"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 21:27

Kiril2681 написа:
ММ1914 написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:
kremi82 написа:Сега остава Дедо Кире да ми каже какво означава мертек и отивам да се обескосмявам, че довечера ще ме ......... :lol:

Хаха...изчаках, но явно това Дядо Кире е било за мен....Значи...идея си нямам какво означава мертеци, но при условие, че тогава треснахме 2-3 греди, още помня едно черничко момченце..Джонго Присо...на Инженера откритие, апропо, та...предполагам, че мертеци е греди... :) А обезкосмяването е хубаво начинание...независимо дали ще те или ти ще...дерзай! :)

Грешиш, приятелю, грешиш, знаеш го, но пак го пишеш, просто за да си интересен, да се заяждаш, да става лаф, да има екшън....ЦСКА бил умрял...Кой ЦСКА?!? Този на Божков или този на Титан...дружество основано през 2005?!? Или онова Динамо, или онова Левски ТИРЕ Спартак, или, или.....или....Просто е безумно за повтаряте това в несвяст...Истината е , че в Б-я има два, повтарям ДВА отбора, които не могат и НЯМА да умрат...Левски и ЦСКА, ВСИЧКО останало са просто регистрации, тирета, имена, правни термини и прочие...Сигурен съм, че ме разбираш, ако пък не....жив и здрав да си...

Не си прав. Идеята да сме правова държава, ама за всички, правилата да се спазват, ама от всички е по-голяма от който и да е отбор. Това че Левски и ЦСКА са най-големите ги задължава да дават пример, води се отпред. Имат пари за всякакви маймуни, но нямат пари за осигуровки? Не мисля. Ако трябва ще играят с юношки, но всичко ще се изплаща до стотинка, това е правилното. България и нейното бъдеще над всичко и всеки, но ние всеки път си правим компромиси, правилата са готини, но когато ги спазват другите нали.

Прав си ,разбира се, абсолютно прав...аз просто исках да уточня с 1982 , че ЦСКА, респективно Левски не са отбори, клубове, идеи, които ще умрат...А пък регистрациите...дал Господ! Признавам - в момента ЦСКА използва абсолютно незаконно емблемата на.....ЦСКА...колкото и инфантилно да звучи

Използваме незаконно емблемата?
И ти пощуря :lol:
Емблемата си е на мястото!
На червената фланелка!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 08 ное 2016 21:29

Kiril2681 написа:
kremi82 написа:
Kiril2681 написа:И, о...да! Джонго Присо е откритие на Гонзо, но нещо далаверата се разсъхна и не можа да го заведе в Левски...пусто да опустее!!!! :mrgreen:

Ти тогава за кой инженер говореше?
Ама наистина последно, че коламаската няколко пъти изстива.

За него , за него...то други индженери с основно образование нема....О...коламаска...спести ми подробностите....моля! Убиваш романтиката! :mrgreen: :mrgreen:

Ай, отивам да се точа за ..... :mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 21:32

Eвала, машала, пичове, за какво пуснах тема, а вие стигнахте до Нджонго Присо. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 ное 2016 21:34

delqnski47 написа:Голям проблем е ако хората не ходят на стадиона. ;) Ето това е голям проблем.

Съгласен съм, това е голям проблем за всички български клубове, но авторът е пуснал тема за ЦСКА-София, закони и БФС.

kremi82 написа:Ама наистина последно, че коламаската няколко пъти изстива.

Трябва да те... с активите и пасивите :!: Иди с космите :lol:

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:34

galina4 написа:
kremi82 написа:
Kiril2681 написа:Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите! ;) Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!

Не защитавам Капитана, ама в тея задължения май влизат 15-16 млн. към ГБС и Автомагистрали ЧМ за кабриото.

Киро май си смени ника и махна а.д. Та за дълговете на "Левски". Тази към НАП в момента са около 4-4,5 милиона. Останалите около 15 милиона за за трибуната на сектор "А".
Всичките общо около 20 милиона са азсрочени и се ОБСЛУЖВАТ от синия клуб.

Останалите коментари и обясняния по тази тема са излишни. Докато клуба може да си обслужва и си обслужва задълженията към кредиторите, не виждам причини за тревога и дискусии.

И с фалиралото ЦСКА беше така докато си обслужваше дълговете. В един момент обаче под давлнието на Ганчев дълговете не бяха обслужвани и един от кредиторите поиска пред съда да се отвори отвори процедура по несъстоятелност.

Добър вечер, Галина! Не, не съм си сменял ника, що ти се струва невъзможно да има повече от един Кирил?! Вашият...собственик говори за 20 милиона задължения, отделно налива още 10 за 2 месеца...а ти/ говориш ми на ти, затова и аз така/ ми твърдиш, че задълженията по трибуната...не са задължения, така ли?! Или ми казваш, че господин Лондон се кани да плати 20 милиона ей така, прежалвайки още 10?! Леле...наистина сте зле!!!! Кой обслужва дълга по трибуната? Хайде кажи ми кой?!? ПФК Левски или ти, която си седнала на тази трибуна?!? Кой строи без да му се плаща? Как една козирка си УДВОЯВА стойността за 2 месеца?!?!? Нима ОБСЛУЖВАНИТЕ задължения не са задължения?!? ЦСКА спря да ги плаща и ПФК ЦСКА БЕ обявено във фалит, нали?! Защо ровите още не разбирам?
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 21:37

Те за това са изтрещели в момента сините, защо не си връщаме дълговете... те просто искат да сме си в една бакалница от проблеми и така да си я караме докрай. Да, ама не. Явно ГГ излезе по-умен от олигархията и със същия нож ги набоде и тях, дето набодоха нас. Няма луд в тая държава които да връща по 500-600 хиляди евро за една маршрутка менте негри.
Да не говориме за НАП... тия колко години са пускали аванта на това дружество, сега ще го духат и те.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 ное 2016 21:40

Вие заебете говедата, ми кажете защо изоставихте отбора си и си харесахте друг.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:41

Groucho написа:
delqnski47 написа:Голям проблем е ако хората не ходят на стадиона. ;) Ето това е голям проблем.

Съгласен съм, това е голям проблем за всички български клубове, но авторът е пуснал тема за ЦСКА-София, закони и БФС.

kremi82 написа:Ама наистина последно, че коламаската няколко пъти изстива.

Трябва да те... с активите и пасивите :!: Иди с космите :lol:

Тео бърка идеята с материалното, казах вече, че според мен ЦСКА носи тази емблема незаконно, но не смятам, че е неморално, ако трябва да защитя Тео. БФС спазва закона, автора искаше нещо от тях, но те спазват закона, в същото време ЦСКА не носи тази емблема скришно, всички я виждат, смяташ ли, че не биха се самосезирали?! да, избори вървят, може би не биха го направили сега, а вчера? онзи ден? преди 3 месеца? Разбрах темата, просто я мешаме с идеята, това е!

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 21:42

Север нз бате, аз съм си на Армията и си подкрепям ЦСКА.
Не скитам по Люлин и Железница и да си мисля, че това е моя ЦСКА. :lol:
Мача е свирен е вече.
Северната трибуна лети в небесата... в близките години няма да има кой да ни стигне нивото.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 21:46

ceBep написа:Вие заебете говедата, ми кажете защо изоставихте отбора си и си харесахте друг.

Точно това ти се обяснява от часове, ама...то трябва да се чете...Повтарям - никой не е изоставил отбора, дружеството, като правно понятие бе обявено във фалит, но отбора, духа, повтарям се...идеята ЦСКА не е умирала, нито пък е изоставена...На мача с Берое, последният , на който бях, имаше поне 3500--4000 души....на фона на 800 на Герена, на 1000 в Разград, на по 300-400 в Ст.Загора и Пловдив, не Коматево-там си ходят, как ти звучи? На това ти изоставяне ли му казваш?!

Върни се в “Архив”