ВЛ | 9-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 4:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

ВЛ | 9-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 4:0

Мнениеот Jackxxx » 21 окт 2016 14:42

_
[center]АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА 2016/17
Изображение

Неделя, 23 октомври 2016г. - 18:00ч

Изображение VS Изображение

Стадион: Стамфорд Бридж
Изображение

Антонио Конте __________________________Жозе Моуриньо
Изображение VS Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Съдия на мача: Мартин Аткинсън
Изображение[/center]

Мача ще бъде предаван пряко по: Изображение
Линкове за мача може да намерите тук: Изображение
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: ВЛ | 9-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 23.10

Мнениеот soad » 21 окт 2016 14:52

Челси винаги са били труден противник и като че ли сега са лек фаворит, основно заради домакинския фактор. Както очаквах, Конте понапипа схемата и играта, която трябва, така, че ще е труден мач. Ние обаче имаме един основен коз на пейката - Жозе. Той най-добре знае как да спре силните страни на Челси. Освен това, след силния мач срещу Фенерите Моуриньо ще има известни "главоболия" относно избора на стартов състав. Карик се представи фантастично, Мата също. По крилата също ще е интересно на кого ще заложи, като Рашфорд и Марсиал са откровените фаворити, но е твърде възможно и Лингард да започне след хубите гол и асистенция, които направи. Интересно ще е в неделя.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 окт 2016 16:11

Очаквам мач, подобен на този с Ливърпул.
Силно тактически двубой, без много голове. Някои проблясъци на Азар/Коста или Погба/Ибра могат да донесат победата за един от двата отбора, но аз смятам, че най-резонният изход е Х. 0-0/1-1.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 окт 2016 16:39

1:1 от мен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 21 окт 2016 17:16

Категорично 2 на 0.С изглед състоянието на двата отбора мисля,че това е логичен резултат.Фактора домакинство няма никакъв отенък във висшата лига.Сега може да паднем,а в ответния мач да бием и не един път се е получвало така.
;)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 21 окт 2016 17:50

1:1 или друго равенство
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2016 20:32

Фен на Челси съм от над 30 години, ходил съм и на мачове на Бриджа, ходил съм и на полуфинала с Барса там - where the fuck is Barcelona... но сега, за пръв път в живота си на мач на Челси с когото и да е (изключвам мачовете с Левски), ще съм за противниковия отбор :shock: При това не кой да е противников отбор, а един от най-омразните ми отбори въобюе (другият умрЕ наскоро), но това, което направиха онова рязаното мюсли Хазарта, бразилско-испанското цигане Коща и шумадийската свиня Ива на най-великия треньор в новия век, е непростимо!!!
Искрено се надявам Моу да е решил да отмъщава - той знае как - гол със съдийска аванта, червен картон на мангала и 0:1 - успех, Моу, ти го заслужаваш, съдбата има да ти връща за онази постановка, след всичко, което даде на любимия ми отбор. Не заслужаваше подобно отношение и сега е време за реванш. Дано да е максимално гаден срещу бездушниците на чукотския евреЙн. Успех!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 21 окт 2016 21:39

tmanolov написа:Фен на Челси съм от над 30 години, ходил съм и на мачове на Бриджа, ходил съм и на полуфинала с Барса там - where the fuck is Barcelona... но сега, за пръв път в живота си на мач на Челси с когото и да е (изключвам мачовете с Левски), ще съм за противниковия отбор :shock: При това не кой да е противников отбор, а един от най-омразните ми отбори въобюе (другият умрЕ наскоро), но това, което направиха онова рязаното мюсли Хазарта, бразилско-испанското цигане Коща и шумадийската свиня Ива на най-великия треньор в новия век, е непростимо!!!
Искрено се надявам Моу да е решил да отмъщава - той знае как - гол със съдийска аванта, червен картон на мангала и 0:1 - успех, Моу, ти го заслужаваш, съдбата има да ти връща за онази постановка, след всичко, което даде на любимия ми отбор. Не заслужаваше подобно отношение и сега е време за реванш. Дано да е максимално гаден срещу бездушниците на чукотския евреЙн. Успех!!!

втф еб*ти фена на челси си ти :D
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 окт 2016 21:52

Аз ще съм доволен да спукат топката и едно скучно 0-0 .
Шампионът няма да е от Бридж или Трафорд !
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”