Преди като играеха от дясно Кейсара в защита и Мишо Александров по крилото , Александров колкото играеше в нападение толкова и се връщаше отзад да помага. Минев си играеше отзад и не тичаше толкова напред. А сега Минев го преместиха отдясно и снощи го играеше като крило повечето време.
Вандерсон и на него не му е мястото там.
Анисе - дърво за свирка не става от него. Не знам защо все го бутат напред. Лукасс Саша според мен щеше да е в пъти по-полезен срещу дърварите от Арсенал.
Марселиньо - отново казвам - от мач на мач играе все по-зле. Ако Лудогорец имаха Меси вместо Марселиньо гаранция, че резултата щеше да е за тях
Кафу - не става за център нападател. Нищо общо с Безяк. Ако някой мисли по-различно да си пусне последния мач на Словения с Англия
Мисиджан - продължава да е играч за едно полувреме. И да вкарва по един гол от 7-8 положения. До Дерменджиев продължава да напъва да го държи по 90мин повечето време. Особенно че грам не помага в защита. И то в Шампионска лига, където не прощават.
Владо Стоянов - една дума - дебел. Иначе за мен си е добър вратар. Но при такава игра и Буфон да сложат все тая. Но е по-добър от Клаудио Браво