ПП: Ако някой има впредвид нещо сносно до 350 лв / или до 200 лв за стая да казва.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Столица е, свиквай, ако не ти харесва има и други градове, че и села в България.
Thsmith написа:Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.
Аз давам под наем няколко апартамента, но са в централните части и наема е мнооого по висок. Нз за какви пари очакваш да вземеш квартира в столицата и на каква основа се оплакваш върху тази сума.
Виж колко струва един имот дори в гетата на преселниците и тогава прави сметка дали наема е реален.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Thsmith написа:Реститут![]()
Заеби тва, просто се дразня като някой почне да се оплаква от наема все едно някой го кара с пушка да идва тук и да живее в дадено жилище.
Преди година имах един хубавец. Гледа, гледа и накрая почва да се пазари и ми изтъква това колко му била заплатата, колко му били разходите. Аз му обяснявам, че това не ме засяга и жилището има определена цена, а на него все едно му минава около ушите и продължава в същия дух.
fcb_bg написа:Thsmith написа:Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.
Аз давам под наем няколко апартамента, но са в централните части и наема е мнооого по висок. Нз за какви пари очакваш да вземеш квартира в столицата и на каква основа се оплакваш върху тази сума.
Виж колко струва един имот дори в гетата на преселниците и тогава прави сметка дали наема е реален.
Мръсен капиталистически кожодер.![]()
[offtopic]Факт![/offtopic]
[offtopic]8-)[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта