Не си ме разбрал правилно. Похвално е, че във форума на Левски пишете повече за ЦСКА. Това радва окото определено.golemia написа:Ozzimozzi написа:Спокойно, никога не е имало серия! Просто лош сън.Е вярно, че във форума ви пишете за ЦСКА повече, отколкото за Левски ама нищо.
Е дай да си сменяте името на 6мес. и дълговете ви да се зануляват на 1.01 и ние нищо да не пишем.Да ви имам нещастната логика.Ти за кого искаш да пишем?
Люпко вън от Левски веднага!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Люпко вън от Левски веднага!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Не си ме разбрал правилно. Похвално е, че във форума на Левски пишете повече за ЦСКА. Това радва окото определено.golemia написа:Ozzimozzi написа:Спокойно, никога не е имало серия! Просто лош сън.Е вярно, че във форума ви пишете за ЦСКА повече, отколкото за Левски ама нищо.
Е дай да си сменяте името на 6мес. и дълговете ви да се зануляват на 1.01 и ние нищо да не пишем.Да ви имам нещастната логика.Ти за кого искаш да пишем?
За ментето ли?Навсякъде трябва да се пише...И на небето ако може!
Ееех Българийо!
И какво искате да каже?Нещо от сорта-ами ще излизим да играем и каквото стане?Ами нали тогава ще го изравните със земята ,че не ги е надъхал достатъчно?Въобще ,критикуващите Люпко,доста манджа имате да изядете,за да се доближите поне мъъъничко до уменията му,като мотиватор,психолог и т.н.За треньорските качества не говоря-там нямате никакъв шанс:)Този мач може да стане всичко,но съм сигурен,че каквото зависи от треньора,играчите и ръководството,ще бъде направено.А колкото до резултата...божа работа.
PSvilenov написа:Serafim написа:Синчеца ако го стиснеш, ще пусне гной, щото е злобно същество. Пречат му на съня изказванията на Люпко.
Ако Стоев или някой друг бездарен треньор ни беше докарал до тук, с тази куца селекция, вече щеше да е потрошил две клавиатури от хвалби.
Ами той Стойчо в интерес на истината каза как Левски са Реал Бетис вече ,ама на никой не му прави впечатление най малко пък на него . Не очаквай отговор. Два пъти пуснах едно и също мнение написано , но никой от "свалящите фланелки" не ме цитира и ме пропускат . Явно така им е по удобно .
Не критикувайте коментарите на синчеца. Какво повече да искате от индивид възхищаващ се от тъпоумния Гонзо и неадекватно усмихнатия, като от Дом № 8, Стойчо? Тези двамцата насила нагнетяваха посредствеността в Левски. Вижте нивото им и ги подминете с презрение. Люпко го плаши с величието и успехите си. Нормално е да изпитва страх и неприязън към него. Както и да е. Умните хора знаят, че единствено значение има крайното класиране на пролет. Колкото до Мъри, не го чакайте нито зимата, нито лятото. Треньор ще е ...Херо. Той вече се размърда, излезе от дупката си, даде някое и друго интервю. Но най- вече си назначи скаут. От днес Чилика започва да прави селекцията му. Той набелязва играчи, Гошо ги гледа, после стиковат мнения. И машината заработва отново. Остава само да е успешна. А за мача в събота запомнете- червено- оранжевата орда ще излезе като на война. Очаквам да имаме контузии. Ако и съдията им помага ще е много тежко. Ще ги треснем, макар и с един гол.
sin4ec написа:След днешната полюция и ниско темане към брат му, този екземпляр няма никакво място на Герена. Вместо да си наляга парцалите, че беше участник в гнусния цирк миналата зима, решил пред медиите да обявява Литекс на брат му за ЦСКА!
Вън от Левски начаса и да си събира крушовицата!
Аз лично на мач на Левски няма да стъпя, докато този е треньор!
Баста!
И защо пускаш тъпи теми във форума? Не съм от големите фенове на Петрович, критикувал съм го тук, но обективността изисква да признаем резултатите. А те са позитивни и то такива, каквито от доста време не сме имали. И това няма да се промени дори да загубим следващия мач. Защото един мач винаги може да се загуби. Що се отнася да отбора който сега се нарича: "ЦСКА-София", то всеки има право да ги припознава както си иска. В това число и Люпко. Той да ги бие, пък нека си мисли, че е бил истинското ЦСКА, все ми е тая. А кое е истинското ЦСКА всеки може да разбере като погледне решението на съда по фалита му и проследи историята на сегашния отбор наречен "ЦСКА-София",
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
До всички пикльовци които коментират смяна на името на Левски и на ЦСКА през годините,както и обединявания с други клубове!
Недорасляци, нима действително сте толкова тъпи и прости та да се дават примери за Цска Септем.зваме ,Цска Червено знаме и Средец или съответно Левски,Динамо,Левски-Спартак,Витоша?!Та това е промяна по някакви причини името на един клуб!Сегашната ситуация е аналогична, но за Литекс,те се преименоват на ЦСКА-София и променят седалището си от Ловеч в София!Цска тук го няма,той е в процес на ликвидация и e ЗАКРИТ,защото са много умни и действаха като мутри!
Помислете и си отговорете,вярно ли е,че:1.Чавдар Етрополе се преименува на Пфк Цска! 2.Пфк Цска купува Литекс Ловеч и се преименува на Цска - София! 3.Седалището на отбора се премества от Ловеч в София ! 4.Цска - София се вкарва в А група с лиценза на Литекс ! 5.Бойко Борисов опрощава дълговете на Цска - София и дава стадиона и базите на новото дружество !
Съществуват с ЛИЦЕНЗА на Литекс?!- http://bfunion.bg/uploads/ ЦСКА - СОФИЯ 2016-2017.pdf
Това ,че фуфлеците от „синьото“БФС изопачават историята и фактите не правейки разлика между закрития фалирал Цска и сегашния преименован Литекс е повече от скандално!Това е типичния подход на шумкарите и мандраджиите от средата на миналия век!Логично е синовете и внуците да продължат политиката на дядовците си!Дали червени или оранжеви те винаги ще си бъдат боклуци!
Шушони, нали Ники Александров,в качеството и на последна инстанция, се изцепи:"...Всичко е нормално,даже УЕФА и БФС ни признава"?!Да ама НЕ!В публикуваната класация става дума за фалираното ЦСКА!Това "новото " с тирето,хората го признават ,но като НОВ клуб!Това е прекръстения Литекс Ловеч,но преместен в София!Има ли още глупендери да твърдят друго?!
Недорасляци, нима действително сте толкова тъпи и прости та да се дават примери за Цска Септем.зваме ,Цска Червено знаме и Средец или съответно Левски,Динамо,Левски-Спартак,Витоша?!Та това е промяна по някакви причини името на един клуб!Сегашната ситуация е аналогична, но за Литекс,те се преименоват на ЦСКА-София и променят седалището си от Ловеч в София!Цска тук го няма,той е в процес на ликвидация и e ЗАКРИТ,защото са много умни и действаха като мутри!
Помислете и си отговорете,вярно ли е,че:1.Чавдар Етрополе се преименува на Пфк Цска! 2.Пфк Цска купува Литекс Ловеч и се преименува на Цска - София! 3.Седалището на отбора се премества от Ловеч в София ! 4.Цска - София се вкарва в А група с лиценза на Литекс ! 5.Бойко Борисов опрощава дълговете на Цска - София и дава стадиона и базите на новото дружество !
Съществуват с ЛИЦЕНЗА на Литекс?!- http://bfunion.bg/uploads/ ЦСКА - СОФИЯ 2016-2017.pdf
Това ,че фуфлеците от „синьото“БФС изопачават историята и фактите не правейки разлика между закрития фалирал Цска и сегашния преименован Литекс е повече от скандално!Това е типичния подход на шумкарите и мандраджиите от средата на миналия век!Логично е синовете и внуците да продължат политиката на дядовците си!Дали червени или оранжеви те винаги ще си бъдат боклуци!
Шушони, нали Ники Александров,в качеството и на последна инстанция, се изцепи:"...Всичко е нормално,даже УЕФА и БФС ни признава"?!Да ама НЕ!В публикуваната класация става дума за фалираното ЦСКА!Това "новото " с тирето,хората го признават ,но като НОВ клуб!Това е прекръстения Литекс Ловеч,но преместен в София!Има ли още глупендери да твърдят друго?!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Фенството си е фенство и нашите позиции не могат да се сравняват с тези на ръководство, треньори и пр. Нормално е да има малко дипломация и да се каже нещо подобно преди мач. То с подобно изчадие никой не се беше сблъсквал до момента, та е трудно човек да намери най-премерената позиция или точните думи. Нашият тренер постъпи по сходен начин.
Иначе си го гонете, де, не ми е работа.
Иначе си го гонете, де, не ми е работа.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Смех, братче
Дедо Люпко, както винаги - строг, но справедлив

Леевски, оле

Напрежението преди мача се покачва. Дали е така преди всеки мач на Левски, или само преди вечното дерби с ЦСКА? Всеки сам може да си отговори за себе си, а Дедо ви го каза право в очите. 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.

Наакали сте се преди мача, факт ... и всички оправдания за една евентуална загуба са налице

Поливач, бегай пускай пръскачките на стадиона, .... не се хаби

Въпрос: Кога точно Майстора е махал на футболисти да напускат терена? От злоба те е хванала амнезия, бре ...

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.