Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот Ozzimozzi » 13 окт 2016 08:48

golemia написа:
Ozzimozzi написа:Спокойно, никога не е имало серия! Просто лош сън. :) Е вярно, че във форума ви пишете за ЦСКА повече, отколкото за Левски ама нищо.

Е дай да си сменяте името на 6мес. и дълговете ви да се зануляват на 1.01 и ние нищо да не пишем.Да ви имам нещастната логика.Ти за кого искаш да пишем?
Не си ме разбрал правилно. Похвално е, че във форума на Левски пишете повече за ЦСКА. Това радва окото определено.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 13 окт 2016 09:04

Ozzimozzi написа:
golemia написа:
Ozzimozzi написа:Спокойно, никога не е имало серия! Просто лош сън. :) Е вярно, че във форума ви пишете за ЦСКА повече, отколкото за Левски ама нищо.

Е дай да си сменяте името на 6мес. и дълговете ви да се зануляват на 1.01 и ние нищо да не пишем.Да ви имам нещастната логика.Ти за кого искаш да пишем?
Не си ме разбрал правилно. Похвално е, че във форума на Левски пишете повече за ЦСКА. Това радва окото определено.

За ментето ли?Навсякъде трябва да се пише...И на небето ако може!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 13 окт 2016 09:09

И какво искате да каже?Нещо от сорта-ами ще излизим да играем и каквото стане?Ами нали тогава ще го изравните със земята ,че не ги е надъхал достатъчно?Въобще ,критикуващите Люпко,доста манджа имате да изядете,за да се доближите поне мъъъничко до уменията му,като мотиватор,психолог и т.н.За треньорските качества не говоря-там нямате никакъв шанс:)Този мач може да стане всичко,но съм сигурен,че каквото зависи от треньора,играчите и ръководството,ще бъде направено.А колкото до резултата...божа работа.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 окт 2016 09:19

PSvilenov написа:
Serafim написа:Синчеца ако го стиснеш, ще пусне гной, щото е злобно същество. Пречат му на съня изказванията на Люпко.
Ако Стоев или някой друг бездарен треньор ни беше докарал до тук, с тази куца селекция, вече щеше да е потрошил две клавиатури от хвалби.

Ами той Стойчо в интерес на истината каза как Левски са Реал Бетис вече ,ама на никой не му прави впечатление най малко пък на него . Не очаквай отговор. Два пъти пуснах едно и също мнение написано , но никой от "свалящите фланелки" не ме цитира и ме пропускат . Явно така им е по удобно .

Не критикувайте коментарите на синчеца. Какво повече да искате от индивид възхищаващ се от тъпоумния Гонзо и неадекватно усмихнатия, като от Дом № 8, Стойчо? Тези двамцата насила нагнетяваха посредствеността в Левски. Вижте нивото им и ги подминете с презрение. Люпко го плаши с величието и успехите си. Нормално е да изпитва страх и неприязън към него. Както и да е. Умните хора знаят, че единствено значение има крайното класиране на пролет. Колкото до Мъри, не го чакайте нито зимата, нито лятото. Треньор ще е ...Херо. Той вече се размърда, излезе от дупката си, даде някое и друго интервю. Но най- вече си назначи скаут. От днес Чилика започва да прави селекцията му. Той набелязва играчи, Гошо ги гледа, после стиковат мнения. И машината заработва отново. Остава само да е успешна. А за мача в събота запомнете- червено- оранжевата орда ще излезе като на война. Очаквам да имаме контузии. Ако и съдията им помага ще е много тежко. Ще ги треснем, макар и с един гол.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 окт 2016 09:30

sin4ec написа:След днешната полюция и ниско темане към брат му, този екземпляр няма никакво място на Герена. Вместо да си наляга парцалите, че беше участник в гнусния цирк миналата зима, решил пред медиите да обявява Литекс на брат му за ЦСКА!
Вън от Левски начаса и да си събира крушовицата!
Аз лично на мач на Левски няма да стъпя, докато този е треньор!
Баста!

И защо пускаш тъпи теми във форума? Не съм от големите фенове на Петрович, критикувал съм го тук, но обективността изисква да признаем резултатите. А те са позитивни и то такива, каквито от доста време не сме имали. И това няма да се промени дори да загубим следващия мач. Защото един мач винаги може да се загуби. Що се отнася да отбора който сега се нарича: "ЦСКА-София", то всеки има право да ги припознава както си иска. В това число и Люпко. Той да ги бие, пък нека си мисли, че е бил истинското ЦСКА, все ми е тая. А кое е истинското ЦСКА всеки може да разбере като погледне решението на съда по фалита му и проследи историята на сегашния отбор наречен "ЦСКА-София",
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 13 окт 2016 09:34

До всички пикльовци които коментират смяна на името на Левски и на ЦСКА през годините,както и обединявания с други клубове!
Недорасляци, нима действително сте толкова тъпи и прости та да се дават примери за Цска Септем.зваме ,Цска Червено знаме и Средец или съответно Левски,Динамо,Левски-Спартак,Витоша?!Та това е промяна по някакви причини името на един клуб!Сегашната ситуация е аналогична, но за Литекс,те се преименоват на ЦСКА-София и променят седалището си от Ловеч в София!Цска тук го няма,той е в процес на ликвидация и e ЗАКРИТ,защото са много умни и действаха като мутри!
Помислете и си отговорете,вярно ли е,че:1.Чавдар Етрополе се преименува на Пфк Цска! 2.Пфк Цска купува Литекс Ловеч и се преименува на Цска - София! 3.Седалището на отбора се премества от Ловеч в София ! 4.Цска - София се вкарва в А група с лиценза на Литекс ! 5.Бойко Борисов опрощава дълговете на Цска - София и дава стадиона и базите на новото дружество !
Съществуват с ЛИЦЕНЗА на Литекс?!- http://bfunion.bg/uploads/ ЦСКА - СОФИЯ 2016-2017.pdf
Това ,че фуфлеците от „синьото“БФС изопачават историята и фактите не правейки разлика между закрития фалирал Цска и сегашния преименован Литекс е повече от скандално!Това е типичния подход на шумкарите и мандраджиите от средата на миналия век!Логично е синовете и внуците да продължат политиката на дядовците си!Дали червени или оранжеви те винаги ще си бъдат боклуци!
Шушони, нали Ники Александров,в качеството и на последна инстанция, се изцепи:"...Всичко е нормално,даже УЕФА и БФС ни признава"?!Да ама НЕ!В публикуваната класация става дума за фалираното ЦСКА!Това "новото " с тирето,хората го признават ,но като НОВ клуб!Това е прекръстения Литекс Ловеч,но преместен в София!Има ли още глупендери да твърдят друго?!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 окт 2016 09:34

Фенството си е фенство и нашите позиции не могат да се сравняват с тези на ръководство, треньори и пр. Нормално е да има малко дипломация и да се каже нещо подобно преди мач. То с подобно изчадие никой не се беше сблъсквал до момента, та е трудно човек да намери най-премерената позиция или точните думи. Нашият тренер постъпи по сходен начин.
Иначе си го гонете, де, не ми е работа.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2016 09:39

Смех, братче :lol: :lol: Дедо Люпко, както винаги - строг, но справедлив :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 окт 2016 09:59

Напрежението преди мача се покачва. Дали е така преди всеки мач на Левски, или само преди вечното дерби с ЦСКА? Всеки сам може да си отговори за себе си, а Дедо ви го каза право в очите. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 окт 2016 10:27

sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Наакали сте се преди мача, факт ... и всички оправдания за една евентуална загуба са налице :)

Поливач, бегай пускай пръскачките на стадиона, .... не се хаби :)

Въпрос: Кога точно Майстора е махал на футболисти да напускат терена? От злоба те е хванала амнезия, бре ... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”