Кашчей написа:AndreshkoGacovBacov написа:Кашчей написа:...
Искаш да кажеш, че не дружеството определя отбора, а отборът си сменя дружествата

Наистина ли си толкова....наивен, да не използвам по-силна дума?!
Сега остава да ни обявиш, че първо е създаден отборът, а след това дружеството, и няма да остане риба в Световния океан, избита от теб и мъдрите ти слова!
Не знам какво иска да "каже" колегата, но ОТБОРИТЕ си сменят правната форма, под която съществуват ...
Примери - бол... и в световен мащаб...
Ако го направят по убедителен за "ФИФА, ФАФА, ФУФА" начин - няма никакви проблеми...
Ако ли НЕ - пак няма "проблеми" - стига ПУБЛИКАТА да е налице...
капИш ???

Дай един пример в световен мащаб, при който даден отбор си е сменил правната форма и е останал със същото име, а "правната форма" си е сменила името! Само не ми давай примери с преименуване на отбор, а точно и единствено със смяна на правната му форма (ако знаеш какво означава този термин).
Ами аз не знам феновете на Рейнджърс да скандират "Севко" ... или да участват под това "име"...
Тия на Селтик си ги бъзикат... и "живота си продължава"...
п.с Ако попиташ Писанчо / ака - БайПетко / - такива като "мене" са издали някаква свръх-секретна и унизителна "тайна" като сме казали, че между ЦСКА "Септемврийско Знаме" и ФК "Средец" няма НИКАКВА юридическа връзка...
А това просто е "факт" без значение...
Същото е положението с "Левски" и "Динамо" /49-та /... и с "Левски-Спартак" и "Витоша" / 85-та / ...
Е , И ???...
Кво от това ???...
Викаме си за съответния отбор и ни дреме на дедовия...