ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT

Мнениеот Popokatepetal » 20 окт 2016 02:24

miro_rz написа:14-9 удара !
47%-53%
Няма от какво да се срамувам !

Сега е времето, вие като фенове да натиснете ръководството за откровените дупки в отбора като Стоянов и Моци. Защото мисля, че вече на всеки е ясно кои са слабите ви места. Просто класата на остналите не може да компенсира тия двамата. Да не говориме и , че обезсмисля усилията им и от там пада морала на целия отбор. Покажете, че сте фенове на място, а не мижитурки, не смеещи да гъкнат на Бащицата.

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 19.10.2016, 21:45ч.

Мнениеот bobonikolov » 20 окт 2016 03:37

Я елате пиленца при баткооо. Топа гръмна и от орлите останаха само перушини :lol: :lol: :lol: .Тц тц тц резил резил и пак резил. Предложение за нов химн на Лудогорец:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QcqaQ47ywD0[/youtube] :)
Последна промяна от bobonikolov на 20 окт 2016 03:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 20 окт 2016 03:41

ELFen написа:Трудна вечер тая :roll:
Никаква идея през 2рото...и не е за сефте - напомниха ми националите :!: Как и да е ...
Само не мога да схвана: тея дето се кефят, дават ли си сметка, колко са жалки и тъпи/ като не мога да определя кое е с по-голяма тежест :? / и не схващат - след като са утрепали ШАМПИОНА на една страна, къде се намира на футболната картата в момента, отборчето, чиито фенове са ?!? В най-"тъмната" ... ;)
Със сигурност мога да заявя, че ми беше доста тегаво, като ***ха Левски в ШЛ и такова ще ми е отношението и в бъдеще към който и да е български отбор в ЕКТ/ е няма да е лошо и да има и поводи за гордост де ;) .../ !

Не е лошо да си зададеш един въпрос, "Защо се радват на загубите ни"? Една част се радват, защото са хейтъри и комплексари. Те мразят всичко и всички и другите са виновни за несгодите им. Но друга, заради определени действия на ръководните органи на отбора ви.
Отбори домакинстват срещу вас на вашия стадион!!!! (Монтана, Лого МЗ)
Преди мачове в Европа излизат със спуснати гащи срещу вас. Последен пример Пирин!
Съдии!
Лошото, е че не осъзнавате как си правите мечешка услуга по този начин. Хем нормалните, които не са ви мразили го правят(както аз отскоро), хем играете "изкуствени" мачове, които само ви дърпат надолу. Със силните мачове идват и силните игри. Не може за цял сезон 2-3 отбора да скачат за победа срещу вас и да очаквате да играете постоянно във форма. По-лошото, е ако играчите ви не знаят, че противника не се напряга и така се създава илюзията, че вашите са неземна класа и могат да мачкат всичко срещу тях.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 окт 2016 07:58

Разликата се видя . Лудогорец не са слаб отбор , правят адски много индивидуални грешки , които поставят Владо Стоянов очи в очи с нападателя .Също така губят супер лесно топката когато я владеят . Тези неща ще се чистят с времето сигурно.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 20 окт 2016 08:08

Видя се жестоката истина за българския футбол. Дори с един отбор бразилци и 2-3ма българи за цвят сме трагични, когато излизаме да се надиграваме с един добър европейски отбор с традиции. Няма база за сравнение. За нашите мащаби Лудогорец е голяма работа, но в ШЛ се вижда, че дори е трудно да се каже, че е на средно добро европейско ниво. Наистина самото класиране в групите си е голям успех, Кирето захлеби, повече от това са болни фантазии. ЛЕ си е идеален турнир да постигнат нещо по-забележително. Евентуално. Тук, при големите няма как. Кирето дал 10-15 милиона за селекция и мислим, че е голямата работа. Ония дават стотици милиони за играч и сме тръгнали да си ги мерим. От къв зор?!

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 20 окт 2016 08:29

Всеки хвали тоя отбор, но мен не ми харесва играта му в сравнение с с първото влизане в шампионска лига. Предният отбор като станеше 60-70 -та минута и отбора почваше да тича още повече. А в момента половината отбора поттичва ине се напъва. Така и паднаха повечето голове . Йозил да вкара 3 гола!!! Кога тоя тоягар е вкарвал хеттрик, та сега успя.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 20 окт 2016 08:59

vg_vasilev написа:Всеки хвали тоя отбор, но мен не ми харесва играта му в сравнение с с първото влизане в шампионска лига. Предният отбор като станеше 60-70 -та минута и отбора почваше да тича още повече. А в момента половината отбора поттичва ине се напъва. Така и паднаха повечето голове . Йозил да вкара 3 гола!!! Кога тоя тоягар е вкарвал хеттрик, та сега успя.

Това съм го споменавал и аз, големите философи дето не смеят гък да кажат и викнат против мързелите си в отбора големи лекции изнесоха, че не било така :mrgreen:
Вчера още с първия си коментар след първия гол, писах че ще ги пръснат, един излезе да ми философства, че съм злобен, ама се скри след 3-я гол нещо. Много хора им писаха много истини за тоя мач и не само, Дерменджиев е бастун (отдавна го твърдя) с него нищо значимо из Европа няма да има, а имат страхотни футболисти Лудогорец и ясно се видя, че няма никаква постройка този отбор, за тактика да не говорим, индивидуални и то постоянни грешки на играчи, които НЕ се сменят. Отделно много хубаво ви се казва - тази подкрепа от съдиите в България зле ви влияе, не се напъват много вашите, а като почне някой да ви натиска повече и се огъват вашите. Проблемите са си ваши, вие трябва си ги решите.
БОТЕВ Пловдив

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 20 окт 2016 10:00

При 3:0 в 49 минута срещу Арсенал, дали има за какво да играеш?
Черно море-първият шампион по футбол в България

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 20 окт 2016 10:01

Евала на Разград от мен. Винаги съм уважавал отбори, които излизат да играят футбол, а не да градят Великата Китайска стена.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 20 окт 2016 10:31

Преди като играеха от дясно Кейсара в защита и Мишо Александров по крилото , Александров колкото играеше в нападение толкова и се връщаше отзад да помага. Минев си играеше отзад и не тичаше толкова напред. А сега Минев го преместиха отдясно и снощи го играеше като крило повечето време.
Вандерсон и на него не му е мястото там.
Анисе - дърво за свирка не става от него. Не знам защо все го бутат напред. Лукасс Саша според мен щеше да е в пъти по-полезен срещу дърварите от Арсенал.
Марселиньо - отново казвам - от мач на мач играе все по-зле. Ако Лудогорец имаха Меси вместо Марселиньо гаранция, че резултата щеше да е за тях ;)
Кафу - не става за център нападател. Нищо общо с Безяк. Ако някой мисли по-различно да си пусне последния мач на Словения с Англия
Мисиджан - продължава да е играч за едно полувреме. И да вкарва по един гол от 7-8 положения. До Дерменджиев продължава да напъва да го държи по 90мин повечето време. Особенно че грам не помага в защита. И то в Шампионска лига, където не прощават.
Владо Стоянов - една дума - дебел. Иначе за мен си е добър вратар. Но при такава игра и Буфон да сложат все тая. Но е по-добър от Клаудио Браво :)

Върни се в “Лудогорец”