[center]АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА 2016/17

Неделя, 23 октомври 2016г. - 18:00ч

Стадион: Стамфорд Бридж

Антонио Конте __________________________Жозе Моуриньо

Съдия на мача: Мартин Аткинсън

Мача ще бъде предаван пряко по:

Линкове за мача може да намерите тук:

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Фен на Челси съм от над 30 години, ходил съм и на мачове на Бриджа, ходил съм и на полуфинала с Барса там - where the fuck is Barcelona... но сега, за пръв път в живота си на мач на Челси с когото и да е (изключвам мачовете с Левски), ще съм за противниковия отборПри това не кой да е противников отбор, а един от най-омразните ми отбори въобюе (другият умрЕ наскоро), но това, което направиха онова рязаното мюсли Хазарта, бразилско-испанското цигане Коща и шумадийската свиня Ива на най-великия треньор в новия век, е непростимо!!!
Искрено се надявам Моу да е решил да отмъщава - той знае как - гол със съдийска аванта, червен картон на мангала и 0:1 - успех, Моу, ти го заслужаваш, съдбата има да ти връща за онази постановка, след всичко, което даде на любимия ми отбор. Не заслужаваше подобно отношение и сега е време за реванш. Дано да е максимално гаден срещу бездушниците на чукотския евреЙн. Успех!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта