Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот peliforewer » 29 окт 2016 11:25

Warped написа:
peliforewer написа:
Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
К.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина[/size].

Недей да пишеш с голям шрифт особено глупости. Русев изглежда наистина ще се окаже партенка и изтривалка на някоЙ. От това губи Левски с поредния нулев сезон

https://bivol.bg/borisov-vtb-50-mln.html
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 окт 2016 11:47

Нека да се включа и аз:

1. Тук съм на едно и също мнение с Плейъра (за разлика от вижданията за Люпко) - тези времена, в които хора като Грашнов наливаха огромни кинти от любов към клуба, са вече тотално отминали. Всъщност и Грашнов не наливаше от любов към клуба, а от бизнес интереси (обещан монопол на Мтел). Не виждам с какво е различно сега, освен че сумата е по-малка и Спас е много фин човек :) Захарното джудже какво направи в тирето - ми същото, що му е да плаща, като може да не плаща, а само да удържа феновете, каквато е заръката на БХ и към Финия, и към Захарния, за да си нямат проблеми с него.

2. Не виждам какъв е проблемът хората да минат от Ментел (спонсор на тирето, бай дъ уей) към Бибиком - едни и същи услуги с приблизително едно и също качество. аз вече превключих сателитната тв на бай Спас, сега ще прехвърля и 2 нета, догодина и 2 телефона, като ми изтекат договорите. Ми не е толкова сложно, нали? К'ъв ви е проблемът - с нашите пари, видите ли? Ами с вашите пари да се наливат кинти в оранжевата чорба по-добре ли е? Аман от глупости - мислете малко, бе!

3. Най-ме кефи като ми дадете Домус Ага за пример - велика история. Такъв кАсмет, като на Делиорманец, го няма ни на тоя, ни на оня свят - първо оригиналната чорба им продаде/подари титлата, после наш Борат направи същото. След това промениха правилата в ШЛ с шампионски и нешампионски потоци (иначе нанайси феродо да влязат никога). После пък всигнаха яко кинтата за там и то стана тя каквато стана. Това е уникален късмет веднъж на 100 подобни изпълнения. Дори няма да коментирам за изключителния им късмет в мачовете с голове в последните минути, с постоянния (тогава) Владо играч на мача, с един удар във вратата и един гол и т.н.

4. Аз им давам кредит на доверие до края на сезона, иначе от мен карта за А няма да видят догодина, ако няма козирка. Толкоз.

Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 окт 2016 12:15

deepblue написа:
korteneca написа:Русев направо поиска 200-250 хиляди левскари да преминат на Виваком за да няма мрънкане от другите акционери, че част от печалбите отиват в Левски под формата на спонсорство. Демек иска левскарите да си издържаме отбора, а те да се пишат собственици. Нещо такова искаше да каже. :roll:

Koeто е идиотско. Печалбата да отива при тях, а част от нея те да ни дават. Или са спонсори или не.
Някой правилно каза, че по-добре да купуваме артикули и приходите да отиват директно в клубната каса.

Идеята е друга. Когато правиш разходи за реклама, за спонсорство или какъвто и да е друг разход, ти правиш тези разходи с цел да генерираш някакви доходи. Трябва да има положителен ефект от цялото нещо. Затова като извадиш няколко милиона за спонсорство на даден футболен клуб, няма нищо идиотско да очакваш увеличение на продажбите, увеличение в пазарния дял и т.н.
И не означава, че по този начин феновете издържат клуба.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 окт 2016 12:30

peliforewer написа:
Слушах му интервюто на Русев пред Русев :) ,това си е проблем на сините фенове,но ми направи впечатление няколко неща казани от Русев,той каза че притежава мисля 47% от акциите,реално не може да решава сам,а другите акционери не били левскари и не били съгласни да дават милиони от печалбата си за клуба.Също така шумно рекламирания договор още от миналата година за закупуване акции на ФКЛевски за 13млн.лв. от Виваком не съществува и едва ли ще бъде подписан и реално акциите са подарени безплатно,а тези 3-4млн.лв. дадени на ФКЛевски поне за сега са заем към клуба.И още нещо ,може би най-важното,Милен Велчев е отказал спонсорство за ФКЛевски и тъй като другия Русев/Томислав/е първосигнален веднага си намери обяснение,ама той не е ли цесекар,по-голяма глупост не можеше да каже.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина.

Няма как да се дистанцира от нещо, в което е пряк участник. :) Банката реално е страна по сделката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 окт 2016 12:39

Tommi написа:И не означава, че по този начин феновете издържат клуба.

Донякъде точно това означава. Аз така разбирам думите му, ако искаме договор с по-добри финансови параметри за Левски трябва повече фенове да се прехвърлят към Виваком. Принципно няма нищо лошо, но от такива като мен с договори за още година и нещо към друг мобилен оператор ще се наложи да почака. Стига да е все още собственик тогава.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 окт 2016 14:04

peliforewer написа:
Warped написа:
peliforewer написа:
Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
К.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина[/size].

Недей да пишеш с голям шрифт особено глупости. Русев изглежда наистина ще се окаже партенка и изтривалка на някоЙ. От това губи Левски с поредния нулев сезон

https://bivol.bg/borisov-vtb-50-mln.html

Мен тая банка не е дала 5 стотики на Левски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2016 14:17

Атаката срещу Левски е явна! Застанете зад отбора си!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 окт 2016 14:54

W84me написа:Атаката срещу Левски е явна! Застанете зад отбора си!

За това трябва акъл!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2016 15:48

W84me написа:Атаката срещу Левски е явна! Застанете зад отбора си!

Атакува се някой или нещо, което представлява или в бъдеще може да представлява някаква заплаха. За нечия кауза.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2016 17:45

metodito написа:
1982 написа:За силно трайно присъствие в Европа, демек - за печелене на пари от ЕКТ, първо се иска големи инвестиции, друг път няма.

Домусчиев повече от десетина милиона надали е вложил. Вече изкара три пъти по толкова.
Нека да ти посоча и други успешни проекти, които къртят пари от Европа със сравнително малко средства с оглед на приходите: Спарта (Прага), ФК Копенхаген, Астана, АЗ Алкмаар, Фейеноорд...

НО! Лудогорец колко състава и треньора са сменили за последните пет години? Колко спортни директори, финансисти, скаути...? Трябва стратегия. Без стратегия - Манчестър Юнайтед или Тотнъм. Или "Левски"...

Домусчиев не е вложил 10 милиона, а много повече. Реалният бюджет на Лудогорец е около 20 милиона лева на година. Някои от играчите му са купени за милиони, а заплатите там са мечта за 90% от играещите в клубове от източна Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”