 ное 2016 17:34, променено общо 1 път.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 17:24

Пишман софиянците винаги ме забавляват :lol: :lol: :lol: И никога няма да се научите да правите разлика от селянин и селендур.100г да живеете в София пак си оставете селендури и то си ви личи , но винаги забравяте , че ако не са селяните да ви нахранят ще им ядете х.. :lol: :lol: :lol: Никога няма да станете граждани.Малко дребни злобни софиянчета(селендури по душа) които не могат да се примирят , че София не е центъра на вселената.Редник не знаех , че си завършил и Симеоново :lol: :lol: :lol: Яд ли вие , че съм имал повече вас и сигурно сега имам повече от вас :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 11 ное 2016 17:47

[quote="iliev72"]Пишман софиянците винаги ме забавляват :lol: :lol: :lol: И никога няма да се научите да правите разлика от селянин и селендур.100г да живеете в София пак си оставете селендури и то си ви личи , но винаги забравяте , че ако не са селяните да ви нахранят ще им ядете х.. :lol: :lol: :lol: Никога няма да станете граждани.Малко дребни злобни софиянчета(селендури по душа) които не могат да се примирят , че София не е центъра на вселената.Редник не знаех , че си завършил и Симеоново :lol: :lol: :lol: Яд ли вие , че съм имал повече вас и сигурно сега имам повече от вас :mrgreen:

Я виж ти! Селяка се разгрухтя...Ти кого си хранил, бе мухльо? Живял си като търтей на гърба на предците си.
Няма кой за какво да го е яд тук! Всеки интелигентен и прозорлив човек, веднага разбира по драсканиците ти, че всъшност ти си едно нешатстно въздухарче.

Ти лично нищо си нямал, мърльо... Нямаш и сега! Преброй си жълтите стотинки в съдрания джоб и си погледни насрания задник.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 20:08

galina4 написа:
iliev72 написа:Пишман софиянците винаги ме забавляват :lol: И никога няма да се научите да правите разлика от селянин и селендур.100г да живеете в София пак си оставете селендури и то си ви личи , но винаги забравяте , че ако не са селяните да ви нахранят ще им ядете х.. :lol: Никога няма да станете граждани.Малко дребни злобни софиянчета(селендури по душа) които не могат да се примирят , че София не е центъра на вселената.Редник не знаех , че си завършил и Симеоново :lol: Яд ли вие , че съм имал повече вас и сигурно сега имам повече от вас :mrgreen:

Я виж ти! Селяка се разгрухтя...Ти кого си хранил, бе мухльо? Живял си като търтей на гърба на предците си.
Няма кой за какво да го е яд тук! Всеки интелигентен и прозорлив човек, веднага разбира по драсканиците ти, че всъшност ти си едно нешатстно въздухарче.

Ти лично нищо си нямал, мърльо... Нямаш и сега! Преброй си жълтите стотинки в съдрания джоб и си погледни насрания задник.

Смешник :) Даже не знаеш как се цитират другите хора :lol: Аз какви неща съм имал ти за тях само си можел да си мечтаеш :lol: И ти ли като редника знаеш чужди езици - дано знаеш френски :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 11 ное 2016 22:36

iliev72 написа:
galina4 написа:
iliev72 написа:Пишман софиянците винаги ме забавляват :lol: И никога няма да се научите да правите разлика от селянин и селендур.100г да живеете в София пак си оставете селендури и то си ви личи , но винаги забравяте , че ако не са селяните да ви нахранят ще им ядете х.. :lol: Никога няма да станете граждани.Малко дребни злобни софиянчета(селендури по душа) които не могат да се примирят , че София не е центъра на вселената.Редник не знаех , че си завършил и Симеоново :lol: Яд ли вие , че съм имал повече вас и сигурно сега имам повече от вас :mrgreen:

Смешник :) Даже не знаеш как се цитират другите хора :lol: Аз какви неща съм имал ти за тях само си можел да си мечтаеш :lol: И ти ли като редника знаеш чужди езици - дано знаеш френски :lol: :lol: :lol:

Мърльо! Май си с обратна резба, но няма как да ти помогна Насреща ти е дама, така че си оправи граматиката!
Освен, че си ударен в главата ти си и голям палячо. Имало момченцето не знам какви си неща, за които другите само могли да мечтаят....
Нищо нямаш несретнико! Кух си като лейка! Само хвърляш напосоки големи лафове, ама кратуната ти е празна. Природата наистина се е отнесла като мащеха към теб!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 22:47

galina4 написа:
iliev72 написа:
galina4 написа:

Смешник :) Даже не знаеш как се цитират другите хора :lol: Аз какви неща съм имал ти за тях само си можел да си мечтаеш :lol: И ти ли като редника знаеш чужди езици - дано знаеш френски :lol:

Мърльо! Май си с обратна резба, но няма как да ти помогна Насреща ти е дама, така че си оправи граматиката!
Освен, че си ударен в главата ти си и голям палячо. Имало момченцето не знам какви си неща, за които другите само могли да мечтаят....
Нищо нямаш несретнико! Кух си като лейка! Само хвърляш напосоки големи лафове, ама кратуната ти е празна. Природата наистина се е отнесла като мащеха към теб!

От по-тъпи не се обиждам :lol: Ако аз съм мърльо тогава баща ти е смръдльо :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 ное 2016 23:20

Обобщете в 2 реда за какво спорите с Илиев и какъв бисер е изтърсил този път :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”