Нека да се включа и аз:
1. Тук съм на едно и също мнение с Плейъра (за разлика от вижданията за Люпко) - тези времена, в които хора като Грашнов наливаха огромни кинти от любов към клуба, са вече тотално отминали. Всъщност и Грашнов не наливаше от любов към клуба, а от бизнес интереси (обещан монопол на Мтел). Не виждам с какво е различно сега, освен че сумата е по-малка и Спас е много фин човек

Захарното джудже какво направи в тирето - ми същото, що му е да плаща, като може да не плаща, а само да удържа феновете, каквато е заръката на БХ и към Финия, и към Захарния, за да си нямат проблеми с него.
2. Не виждам какъв е проблемът хората да минат от Ментел (спонсор на тирето, бай дъ уей) към Бибиком - едни и същи услуги с приблизително едно и също качество. аз вече превключих сателитната тв на бай Спас, сега ще прехвърля и 2 нета, догодина и 2 телефона, като ми изтекат договорите. Ми не е толкова сложно, нали? К'ъв ви е проблемът - с нашите пари, видите ли? Ами с вашите пари да се наливат кинти в оранжевата чорба по-добре ли е? Аман от глупости - мислете малко, бе!
3. Най-ме кефи като ми дадете Домус Ага за пример - велика история. Такъв кАсмет, като на Делиорманец, го няма ни на тоя, ни на оня свят - първо оригиналната чорба им продаде/подари титлата, после наш Борат направи същото. След това промениха правилата в ШЛ с шампионски и нешампионски потоци (иначе нанайси феродо да влязат никога). После пък всигнаха яко кинтата за там и то стана тя каквато стана. Това е уникален късмет веднъж на 100 подобни изпълнения. Дори няма да коментирам за изключителния им късмет в мачовете с голове в последните минути, с постоянния (тогава) Владо играч на мача, с един удар във вратата и един гол и т.н.
4. Аз им давам кредит на доверие до края на сезона, иначе от мен карта за А няма да видят догодина, ако няма козирка. Толкоз.
Само Левски!