13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2016 21:55

Невероятно, но факт ..някак достигнахме до 3 място в класирането! Почваме да преследваме второто място, в добра форма сме ...следва мач точно срещу пряк конкурент за 2то място, така че ...дори и левскарите ще се радват да ги бием, че ще ги спасим от вещото ръководство на Топчо :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: 13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот koisa » 30 окт 2016 22:08

Няма левскар, който се надява на загуба заради глупавото ни ръководство и Топчо. Ще се повторя от мача с Ботев. Дано успеем да вкараме гол повече от противника.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 окт 2016 22:38

Аз призовавам за спокойствие и непоставяне на нереални цели, както го каза и Жоро Илиев. Правим СТРАШНО много глупости в играта си в нашето поле особено когато Паланков владее топката аз треперя. Но като погледна пейката и видя там абсолютния дървар и недоразумение Малик оценявам, че нямаме по-добро от Паланков...т.е. нито имаме класата, нито пейката за такъв щурм. Каквото дойде, все пак :lol: . Аз мисля, че спестихме силите на важни играчи за Герена като Бакари и Цветков. Трябва да подходим УМНО в мача, но в никакъв случай опълченски. Това, което искам да кажа е, че за разлика от Гонзо, който си е треньор отвсякъде, въпреки омразата на много хора и ни преобрази до немай си и къде....то на пейката на Левски седи абсолютния физкултурник Топузаков :lol: . Мисля си, че ако го поведем по "правилния" път няма да останем разочаровани - с дърводелци отзад като Алвеша (гледах го с Ботев, пълен комик), Минев - без коментар, шведа...тотал щета...не ги чака приятен мач :lol: . Топузака не е свръх интелигентен за разлика от Букарев, даже си е бая просто парче...ще ги надъха, ама за реваншизъм, със злоба и т.н. неща, и ако скокнат като петлета както предния път на контри можем бая да ги засечем :lol: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 30 окт 2016 22:41

Пълна трагедия сме..очаквам Х в най-добрия случай.

Image

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 окт 2016 23:04

А на колегата Огризко ще кажа - НЕ Е изобщо невероятно, че сме 3-ти! Не защото имаме някакъв кой знае какъв класен състав - играчите ни са 2 класи под отбора от 2009 взел 3-тото място и 1 като изпълнители от този взел Купата...Но за разлика от тогава имаме ИСТИНСКИ мениджър! Не използвам думата треньор нарочно, защото вярвам, че във футбола треньорството е само едно от многото важни качества за един мениджър! Защо толкова беснеех срещу Спасов да се маха? Защото е абсолютно слаб мениджър и в дългосрочен план проваля отбора, а даже през 2009 като класа за мен 3-тото ни място не е изобщо тавана, с онези играчи можехме и повече!!! Мениджъра трябва да бъде победител, трявба да бъде амбициозен, трябва да бъде лидер! Какво е лидер и мениджър и какво е просто мениджър-експерт...има една книга на Дейл Карнеги по въпроса. Тя се отнася за лидерство на всякакви колективи и особено важи за такива като спортните....та основнто качество на лидера-мениджър е:
- ПОСТАВЯ ЦЕЛИ и мотивира колектива да ги преследва! - това е като да пуснеш кораб от пристанище на плаване без цел! И най-добрия екипаж и капитан като не знаят къде отиват и какво правят най-много да нацепят някоя скала, като предния ни цял сезон!
Има цял куп други, но това е базовото, основното. Ми играем мач за мач, ми никой не ни е поставял цели, ми докъдето стигнем....МИИИИ МИИИ МИИИ
Преди 1/8 финала в Подуене, Гонзо - искаме да остраним Левски, целта ни е Купата! - ясно дефинирана цел и видяхме как посредственяците дето нямаха победа цяла пролет без виртуозен футбол я постигнаха! Те ЗНАЕХА какво се иска от тях.
За пъервенство - 6-то място - вътре, искаме да влезем в 3-ката - ЦЕЛ, отбора знаеше целта си и ето я, реализирана.
Дали ще се задържим - Божа работа, отбора ни не е класен (за разлика от други години), но пък има цел и зададени координати, има амбиция. Ето затова - НЕ е невероятно, то това е нормалното! Хората с цели да успяват, а тези БЕЗ цели - да се провалят. И важи не само за футбола :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 30 окт 2016 23:40

ogrizko написа:Невероятно, но факт ..някак достигнахме до 3 място в класирането! Почваме да преследваме второто място, в добра форма сме ...следва мач точно срещу пряк конкурент за 2то място, така че ...дори и левскарите ще се радват да ги бием, че ще ги спасим от вещото ръководство на Топчо :twisted: :twisted:

Аверче,няма "моряк" , който да не иска нов успех над "Левси".Но реалността е,че няма как да го направим.От играчи до ръководство ще бъдат мобилизирани да ни ударят.И то лошо.Според мен главната ни цел трябва да бъде да не паднем с много и да се съхраним от картони.И да паднем,предвид програмата на конкурентите в челото , няма да стане нищо лошо.Даже май и със загуба ще си съхраним третото място.Логично е "Литекс-Чавдар" - София да бъдат отнесени в Разград. После идват мачове,в които вече трябва да търсим актив на всяка цена. И да завършим есенния полусезон с добър актив и прекрасно класиране. През февруари започваме именно срещу "Литекс-Чавдар" - София.И то на обновения "Тича". Ето това е реалната програма.А не да гоним фантазии на "Георги Аспарухов" след само 4 дена.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 30 окт 2016 23:49

Очаква ни много труден мач , след като отстранихме Левски за Купата , те ще бъдат пределно мобилизирани на да ни победят. Ако вземем точка , ще е успех.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 окт 2016 23:50

Бе те и за Купата бяха мобилизирани! То това им беше сезона. Отиваме за битка и каквото стане, мачове не бива да се отписват! Това е МАНТАЛИТЕТ! Затова и мухльото Спасов излизаше по*ран в Подуене, както и всичките ни други треньори без Гонзо, пос*ани бяха и играчите и отнасяхме 3-4 гола без изобщо да говорим! Излизаме и играем на 100% и да видим какво-що...Топузаков нека се мобилизира, за мен си е пълен физкултурник! Гледах ги с Ботев, дори тонуса им е паднал, готови са за загуба. Нека се хвърлят със злоба урголешката напреде, нека...Но ние трябва да имаме МАНТАЛИТЕТ! Левски го има - може да са всякакви, но гонят титла, купа, играят за победа във всеки мач. Затова и със смотани отбори са си все в 3-ката, нали? Имат ли и 1% шанс да станат шампиони? Нямат, но не се предават. 3-те точки са ни много важни

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 30 окт 2016 23:57

Шутър напълно съгласен съм и с двата ти поста, отиваме да играем за победа, дори да не я постигнем никога не трябва да излизаме за мач със свалени гащи. Точно нова ни липсва от много години манталитет на победители, без значение с кой играеш ако предварително си се предал нямаш никакъв шанс.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 31 окт 2016 00:11

1-2

Гонзо пляка Топчо `Episode 2
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Черно море”