"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 22:02

И още нещо... щом държите на принципите си там от списанието си го дръжте.
Просто не пречете, щом можете да живеете без футбол едвали ви прави проблем.
Имате си пълното право да си правите каквото искате и да подкрепяте каквото си поискате.
И да не забравя, никой не ви е затворил вратата на Армията.

@ Айде лека вечер, другари доносници. :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 ное 2016 22:09

Kiril2681 написа:Тео бърка идеята с материалното, казах вече, че според мен ЦСКА носи тази емблема незаконно, но не смятам, че е неморално, ако трябва да защитя Тео. БФС спазва закона, автора искаше нещо от тях, но те спазват закона, в същото време ЦСКА не носи тази емблема скришно, всички я виждат, смяташ ли, че не биха се самосезирали?! да, избори вървят, може би не биха го направили сега, а вчера? онзи ден? преди 3 месеца? Разбрах темата, просто я мешаме с идеята, това е!

А, това няма връзка с написаното от мен, не знам защо ме цитираш, но...
По въпроса за самосезирането: Лупи беше кандидат-президент на тези избори. Има ли нужда от допълнителна дискусия за закони и самосезиране в България?

Тема, която включва ЦСКА-София ще отиде в едно русло, независимо как е формулирана. За ЦСКА-София ще се самосезира УЕФА, когато този клуб тръгне да участва в турнирите под нейна егида и ще се произнесе със състезателния коефициент, който ще даде на тима на Ганчев. БФС си изми ръцете преди месец-два с "Няма нищо незаконно един клуб да се прекръсти" или каквото там каза Михайлов.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2016 22:09

Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:Север нз бате, аз съм си на Армията и си подкрепям ЦСКА.
Не скитам по Люлин и Железница и да си мисля, че това е моя ЦСКА. :lol:
Мача е свирен е вече.
Северната трибуна лети в небесата... в близките години няма да има кой да ни стигне нивото.

Тео, да не чуеш някой ден "Алахата Акбарата" и верно да литнете в небесата? Че кой каквото си пожелае... :mrgreen:

Вие от Сектор Б братчето ми сте години назад във всяко едно отношение спрямо Сектор Г.
Като организация, изпълнения, пеене дори и маса. :idea:
Не се сравнявайте с нас... ние сме на върха, а се сравнявайте с некой други в БГ като Локо, Ботев и Берое примерно.

Фаталното при тебе Тео е, не толкова, че сам си вярваш, а че мислиш, че другите ти вярват.
Точно пък за годините назад недей да говориш, да не ти показвам кадри на секторите Б и Г.
В едно ни биете, няма спор - в организацията по напускане на сектор Г, далече преди мача да е свършил, само защото Левски е повел с няколко гола, или ви е обърнал в резултата :idea:
https://www.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I
http://www.flushyoutube.com/video/fLoHapTdDJE
Последна промяна от damyanov1963 на 08 ное 2016 22:15, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 22:14

Kiril2681 написа:Прав си ,разбира се, абсолютно прав...аз просто исках да уточня с 1982 , че ЦСКА, респективно Левски не са отбори, клубове, идеи, които ще умрат...А пък регистрациите...дал Господ! Признавам - в момента ЦСКА използва абсолютно незаконно емблемата на.....ЦСКА...колкото и инфантилно да звучи

Мерси за уточнението, но целта на темата не е да разискваме идентичността на ЦСКА-София (писал съм предостатъчно по въпроса), а това, че БФС погазва законите, позволявайки да се използва незаконно емблемата на ЦСКА от друг клуб по време на мачовете от тяхното първенство. В същото време, днес ми се правят на много морални и ...... спазващи законите ..... и то точно по темата за емблемата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 22:14

ceBep написа:Kiril2681 добре де :) да речем че си прав, ти не си прав, но да кажем че си прав. Като е както казваш ти как всички фалирали клубове или дружества както му викаш започват от отначало, а вие си познахте оранжевите селяни за нашия любим клуб. Хайде обясни ми на мен не запознатия как вие сте правите и всички останали отбори са ебати балъците.

Здравей, приятелю! Първо не твърдя, че съм прав, просто казвам какво мисля, а второ...не разбирам това със започването отначало...Хайде да те питам нещо - ЦСКА 1948 по-ЦСКА ли е от ЦСКА- София? Същото ново дружество...забележи ДРУЖЕСТВО, този Локомотив Сф истинският ли е , щом започна от 4-та дивизия, колко истински, по твоите мерки дружества, ДРУЖЕСТВА има в групата?!? Мислиш ли, че ми пука за оранжевите?!? Аз съм от червените, апропо...какъв цвят на екипите има Спартак СФ знаеш ли?!? И защо Л-С имаше синьо-бели екипи?!? Говоря за различни неща, аз ходя на Армията и подкрепям ЦСКА И това е МОЕТО ЦСКА, не ме вълнуват регистрации, съдебни спорове и прочие, аз викам за МОЕТО ЦСКА, не държа да ме подкрепяш, не е необходимо и да ме разбираш, просто ти викай за твоя Левски...простичко е...Не те мразя, не ти се меся, не искам и ти да го правиш...наистина е простичко...Затова и дадох примерите с дълговете на Левски...има ги...но това беше само пример, въобще не ме вълнува дали и как ги плащате, аз гледам себе си...Приятна вечер...и беше ми интересно
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 08 ное 2016 22:20

Kiril2681 написа:
ceBep написа:Kiril2681 добре де :) да речем че си прав, ти не си прав, но да кажем че си прав. Като е както казваш ти как всички фалирали клубове или дружества както му викаш започват от отначало, а вие си познахте оранжевите селяни за нашия любим клуб. Хайде обясни ми на мен не запознатия как вие сте правите и всички останали отбори са ебати балъците.

Здравей, приятелю! Първо не твърдя, че съм прав, просто казвам какво мисля, а второ...не разбирам това със започването отначало...Хайде да те питам нещо - ЦСКА 1948 по-ЦСКА ли е от ЦСКА- София? Същото ново дружество...забележи ДРУЖЕСТВО, този Локомотив Сф истинският ли е , щом започна от 4-та дивизия, колко истински, по твоите мерки дружества, ДРУЖЕСТВА има в групата?!? Мислиш ли, че ми пука за оранжевите?!? Аз съм от червените, апропо...какъв цвят на екипите има Спартак СФ знаеш ли?!? И защо Л-С имаше синьо-бели екипи?!? Говоря за различни неща, аз ходя на Армията и подкрепям ЦСКА И това е МОЕТО ЦСКА, не ме вълнуват регистрации, съдебни спорове и прочие, аз викам за МОЕТО ЦСКА, не държа да ме подкрепяш, не е необходимо и да ме разбираш, просто ти викай за твоя Левски...простичко е...Не те мразя, не ти се меся, не искам и ти да го правиш...наистина е простичко...Затова и дадох примерите с дълговете на Левски...има ги...но това беше само пример, въобще не ме вълнува дали и как ги плащате, аз гледам себе си...Приятна вечер...и беше ми интересно

Кире, Кире,
А как само бранеше истинското ЦСКА от Припознавачите....... :?
Кога стана Припознавач, кога почна да ходиш на Армията?

Кога стана л*йн*, кога мина през теб файтон?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

nghcvth

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот nghcvth » 09 ное 2016 08:16

Да обобщим- отбор, който беше изхвърлен от А група и по правило този сезон трябваше да е в Б група сега играе в А със сменено име , ползва чужда емблема и си приписва чужди успехи, но не и чужди дългове и за него бе създадено "ново" първенство. БФС пък цитира закон, който важи само за техния сайт.

А това момче Тео го водете спешно в някоя психиатрична клиника. Въпреки, че май вече няма шанс за него. Олигархията е в клуба, който подкрепя, той вика, че се борели с олигархията. :mrgreen: :lol: :mrgreen: Шизофрения последен стадий.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот 1982 » 09 ное 2016 11:09

Всичката тази простотия може да се обобщи точно с една дума - Булгаристан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

debilcho
Контакти:

ПЪРВОТО ''ПРЕВЪРТАНЕ''

Мнениеот debilcho » 16 ное 2016 20:41

Кой е начело след първото ''превъртане'' и реално ли е класирането в ППЛ?

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: ПЪРВОТО ''ПРЕВЪРТАНЕ''

Мнениеот nitro77 » 16 ное 2016 21:10

С оглед очакванията преди и по време на сезона, Дунав Русе води убедително. "Ясновидци" предричаха между 11-о и 14-о място, а тя каква стана... Дори и след силното начало се намериха "пророци", които уверяваха, че ще ни застигне съдбата на Любимец отпреди три сезона. Да са живи и здрави всички "предсказатели" и все така да предсказват. А ние все така да показваме добри игри и да объркаме сметките на колкото може повече "грандове", както направихме с единия от уж сигурните претенденти за титлата. Само Дунав!

Върни се в “Архив”