Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 21 окт 2016 20:03

Venko123 написа:
RedStar2016 написа:
Red joker написа:
OOP написа:
GOLEADOR написа:Това за феновете дето си убили отбора ходете го разправяйте на Ботев Пловдив!

Да вие сте спасителите на Литекс!!!! Винаги верни за медали

А вие за „бело“ :twisted:
п.п.Литекс е във В група :idea: Като на дебили ви се посочи хиляди пъти :!:

Литекс как изведнъж се озоваха във В група, след като трябваше да играят в Б тази година. Не вярвам да са припознали друг отбор.

И след като ЦСКА е Литекс, защо не е в "Б" група, където трябваше да е Литекс, а е в "А"? :mrgreen:

Щото се намираме в страната на ОСК и е пълно с идиоти :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 окт 2016 20:39

Red joker написа:Бате ,вие сте The Dark side of the power и владеете само мизерията и нищетата в този и в онзи свят,обречени сте на болка,нищета и страдание,с това погребение се закопахте сами,не играете футбол отдавна,просто ви държат на повърхността тъмни отрепки като Пеевски,ЧОРНИ,батков ,ББ и други мизерни изчадия,които ви лансират „по другите начини“... :( Самите вие сте грешка,не Люпко ,Дупко или който и да е :cry: Нямате никакъв защитен вал,просто чакате противника да сгреши,да си вкара автогол и вие да се усмихнете със щърбата си уста ,че не сте загубили :twisted:

Всеки се оправя, както може и според способностите си. Вас например ви дарманят Верея, Дунав и отбори от Б група. Ние сме по-скромни и само посочваме някои очевадни факти. Вие нямате победа като гост, например. Ние за 11 мача сме пуснали 4 гола, от които два след съмнителни дузпи и един от случаен рикошет. Но нямаме никаква защита-не споря. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 21 окт 2016 22:56

Кашчей написа:
redhooligan написа:
RedStar2016 написа:В сайта на УЕФА с емблемите на отборите наистина е заличена емблемата и постиженията на великия ЦСКА.
Честито на припознавачите, успяхте да направите за няколко месеца това което други не успяха за 20 години.

Те я махаха,слагаха,махаха,слагаха и така ,но ще я сложат пак. И не знам колко глупави трябва да сте за да ви го обяснява човек че АД няма нищо общо със отбора като цяло. Можеш да смених 1000 АД-та и пак да си Петър,Стефан или както искаш. Ето Рейнджърс уж и те щяха да си загубят титли и т.н. пък вижте какво стана съда им ги запази. Може би ония са по глупави от нас. Изведнъж всички станаха юристи и т.н. а не зная какво да направят ако им съставят акт. Седете си в обора и си мучете там, тука не е за рогати!

Ти гледам си много умен и сигурно ще ни разясниш дали е възможно да има отбор, без да има дружество, без значение дали е АД или е с нестопанска цел! И за да не си напрягаш много твърде умната глава, ще те насоча, че във федерациите членуват дружества, а не отбори. Дружествата участват в шампионати и турнири и те притежават купи, титли, грамоти-всякакви отличия, спечелени на спортния терен. Отборът са само състезателите, които се състезават за дружеството. Няма дружество-няма и отбор!

Аз не претендирам че съм много умен или че съм спецалист по право и т.н. Но не мога да разбера как без дружество ще играеме в А група? Как разбра че нямаме дружество? Имам се дружество и си играем в А група. 1999г. по същия начин ЦСКА сменя дружеството как тогава се води от 1948г. ? Същото положение е и при Левски и куп други отбори в А и извън А група които постоянно сменят дружествата. Как БК Левски обяви фалит ощети държавата и пак си запази историята?
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 21 окт 2016 23:14

Ето едно интересно разкритие от синята кухня!

http://www.livesport.bg/zlatin-tepsiev-ot-1937-g-do-1991-g-levski-e-bil-nelegitimen-107860.html
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2016 23:16

redhooligan написа:
Кашчей написа:
redhooligan написа:
RedStar2016 написа:В сайта на УЕФА с емблемите на отборите наистина е заличена емблемата и постиженията на великия ЦСКА.
Честито на припознавачите, успяхте да направите за няколко месеца това което други не успяха за 20 години.

Те я махаха,слагаха,махаха,слагаха и така ,но ще я сложат пак. И не знам колко глупави трябва да сте за да ви го обяснява човек че АД няма нищо общо със отбора като цяло. Можеш да смених 1000 АД-та и пак да си Петър,Стефан или както искаш. Ето Рейнджърс уж и те щяха да си загубят титли и т.н. пък вижте какво стана съда им ги запази. Може би ония са по глупави от нас. Изведнъж всички станаха юристи и т.н. а не зная какво да направят ако им съставят акт. Седете си в обора и си мучете там, тука не е за рогати!

Ти гледам си много умен и сигурно ще ни разясниш дали е възможно да има отбор, без да има дружество, без значение дали е АД или е с нестопанска цел! И за да не си напрягаш много твърде умната глава, ще те насоча, че във федерациите членуват дружества, а не отбори. Дружествата участват в шампионати и турнири и те притежават купи, титли, грамоти-всякакви отличия, спечелени на спортния терен. Отборът са само състезателите, които се състезават за дружеството. Няма дружество-няма и отбор!

Аз не претендирам че съм много умен или че съм спецалист по право и т.н. Но не мога да разбера как без дружество ще играеме в А група? Как разбра че нямаме дружество? Имам се дружество и си играем в А група. 1999г. по същия начин ЦСКА сменя дружеството как тогава се води от 1948г. ? Същото положение е и при Левски и куп други отбори в А и извън А група които постоянно сменят дружествата. Как БК Левски обяви фалит ощети държавата и пак си запази историята?

Искаш да кажеш, че не дружеството определя отбора, а отборът си сменя дружествата :mrgreen: Наистина ли си толкова....наивен, да не използвам по-силна дума?!
Сега остава да ни обявиш, че първо е създаден отборът, а след това дружеството, и няма да остане риба в Световния океан, избита от теб и мъдрите ти слова!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2016 23:20

redhooligan написа:Ето едно интересно разкритие от синята кухня!

http://www.livesport.bg/zlatin-tepsiev-ot-1937-g-do-1991-g-levski-e-bil-nelegitimen-107860.html

А от 1924-а до 1937-а бил ли е легитимен?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 21 окт 2016 23:26

Кашчей написа:...
Искаш да кажеш, че не дружеството определя отбора, а отборът си сменя дружествата :mrgreen: Наистина ли си толкова....наивен, да не използвам по-силна дума?!
Сега остава да ни обявиш, че първо е създаден отборът, а след това дружеството, и няма да остане риба в Световния океан, избита от теб и мъдрите ти слова!

:lol:

Не знам какво иска да "каже" колегата, но ОТБОРИТЕ си сменят правната форма, под която съществуват ...
Примери - бол... и в световен мащаб...
:roll:
Ако го направят по убедителен за "ФИФА, ФАФА, ФУФА" начин - няма никакви проблеми...
Ако ли НЕ - пак няма "проблеми" - стига ПУБЛИКАТА да е налице...

капИш ???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2016 23:31

AndreshkoGacovBacov написа:

Не знам какво иска да "каже" колегата, но ОТБОРИТЕ си сменят правната форма, под която съществуват ...
Ако го направят по убедителен за "ФИФА, ФАФА, ФУФА" начин - няма никакви проблеми...

капИш ???

Дай един пример в световен мащаб, при който даден отбор си е сменил правната форма и е останал със същото име, а "правната форма" си е сменила името! Само не ми давай примери с преименуване на отбор, а точно и единствено със смяна на правната му форма (ако знаеш какво означава този термин).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 окт 2016 23:33

redhooligan написа: Как БК Левски обяви фалит ощети държавата и пак си запази историята?

Това пак е от червено-оранжевия фолклор, както много други неща. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 21 окт 2016 23:48

Кашчей написа:
AndreshkoGacovBacov написа:

капИш ???

Дай един пример в световен мащаб, при който даден отбор си е сменил правната форма и е останал със същото име, а "правната форма" си е сменила името! Само не ми давай примери с преименуване на отбор, а точно и единствено със смяна на правната му форма (ако знаеш какво означава този термин).

Ами аз не знам феновете на Рейнджърс да скандират "Севко" ... или да участват под това "име"...
Тия на Селтик си ги бъзикат... и "живота си продължава"...

п.с Ако попиташ Писанчо / ака - БайПетко / - такива като "мене" са издали някаква свръх-секретна и унизителна "тайна" като сме казали, че между ЦСКА "Септемврийско Знаме" и ФК "Средец" няма НИКАКВА юридическа връзка...

А това просто е "факт" без значение...
Същото е положението с "Левски" и "Динамо" /49-та /... и с "Левски-Спартак" и "Витоша" / 85-та / ...
Е , И ???...
Кво от това ???...
Викаме си за съответния отбор и ни дреме на дедовия...

Върни се в “ЦСКА”