petko.h.markov написа:Сигурно за това и се казва форум.Можеш да си пишеш всякакви глупости,да си избиваш комплексите за малоценност,
да се правиш на треньор и голям познавач на футбола.Нищо,че на две магарета не мажеш да разделиш сеното.
Ако си прочетете прогнозите за мача и после оправданията,би трябвало да се засрамите.Ама това чувство ви е чуждо.
Не съм фен на Лудогорец,но си играят момчетата толкова,колкото са им възможностите.Не се страхуват,което е похвално.А хората,които разбират от футбол го признаха.
"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се скъса да хвали Лудогорец след драматичния мач между двата отбора в София, който англичаните спечелиха с 3:2. Французинът призна, че неговият отбор е имал късмет и прогнозира, че орлите ще стават все по-силни.
"Преди мача казах, че Лудогорец е добър отбор и не бях изненадан от това, което показаха, но бях изненадан от скоростта им и доброто им начало. Много бързо успяхме да се върнем в мача и до почивката да изравним. Лудогорец е опасен отбор. Имаме двама вратари от суперкласа и това се видя и тази вечер.
Следващата крачка е да завършим на първо място в групата. Лудогорец игра добре през първото полувреме в Лондон, а днес играха на високо ниво през цялото време. Малко опит им липсва на топниво, но научиха доста неща и ще стават все по-силни", каза Венгер."
"Централният нападател на Арсенал Оливие Жиру изрази задоволството си от нивото на Лудогорец след мача между двата тима от Шампионската лига. "Орлите" поведоха с 2:0, но след това именитият съперник успя да стигне до краен успех с 3:2.
"Направихме много лош старт, в който футболистите на съперника направо ни убиха с тези контраатаки, започна Жиру. - Знаехме, че са остър отбор, но пак бяхме изненадани. Показахме обаче отборен дух, успяхме да изравним още до почивката, а при победния ни гол демонстрирахме, че можем да бием Лудогорец с неговото най-добро качество - контраатаката. Българите се представиха много добре, но при нас най-важното беше реакцията след тежкото начало."

Направил си си добра самохарактеристика, в началото и ще ти кажа, че все ще си така, докато чакаш на чужди мнения и нямаш собствено такова!!!
Та ти, какво очакваш да каже Венгер? - човека е французин!!! Т.е. по начало дипломатичен!!! - да не очакваш да се изкаже като Гонзо или...Стойчо Младенов?

НО, като му чета изказването и се чудя, дали изобщо е гледал мача, или...си е мислил за мача с Тотнъм?...А може би ти не си гледал мача, но..си дежурен в суперлативната част тук?

Та я ме подсети, как Арсенал са "Много бързо успяхме да се върнем в мача и до почивката да изравним."?...
...не се захващай с "баща си", момче!

И свикни на конструктивна критика, вместо да се задоволяваш с малкото, което си!!! - иначе, винаги само "ще те галят по главицата и ще те потупват по рамото"

Апропо, петко, ако си я забравил, да ти припомня една много древна максима: "Ако те хвали врагът, който те е победил, значи не ти е добра работата!"