ШЛ: Легия Варшава - Реал Мадрид - 3:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: ШЛ: Легия Варшава - Реал Мадрид - 3:3 FT

Мнениеот sapio0o » 03 ное 2016 13:28

И двамата знаем, че това няма да се случи. Зидан в началото изглеждаше като човек, готов на сериозни реформи, а то какво се оказа.. независимо колко слабо се представя даден футболист, има ли зад гърба си велики мачове ще играе. :lol: Ние си цъкаме 4-3-3 от Анчелоти, а именно това 4-3-3 ни насочи към английския футбол с непрекъснатите балони. Футбол, който очевидно не носи нужните успехи, независимо че сме на косъм и не достигат някакви си 1-2 точки.

Иначе нещо такова ще свърши работа

[center]Навас
Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело
Модрич, Ковачич, Каземиро, Кроос
Бейл, Мората[/center]

Имаш баланс, креативност и физика на едно място. Уви, липсва ти маркетинга. :twisted: И преди някой да ме контрира с това, че няма крила, да си кажа аз, че такива не ни трябват. Бековете и без това прекарват повечето време в атака, а така с този състав ще имаме далеч повече възможности за пробиви през центъра. Нещо, което на мен лично ми липсва много от времето при Моу. Отделно най-после ще има повечко хора, които да подсигуряват бранителите, а така и Каземиро няма да е сам самичък в рушенето на противникови атаки. На пейката чакат една камара класни футболисти, готови да обърнат мача, ако той не тръгне. Варианти много, просто в съвременния футбол резултатите вървят с това егото на футболистите да е задоволено. Затова и за мениджърите е страшно трудно в големите отбори. На практика те трябва да избират пред резултатите или това да бъдат убивани от медиите заради някоя и друга смяна, независимо дали тя е дала резултат. Видяхте какво се случи след мача с Лас Палмас.

В краен случай, ако искате крила си имаме Васко и Асенсио. С какво те са по-маловажни от останалите? Нали сме един отбор, всички да играят и да получават шанс за изява. Стига робуване на имена!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 ное 2016 14:28

Има варианти, няма смелост.

Какво ще стане ако Зидан бъде уволнен, няма да си намери друга работа ли, за пари ли го е закъсал, какво толкова страшно има ако се пробва нещо ново и различно?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 ное 2016 18:05

1:51, 2:14, 2:28, 3:01, 4:30, 4:58, 5:30, 5:58.. Или с две думи Роналдо от една година насам. Разбира се при вкарани три гола не можеш да критикуваш атаката, но тези отбелязани минути просто олицетворяват как всъщност един играч повече пречи, отколкото помага, въпреки головите си постижения. Лошо нещо е ЕГН-то, но всички ни застига рано или късно. Трябва да се гледа бъдещето, а ние и заплатата му май ще увеличаваме сега с новия договор. :x Всъщност на Кристиано пасовете на моменти наподобяват едно много аматьорско ниво. Друг път пък ще ти вкара хеттрик за обрат на 1/4 финал в ШЛ.. Не знам и аз, според мен по-скоро пречи. Прекалено много се съобразяват играчите с него, а и често руши атаки. Бейл не може да блесне, понеже не той вкарва головете, а хората за съжаление само това гледат. Как мислите?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l6V5XZkNQuI[/youtube]

Furious_Monk написа:Има варианти, няма смелост.

Какво ще стане ако Зидан бъде уволнен, няма да си намери друга работа ли, за пари ли го е закъсал, какво толкова страшно има ако се пробва нещо ново и различно?

Той знае как стоят нещата, просто няма нужната свобода. Ако в един мач остави ''звезда'' на пейката и паднем ще го обстрелват от всички ъгли и няма освобождаване. Ако го направи в друг вече следва и уволнение. Пък така и да падаме, поне уж играят най-добрите и няма проблеми. Като цяло ние не знаем на какво ниво са играчите покрай тия контузии. Колкото и добра пейка да имаме, като се правят принудителни ротации не може да се достигне нужното постоянство.
Последна промяна от sapio0o на 03 ное 2016 18:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 ное 2016 18:09

Петте гряха на Реал Мадрид срещу Легия Варшава

Реал Мадрид направи изненадващо реми 3:3 с Легия Варшава в мача от четвъртия кръг на Шампионската лига. „Белите“ поведоха рано-рано след гол Гарет Бейл още в първата минута. В последствие обаче головото шоу на „Пепси Арена“ продължи и се стигна до 3:3.

Медиите в Испания започнаха да нищят причините довели до този развой на срещата, а ето ги и тях:

1. Съставът на Зидан

Час преди срещата Зидан обяви стартовия състав. Направи впечатление, че „белите“ започнаха с двама халфове – Кроос и Ковачич, което се отрази на играта на тима и рефлектира върху крайния изход на двубоя.

2. Липсата на достатъчно бързи действия от страна на отбраната

Бранителите на Кралския клуб не проявиха достатъчно концентрация в напрегнатите моменти и така инкасираха три попадения. Идеята да затворят мача на нула не бе осъществена. Така думите на Зидан за целите в тази среща, останаха просто като едно изказване.

3. Залагането на Коентрао в титулярния състав

Изборът на Фабио Коентрао в титулярния състав също изненада при все скорошното му възстановяване от контузия. Зизу заложи на португалеца за сметка на Данило.

4. Схемата на отбора

Избраната схема 4-2-2 доведе до първоначален хаос. Слабостта в отбрана доведе до сериозно объркане, а анализаторите смятат, че именно и това е допринесло до този развой в срещата.

5. Несигурността на Кейлор Навас

Стражът на Кралския клуб показа несигурност, сочат футболните специалисти. Според разпространеното мнение Навас е можел да се намеси много по-добре при изравнителното попадение за 2:2.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 ное 2016 18:59

Аз още съм шокиран от това което видях вчера като постройка на игра... Следващият път Зидан може да реши, че защитата и без това не върши нищо и направо да ги изкара всичките от стадиона, направо да ги прати на касата за билетче, както всички останали фенове. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 03 ное 2016 23:16

Тролфутболът са уцелили нещата в общи линии Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”