Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 12:06

ММ1914 написа:Написал съм причините вече, все пак това влиза в задълженията му като служител на ПФК Левски АД.

RockSeeker написа:П.С.: Което съм съгласен, че не е особено професионално, предвид официалната позиция на ръководството, но според мен той е и над тези неща. Гледа да си върши треньорската работа както смята за правилно, пък за другото си говори как му дойде. Дали и какви санкции би предприело ръководството ви за което си е негова работа ;)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2016 12:09

kiril.a.d написа:а бе синчец, мирясай че...ще те изключват от "Левски" ;) :lol:
Ти и аз, можем да знаем че ....-София е Литекс, НО, недопустимо е ОФИЦИАЛНО лице да нарича отбор по друг начин, освен ОФИЦИАЛНО регистрираното име, в БФС!!!
И тук имаш такъв правилник - бан по точка 9, за употреба на друго има на отбор, освен ОФИЦИАЛНОТО!
Та ти, да не искаш да накажат Люпко, от БФС? ;)...глоба и "бан" да не се изказва пред медиите ;)

Да ме изключват бе, те тия друго правят ли?
Голям праз, че на няколко капута не им отърва истината, дето съм я написал!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 13 окт 2016 12:11

RockSeeker написа:Чета, гледам, забавлявам се и се чудя... защо още преди няколко дни не скачахте, когато същият заяви, че не познавал отбора на ЦСКА?! Как няма да ги познаваш като повечето играчи до скоро си ги тренирал точно ти? :lol: Явно тогава ви е било още в границите на приемливото, за да си продължавате преигравките, ама сега вече ви дойде прекалено директно :lol:

А олеквате отдавна и все повече. Олекнахте още когато ръководството ви подписа, че е съгласно за създаването на новия формат, а после се изтъпанчиха пред камерите, претендирайки, че видиш ли те въобще си нямали идея, че това се правило, за да се вкара под някаква форма ЦСКА в Първа лига. Сигурно и сега някой ще излезе и ще заяви гордо и убедено, че то точно така си било тогава. Клетите хорица от ръководството как не са го видели, докато за цяла България беше ясно... Олекнахте и със заканите за напускане на първенството, които беше ясно, че са въздух под налягане. Олеквате и в момента като се включвате с всички сили в "припознаването", че даже и хореография специална подготвяте и сте посветили за това - нещо, което отдавна казах, че ще се случи и няма да го бойкотирате, както също се перчехте за известно време. Като сте толкова тарикати - за кое друго "просто дерби" сте правили такава? Олеквате и припознавате, вместо умно да използвате момента, да кажете "ето, ние подписахме за ППЛ, за да минат схемите на ГГ, да приемат този урод и да се чудите кои сте и къде сте, сега си му мислете вие що се разцепвате и ви се случват тези драми", да отидете на мача като на "просто дерби" и да си подкрепяте отбора с пълни сили, но не... това очевидно е под нивото на повечето от вас! Това е суровата истина и го казвам със съжаление, защото и при нас не е много по-различно... Винаги сме си приличали повече, отколкото на повечето хора и от двата лагера им се иска, та бягат като дявол от тамян да осъзнаят и признаят това. Поради някакви комплекси явно, които пречат на обективността. А дори процесите в двата клуба са толкова сходни, та да не кажем направо, че са като скачени съдове. Е, да, развиват се по различни начини, но това не променя тенденциите и отличителните черти. Всеки народ си заслужава съдбата беше казал някой...

Пича ви закри с няколко простички въпросчета. Ама не се чувствайте длъжни да отговаряте де знаем се.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 окт 2016 12:12

kiril.a.d написа:
sin4ec написа:
wilge написа:Айде спрете се! УЕФА уточни: ЦСКА-София е преименуваният Литекс
Централата с важна информация относно клуба на Гриша Ганчев.
http://kanal3.bg/news/sport/football/38 ... yat-Liteks

Ние всички знаем, че ЦСКА-София е Литекс. Недопустимо е официално лице на клуба ни да не го знае, или да се прави, че не го знае!

а бе синчец, мирясай че...ще те изключват от "Левски" ;) :lol:
Ти и аз, можем да знаем че ....-София е Литекс, НО, недопустимо е ОФИЦИАЛНО лице да нарича отбор по друг начин, освен ОФИЦИАЛНО регистрираното име, в БФС!!!
И тук имаш такъв правилник - бан по точка 9, за употреба на друго има на отбор, освен ОФИЦИАЛНОТО!
Та ти, да не искаш да накажат Люпко, от БФС? ;)...глоба и "бан" да не се изказва пред медиите ;)

И Синчецът казва точно това. Недопустимо е Люпко да нарича онзи отбор ЦСКА. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 окт 2016 12:12

ММ1914 написа:
gzagorov написа:
ММ1914 написа:

Как да се спрем? Ние истината си я знаем, сръбския дядо говори глупости и човек започва да се чуди, заради близките му отношения с г-н "аз ши ва издържам" ли е или просто от възрастта?

И какво значение има какво говори? Ако ще вечер с Ганчев да си ляга, щом на другия ден "Левски" бие, какъв е проблемът? Това се нарича професионализъм, обаче на много от потребителите тук това понятие явно не им е познато.
То е казано - ние виждаме в другите това, което е в нас. Нарича се принцип на огледалото и е основна точка в анализа на човешките взаимоотношения. Естествено, за някои хора предното изречение е като написано на патагонски и не защото са глупави, а понеже не искат да погледнат по-далеч от носа си. Или от огледалото. Кой разбрал - разбрал.

Преди да пишеш още общи приказки, помисли. Тук не говорим за човешки взаимоотношения. Тук говорим /пишем/ за професионални такива. С изказването си за прекъсване на негативната серия срещу несъществуващ вече отбор, Любко противоречи на официално изявление на ръководството на клуба, който му плаща заплатата. Това става пред медиите, не в разговор вътре в клуба. Любко представлява ПФК Левски АД и като представител на този клуб е нормално да поддържа официално заявената от клуба позиция. Някой по-интелигентен би уточнил че това е негова лична позиция, но човека вече е на години. Както написах преди минути, не се съмнявам в компетентността му като треньор, но това отношение не е професионално и не е сериозно. На запад се глобява за подобни неща.

Вземи сега погледни заглавието на темата! Ако беше "Глоба за Люпко", изобщо никой нямаше да обърне внимание. Ние обаче нали сме компетентни във всичко, веднага се намериха лауреати, които тръгнаха да призовават за махане.
И да уточня - най-важният критерий за професионализъм е това как ще излезе отборът в събота. Дотогава всичко друго е отношение между треньора и клуба и няма място за крайни призиви от страна на феновете, а тъкмо напротив - спокойствие и подкрепа. Освен ако целта не е умишлено нагнетяване на напрежение, разбира се :!:
А в първенство като българското, да говорим за уронване на престиж от Люпко по такъв начин, е меко казано смешно. А да се гони треньорът, задето е казал, че ще бие не удря по реномето на отбора, така ли? Ставаме за смях дори само заради това, че още коментираме тема, изпърдяна от хора, които си нямат работа. Ако те интересува какви са тези хора, виж предишното ми мнение и принципа, който цитирам и който, само за информация, не съм измислил аз.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 окт 2016 12:15

sin4ec написа:
kiril.a.d написа:а бе синчец, мирясай че...ще те изключват от "Левски" ;) :lol:

Да ме изключват бе, те тия друго правят ли?
Голям праз, че на няколко капута не им отърва истината, дето съм я написал!

:lol: ма ще вземат да те изключат и от форума ;)...
Напоследък, мен често ме "изключват" от форума на "ЦСКА", защото пиша тежки истини, въпреки че левскари и цесекари, от управителното тяло ;) ме знаят за "върл" ЦСКА-р ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 окт 2016 12:17

ММ1914 написа:Написал съм причините вече, все пак това влиза в задълженията му като служител на ПФК Левски АД.

Добре, приеми тогава, че към момента няма възможност за служител на този пост, който хем да говори правилно, хем да тренира играчите добре. Ти кое предпочиташ - да може да говори или да печели за "Левски" мачовете? Въпросът е към всички тънкообидни специалисти в темата.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 окт 2016 12:32

За дербито:

"Ясно е, че в едно дерби не може да има фаворит. Така е и в Сърбия – много пъти съм бил част от мача Звезда - Партизан. И преди, когато съм работил в Левски съм излизал много пъти срещу ЦСКА. Успех в едно такова дерби ще има отборът, който влезе с по-добра нагласа в него, който желае повече победата и има повече късмет. Не може да има фаворит.

Мисля, че моите играчи, че Левски ще изиграе един голям мач и че ще прекъсне негативната серия от 6 поредни загуби от ЦСКА. Ако успеем да победим – за мен и за футболистите това ще е един изключителен стимул да продължим напред, тогава мисля, че ще заиграем още по-добре в бъдеще, ще се самоопознаем още по-добре. И ще направим всичко по силите си в събота да спечелим!"

мда...това изказване на Люпко - едва сега го прочетох - и аз не го одобрявам, синчец!
Но...какво да се прави, като отвсякъде официално тръбят, че това е дербито ЦСКА - "Левски"?...и Люпко, като го питали по този начин, така се и изказал...Въпреки, че в никакъв случай не е трябвало да споменава за "негативната серия от 6 поредни загуби"!!!
НО, остави старата хитра лисица, Люпко, да си свърши работата!!! - и да ви зарадва.
Очаквам, наистина, да треснете "онзи отбор" с едно 4:0! - напълно е възможно, ако Люпко си изиграе правилно козовете, срещу тръгналия да се доказва отбор на ....-София ;) Важното е да ги остави да се "доказват" и да ги изтряска на контраатаки!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 окт 2016 12:42

gzagorov написа:
ММ1914 написа:
gzagorov написа:
ММ1914 написа:

Как да се спрем? Ние истината си я знаем, сръбския дядо говори глупости и човек започва да се чуди, заради близките му отношения с г-н "аз ши ва издържам" ли е или просто от възрастта?

И какво значение има какво говори? Ако ще вечер с Ганчев да си ляга, щом на другия ден "Левски" бие, какъв е проблемът? Това се нарича професионализъм, обаче на много от потребителите тук това понятие явно не им е познато.
То е казано - ние виждаме в другите това, което е в нас. Нарича се принцип на огледалото и е основна точка в анализа на човешките взаимоотношения. Естествено, за някои хора предното изречение е като написано на патагонски и не защото са глупави, а понеже не искат да погледнат по-далеч от носа си. Или от огледалото. Кой разбрал - разбрал.

Преди да пишеш още общи приказки, помисли. Тук не говорим за човешки взаимоотношения. Тук говорим /пишем/ за професионални такива. С изказването си за прекъсване на негативната серия срещу несъществуващ вече отбор, Любко противоречи на официално изявление на ръководството на клуба, който му плаща заплатата. Това става пред медиите, не в разговор вътре в клуба. Любко представлява ПФК Левски АД и като представител на този клуб е нормално да поддържа официално заявената от клуба позиция. Някой по-интелигентен би уточнил че това е негова лична позиция, но човека вече е на години. Както написах преди минути, не се съмнявам в компетентността му като треньор, но това отношение не е професионално и не е сериозно. На запад се глобява за подобни неща.

Вземи сега погледни заглавието на темата! Ако беше "Глоба за Люпко", изобщо никой нямаше да обърне внимание. Ние обаче нали сме компетентни във всичко, веднага се намериха лауреати, които тръгнаха да призовават за махане.
И да уточня - най-важният критерий за професионализъм е това как ще излезе отборът в събота. Дотогава всичко друго е отношение между треньора и клуба и няма място за крайни призиви от страна на феновете, а тъкмо напротив - спокойствие и подкрепа. Освен ако целта не е умишлено нагнетяване на напрежение, разбира се :!:
А в първенство като българското, да говорим за уронване на престиж от Люпко по такъв начин, е меко казано смешно. А да се гони треньорът, задето е казал, че ще бие не удря по реномето на отбора, така ли? Ставаме за смях дори само заради това, че още коментираме тема, изпърдяна от хора, които си нямат работа. Ако те интересува какви са тези хора, виж предишното ми мнение и принципа, който цитирам и който, само за информация, не съм измислил аз.

Донякъде си прав, но всеки си има собствено мнение по въпроса, дали трябва да има наказание, дали има провинение и каква да е формата на наказанието. Лошото е че това изказване ни напомня че в нашият клуб има мърди, които не си помръдват задниците. Казусът с ЦСКА-София /Литекс/ е от месеци, има официална позиция и е нормално служителите на клуба, особено даващите интервюта, да са запознати с тази позиция. Ако нямаше изказване, нямаше да водим и тази дискусия.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 окт 2016 12:45

gzagorov написа:

Добре, приеми тогава, че към момента няма възможност за служител на този пост, който хем да говори правилно, хем да тренира играчите добре. Ти кое предпочиташ - да може да говори или да печели за "Левски" мачовете? Въпросът е към всички тънкообидни специалисти в темата.

Стига с балканският манталитет, няма или. Да си води и печели мачовете, като не може да говори с медиите, назначават човек и говори само в негово приръствие и по предварително одобрени въпроси. Не е много трудно и така всичко е наред.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Левски”