Kiril2681 написа:Тео бърка идеята с материалното, казах вече, че според мен ЦСКА носи тази емблема незаконно, но не смятам, че е неморално, ако трябва да защитя Тео. БФС спазва закона, автора искаше нещо от тях, но те спазват закона, в същото време ЦСКА не носи тази емблема скришно, всички я виждат, смяташ ли, че не биха се самосезирали?! да, избори вървят, може би не биха го направили сега, а вчера? онзи ден? преди 3 месеца? Разбрах темата, просто я мешаме с идеята, това е!
А, това няма връзка с написаното от мен, не знам защо ме цитираш, но...
По въпроса за самосезирането: Лупи беше кандидат-президент на тези избори. Има ли нужда от допълнителна дискусия за закони и самосезиране в България?
Тема, която включва ЦСКА-София ще отиде в едно русло, независимо как е формулирана. За ЦСКА-София ще се самосезира УЕФА, когато този клуб тръгне да участва в турнирите под нейна егида и ще се произнесе със състезателния коефициент, който ще даде на тима на Ганчев. БФС си изми ръцете преди месец-два с "Няма нищо незаконно един клуб да се прекръсти" или каквото там каза Михайлов.