Kiril2681 написа:ММ1914 написа:Kiril2681 написа:Kiril2681 написа:kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме .........
Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди...А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай!
Грешиш, приятелю, грешиш, знаеш го, но пак го пишеш, просто за да си интересен, да се заяждаш, да става лаф, да има екшън....ЦСКА бил умрял...Кой ЦСКА?!? Този на Божков или този на Титан...дружество основано през 2005?!? Или онова Динамо, или онова Левски ТИРЕ Спартак, или, или.....или....Просто е безумно за повтаряте това в несвяст...Истината е , че в Б-я има два, повтарям ДВА отбора, които не могат и НЯМА да умрат...Левски и ЦСКА, ВСИЧКО останало са просто регистрации, тирета, имена, правни термини и прочие...Сигурен съм, че ме разбираш, ако пък не....жив и здрав да си...
Не си прав. Идеята да сме правова държава, ама за всички, правилата да се спазват, ама от всички е по-голяма от който и да е отбор. Това че Левски и ЦСКА са най-големите ги задължава да дават пример, води се отпред. Имат пари за всякакви маймуни, но нямат пари за осигуровки? Не мисля. Ако трябва ще играят с юношки, но всичко ще се изплаща до стотинка, това е правилното. България и нейното бъдеще над всичко и всеки, но ние всеки път си правим компромиси, правилата са готини, но когато ги спазват другите нали.
Прав си ,разбира се, абсолютно прав...аз просто исках да уточня с 1982 , че ЦСКА, респективно Левски не са отбори, клубове, идеи, които ще умрат...А пък регистрациите...дал Господ! Признавам - в момента ЦСКА използва абсолютно незаконно емблемата на.....ЦСКА...колкото и инфантилно да звучи
Използваме незаконно емблемата?
И ти пощуря

Емблемата си е на мястото!
На червената фланелка!