И двамата знаем, че това няма да се случи. Зидан в началото изглеждаше като човек, готов на сериозни реформи, а то какво се оказа.. независимо колко слабо се представя даден футболист, има ли зад гърба си велики мачове ще играе.

Ние си цъкаме 4-3-3 от Анчелоти, а именно това 4-3-3 ни насочи към английския футбол с непрекъснатите балони. Футбол, който очевидно не носи нужните успехи, независимо че сме на косъм и не достигат някакви си 1-2 точки.
Иначе нещо такова ще свърши работа
[center]Навас
Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело
Модрич, Ковачич, Каземиро, Кроос
Бейл, Мората[/center]
Имаш баланс, креативност и физика на едно място. Уви, липсва ти маркетинга.

И преди някой да ме контрира с това, че няма крила, да си кажа аз, че такива не ни трябват. Бековете и без това прекарват повечето време в атака, а така с този състав ще имаме далеч повече възможности за пробиви през центъра. Нещо, което на мен лично ми липсва много от времето при Моу. Отделно най-после ще има повечко хора, които да подсигуряват бранителите, а така и Каземиро няма да е сам самичък в рушенето на противникови атаки. На пейката чакат една камара класни футболисти, готови да обърнат мача, ако той не тръгне. Варианти много, просто в съвременния футбол резултатите вървят с това егото на футболистите да е задоволено. Затова и за мениджърите е страшно трудно в големите отбори. На практика те трябва да избират пред резултатите или това да бъдат убивани от медиите заради някоя и друга смяна, независимо дали тя е дала резултат. Видяхте какво се случи след мача с Лас Палмас.
В краен случай, ако искате крила си имаме Васко и Асенсио. С какво те са по-маловажни от останалите? Нали сме един отбор, всички да играят и да получават шанс за изява. Стига робуване на имена!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]