За дербито:
"Ясно е, че в едно дерби не може да има фаворит. Така е и в Сърбия – много пъти съм бил част от мача Звезда - Партизан. И преди, когато съм работил в Левски съм излизал много пъти срещу ЦСКА. Успех в едно такова дерби ще има отборът, който влезе с по-добра нагласа в него, който желае повече победата и има повече късмет. Не може да има фаворит.
Мисля, че моите играчи, че Левски ще изиграе един голям мач и че ще прекъсне негативната серия от 6 поредни загуби от ЦСКА. Ако успеем да победим – за мен и за футболистите това ще е един изключителен стимул да продължим напред, тогава мисля, че ще заиграем още по-добре в бъдеще, ще се самоопознаем още по-добре. И ще направим всичко по силите си в събота да спечелим!"
мда...това изказване на Люпко - едва сега го прочетох - и аз не го одобрявам, синчец!
Но...какво да се прави, като отвсякъде официално тръбят, че това е дербито ЦСКА - "Левски"?...и Люпко, като го питали по този начин, така се и изказал...Въпреки, че в никакъв случай не е трябвало да споменава за "негативната серия от 6 поредни загуби"!!!
НО, остави старата хитра лисица, Люпко, да си свърши работата!!! - и да ви зарадва.
Очаквам, наистина, да треснете "онзи отбор" с едно 4:0! - напълно е възможно, ако Люпко си изиграе правилно козовете, срещу тръгналия да се доказва отбор на ....-София

Важното е да ги остави да се "доказват" и да ги изтряска на контраатаки!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?