ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Мнениеот kiril.a.d » 02 ное 2016 10:36

petko.h.markov написа:Сигурно за това и се казва форум.Можеш да си пишеш всякакви глупости,да си избиваш комплексите за малоценност,
да се правиш на треньор и голям познавач на футбола.Нищо,че на две магарета не мажеш да разделиш сеното.
Ако си прочетете прогнозите за мача и после оправданията,би трябвало да се засрамите.Ама това чувство ви е чуждо.
Не съм фен на Лудогорец,но си играят момчетата толкова,колкото са им възможностите.Не се страхуват,което е похвално.А хората,които разбират от футбол го признаха.
"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се скъса да хвали Лудогорец след драматичния мач между двата отбора в София, който англичаните спечелиха с 3:2. Французинът призна, че неговият отбор е имал късмет и прогнозира, че орлите ще стават все по-силни.

"Преди мача казах, че Лудогорец е добър отбор и не бях изненадан от това, което показаха, но бях изненадан от скоростта им и доброто им начало. Много бързо успяхме да се върнем в мача и до почивката да изравним. Лудогорец е опасен отбор. Имаме двама вратари от суперкласа и това се видя и тази вечер.

Следващата крачка е да завършим на първо място в групата. Лудогорец игра добре през първото полувреме в Лондон, а днес играха на високо ниво през цялото време. Малко опит им липсва на топниво, но научиха доста неща и ще стават все по-силни", каза Венгер."

"Централният нападател на Арсенал Оливие Жиру изрази задоволството си от нивото на Лудогорец след мача между двата тима от Шампионската лига. "Орлите" поведоха с 2:0, но след това именитият съперник успя да стигне до краен успех с 3:2.

"Направихме много лош старт, в който футболистите на съперника направо ни убиха с тези контраатаки, започна Жиру. - Знаехме, че са остър отбор, но пак бяхме изненадани. Показахме обаче отборен дух, успяхме да изравним още до почивката, а при победния ни гол демонстрирахме, че можем да бием Лудогорец с неговото най-добро качество - контраатаката. Българите се представиха много добре, но при нас най-важното беше реакцията след тежкото начало."

:lol: петко, за пореден път ме разсмя!
Направил си си добра самохарактеристика, в началото и ще ти кажа, че все ще си така, докато чакаш на чужди мнения и нямаш собствено такова!!!
Та ти, какво очакваш да каже Венгер? - човека е французин!!! Т.е. по начало дипломатичен!!! - да не очакваш да се изкаже като Гонзо или...Стойчо Младенов? ;)
НО, като му чета изказването и се чудя, дали изобщо е гледал мача, или...си е мислил за мача с Тотнъм?...А може би ти не си гледал мача, но..си дежурен в суперлативната част тук? ;)
Та я ме подсети, как Арсенал са "Много бързо успяхме да се върнем в мача и до почивката да изравним."?...
...не се захващай с "баща си", момче! ;)
И свикни на конструктивна критика, вместо да се задоволяваш с малкото, което си!!! - иначе, винаги само "ще те галят по главицата и ще те потупват по рамото" ;)....
Апропо, петко, ако си я забравил, да ти припомня една много древна максима: "Ако те хвали врагът, който те е победил, значи не ти е добра работата!" ;) - ей така бяхме бесни, когато Домуса похвали ЦСКА, за загубата с 0:4 в Разград, след каратистките изпълнения на Моци, срещу Николич и пълното несъдийстване от съдията ;)...Та и Венгер похвали Лудогорец, още след 6:0 в Лондон ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 ное 2016 10:55

Да се опиташ да проведеш разговор с "пуяк", самодоволен глупак,си е чиста загуба на време.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 ное 2016 10:59

Петко , ако не су научил за разлика от нашите тренери мениджърите в Англия никога няма да обидят противник дори когато са го били с 6:0.Това се нарича корпоративно говорене и те го умеят много добре.Същото се отнася и за футболистите.Никога мениджър или футболист няма да застане пред камерата неподготвен за разлика от нашите ритнотопковци и пишман треньори.Не бъркай реалността с вежливостта на мосю Венгер :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 ное 2016 11:10

kiril.a.d написа:И двата гола на Лудите, станали при меле пред вратата, изобщо не стреснаха Арсенал....

Четейки по диагонал, стигнах дотук .... :(
[offtopic]Кириле, ..... просто, комплексирано човече, .... защо постоянно се стремиш да дразниш и провокираш във форума, .... без значение от темата?
Защо на очевидното "бяло" казваш "черно"? Къде видя "мелета пред вратата"?[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 02 ное 2016 11:16

iliev72 написа:Петко , ако не су научил за разлика от нашите тренери мениджърите в Англия никога няма да обидят противник дори когато са го били с 6:0.

Ами преводача от Сетубал :lol: Мисля, че няма необиден отбор или треньор от неговите изказвания в Ингилийзко :lol:

За мача - няма какво толкова да се коментира - Лудогорец игра значително по-добре от домакинството си срещу ПСЖ, но пък Арсенал е и по-опитния, и в момента в по-добра форма отбор и не беше достатъчно ;) Ако обаче Лудогорец играе по същия начин и срещу Базел, то може да се надява на победа, защото швейцарците определено ми изглеждат доста по-слаби от предните години.. За Дерменджиев съм писал, писал, вече ми е безинтересно да пиша, работата е ясна и предстои да видим как Домусчиев ще процедира в края на сезона ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 ное 2016 11:17

С колко милиона се вдигна цената на Кафу??? :? :mrgreen:
Пореден слаб мач за Марселиньо.
Паломино е някаква лоша версия на Мертезакер.
Дяков никога не е бил нещо кой знае какво.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 ное 2016 11:28

CSKA69 написа:
iliev72 написа:Петко , ако не су научил за разлика от нашите тренери мениджърите в Англия никога няма да обидят противник дори когато са го били с 6:0.

Ами преводача от Сетубал :lol: Мисля, че няма необиден отбор или треньор от неговите изказвания в Ингилийзко :lol:

За мача - няма какво толкова да се коментира - Лудогорец игра значително по-добре от домакинството си срещу ПСЖ, но пък Арсенал е и по-опитния, и в момента в по-добра форма отбор и не беше достатъчно ;) Ако обаче Лудогорец играе по същия начин и срещу Базел, то може да се надява на победа, защото швейцарците определено ми изглеждат доста по-слаби от предните години.. За Дерменджиев съм писал, писал, вече ми е безинтересно да пиша, работата е ясна и предстои да видим как Домусчиев ще процедира в края на сезона ;)

Все пак говорим за англичани,французи и германци , а не за някакъв си преводач и при това от Португалия ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 02 ное 2016 11:48

Лудогорец са селяни, а най-лошата черта на българския селянин е неговата наивност. Вчера това беше причината да загубят мача. Тия Арсенал не можеше повече да покажат, че не им се играе тоя мач и не ги бърка как ще завърши, стига по-бързо да си тръгнат от презряната Източна Европа.

Но вместо след 2та гола да застъпят здраво в защита и да наситят здраво центъра, да изкарат Кешеру, който си свърши работата и вече бе ненужен, да пуснат на негово място един персонален пазач на Йозил, който да го гони по целия терен, тия селяни наивно си помислиха, че ще бият Арсенал с нз, 4-5 гола ли, нз кво си помислиха. Селска наивност. Направиха така, че Арсенал лесно да се върне в мача.

Липса на подготовка - във висшата лига Арсенал така ги извозват от сезони насам - наситен център, близка линия на центъра и защитата, защитната линия максимално върната назад и тия ще си подават пред наказателното цял мач без да имат идея как да вкарат. В първия мач тая висока защитна линия им откинаха 6 парцала, сега 3.

При оставащи 3-4 мин до края и видимо незаинтересован Арсенал да сбъркаш в средата на терена по тоя начин си е престъпление. Наивника Дяков.

В заключение мога да кажа, че квито и играчи за милиони да се купят, селския отбор си остава селски и по детски наивен. Начело с гелосания му собственик.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 ное 2016 12:17

Преди мача написах, че (по ред причини) ми се струва съвсем реално Лудогорец да вземат нещо, и се видя, че наистина бяха много близо до това. Арсенал може и да пестяха сили, но това си е изцяло техен проблем, след като са преценили, че могат да си позволят да играят така. Лудогорец направиха много силен мач и бих казал, че повече заслужаваха победата с оглед на създадените голови положения и честите ситуации, в които се налагаше Арсенал да им спират остри атаки с нарушения (според мен по-чести, отколкото в обратната посока). Оспина обаче отново беше на висота, а гостите по-ефективно си оползотвориха създадените опасности.
Аз лично много се радвам, че имах възможността да наблюдавам на живо подобен резултатен мач и обрат с участието на любимия ми английски отбор и най-добрия български (дано сега не се хванете за малкия брой български и английски играчи). Атмосферата на стадиона не беше най-забележителната, но поне нямаше проблеми между привърженици на двата отбора, седящи близо един до друг. Иначе признавам, че и аз бях от хората, допускащи, че може да има превес на почитателите на Арсенал, но от скандиранията и реакциите при головете и отсъжданията според мен беше съвсем очевидно, че преобладават (и то не с малко) тези на Лудогорец. Или по-конкретно - хората, които бяха за разградския отбор в този мач - не е задължително да са си по принцип техни фенове.
Имам съмнения за излязла в аут топка преди центрирането на Йозил за първия гол и за негова засада при победния, но повторения не съм гледал, така че няма да бъда категоричен. Загубата не е фатална, тъй като 3-тото място (това щеше да е реалната цел дори при успех вчера) остава постижимо и може да бъде осигурено още след 3 седмици в прекия двубой с Базел. Швейцарците към момента изглеждат напълно преодолими и се надявам да бъдат преборени, тъй като резултат, различен от победа (дори равен 0-0, който дава предимство в преките двубои), сериозно поставя под съмнение шансовете на Лудогорец, предвид немалката вероятност Венгер (доколкото го познавам) да пусне резервите в Швейцария в последния кръг и Арсенал да загубят точки там.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 ное 2016 12:37

Как ще играе Арсенал срещу Базел зависи от мача им срещу ПСЖ.Същото се отнася и за мача Лудогорец-Базел.
Много е рано за сметки.Относно "разбирачите"-консултирайте треньорите на любимите си отбори,как да победят
Лудогорец.След мач е много лесно да "ръсите акъл"

Върни се в “Лудогорец”