Нереални цени за наем в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Нереални цени за наем в София

Мнениеот South_Park » 11 окт 2016 22:52

В София тотално са полудели и пускат обяви под наем минимум от 400 лв(за най-мизерните , дори в Люлин и Обеля) нагоре . Лично аз ще прецакам този порочен картел , като си взема за начало стая , а ще търся квартира през периодът Януари-Март, да ги видим тогава 8-)

ПП: Ако някой има впредвид нещо сносно до 350 лв / или до 200 лв за стая да казва.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Нереални цени за наем в София

Мнениеот Долно уйно » 11 окт 2016 23:02

Столица е, свиквай, ако не ти харесва има и други градове, че и села в България.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 окт 2016 23:04

Долно уйно написа:Столица е, свиквай, ако не ти харесва има и други градове, че и села в България.

Факт 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

eminence
Контакти:

Мнениеот eminence » 11 окт 2016 23:50

В Пловдив е подобно 250 лева за боксониера на края на града в квартира която беше без коментар ( само ще кажа че в основната стая тавана беше целия на мокри петна ( последен етаж ) което само означава че покрива е за ремонт. Да не споменавам другите изцепки а това беше най-евтиното. ( Апартаменти с дограма дори без външна изолация почват от 350-400 )

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 00:26

Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.
Аз давам под наем няколко апартамента, но са в централните части и наема е мнооого по висок. Нз за какви пари очакваш да вземеш квартира в столицата и на каква основа се оплакваш върху тази сума.
Виж колко струва един имот дори в гетата на преселниците и тогава прави сметка дали наема е реален.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 окт 2016 00:29

Thsmith написа:Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.
Аз давам под наем няколко апартамента, но са в централните части и наема е мнооого по висок. Нз за какви пари очакваш да вземеш квартира в столицата и на каква основа се оплакваш върху тази сума.
Виж колко струва един имот дори в гетата на преселниците и тогава прави сметка дали наема е реален.

Мръсен капиталистически кожодер. 8-)
[offtopic]Факт![/offtopic]
[offtopic]8-)[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 00:40

Реститут :lol:

Заеби тва, просто се дразня като някой почне да се оплаква от наема все едно някой го кара с пушка да идва тук и да живее в дадено жилище.

Преди година имах един хубавец. Гледа, гледа и накрая почва да се пазари и ми изтъква това колко му била заплатата, колко му били разходите. Аз му обяснявам, че това не ме засяга и жилището има определена цена, а на него все едно му минава около ушите и продължава в същия дух.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 окт 2016 00:55

Джей Ар би се гордял с теб .... макар че аз се кефех повече на Боби .... и на жена му - Пам. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2016 01:02

Thsmith написа:Реститут :lol:

Заеби тва, просто се дразня като някой почне да се оплаква от наема все едно някой го кара с пушка да идва тук и да живее в дадено жилище.

Преди година имах един хубавец. Гледа, гледа и накрая почва да се пазари и ми изтъква това колко му била заплатата, колко му били разходите. Аз му обяснявам, че това не ме засяга и жилището има определена цена, а на него все едно му минава около ушите и продължава в същия дух.

За тези цени знаеш ли в нормалният свят какви удобства трябва да осигуриш..сигурен съм, че знаеш, но това е България, братче, България, още София :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 12 окт 2016 01:07

fcb_bg написа:
Thsmith написа:Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.

Мръсен капиталистически кожодер. 8-)
[offtopic]Факт![/offtopic]
[offtopic]8-)[/offtopic]

Смешник,цената се определя от търсенето!Виж цените на наемите в Путландия и тигава комнетирай,измислен запалянко! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”