Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 13:20

fuckside написа:
deepblue1963 написа:
fuckside написа:Мерси от вашите трансфери. Вие и чорбата сте убийците на БГ футбола не се имайте за спасители и трамплини. И не забравяй, че Берое е първия отбор продал играч зад граница. Ние сме Берое не сме физкултурно дружество деба заблудените душици. Радвайте се на уредените ви титли и после сваляйте гащите че пак се задават резилите в Европа :mrgreen: Не разбрахте че имате нужда от конкуренция тук и трябва да се научите да падате.

Ми направете я пустата му конкуренция!Левски ли да я направи?Левски ли е виновен,че финансово сте зле?Добре,не искате да продавате Иванов.Ми дръжте си го и напролет пак ще говорим,дали това ще ви помогне за...какво-3-то място,оставане в групата,"еврозона",за какво?

Мене ми стига да играем финал за купата, да изплющим жълтите вас и чорбата, а за еврозоната там е ясно. Гранда уески ще покорява нови върхове :mrgreen: Конкуренцията я има, но вие я убивате. Съдиите си знаят, че ако не свирят както трябва няма да има нарядчета. Вие за един червен картон сменихте цялата съдийска комисия! Нас къде два пъти са ни изхвърляли от А група какво да кажем е разбирач? Кой пречи на конкуренцията аз или уески и чорбата? Берое ли обезкървява БГ отборите. И в наглостта си даже искате хората да идват без пари при вас. Ебаси говедата разбираш ли! Клоуни сте и вие и чорбата :mrgreen: Ние сме Берое ако не си го разбрал това!

Я ми цитирай колко играча на Берое сме взели в Левски за всички години,през които съществувате?И моля те пиши на български,че диалекта ти ми е малко труден за разбиране.И не намесвай ЦСКА.Вашите взаимоотношения с тях не ме интересуват.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 12 яну 2010 13:39

Ние не сме Пирин това си го осъзнал вече. Ние не пускам играчите си за без пари и не работим, за да създаваме играчи за вас или за цска. Диалекта ми си е добре, по - правилен е от шопския гарантирам ти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 14:53

fuckside написа:Ние не сме Пирин това си го осъзнал вече. Ние не пускам играчите си за без пари и не работим, за да създаваме играчи за вас или за цска. Диалекта ми си е добре, по - правилен е от шопския гарантирам ти.

"Нас къде два пъти са ни изхвърляли от А група какво да кажем е разбирач?"
1.Това на български ли е?
2.Колко играча е взел Левски от Пирин?
3.Не разбрах и колко сме взели от Берое?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 20:11

fuckside написа:Няма и да вземете!

"Не ви ли омръзна наглостта на тези два отбора да вземат без да плащат, да подрежат крилцата на всеки който се надигне. "
Пак твои думи.Така и не разбрах взимаме ли или не взимаме?То,май и ти не си много наясно,нали?Важното е да чаткаш по клавишчетата.

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 13 яну 2010 01:08

Този сезон ще ви бием два пъти. Можете да вземете калъфките, а аз ще чаткам бирите една след друг от кеф :mrgreen:

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Мнениеот forumgongbg » 13 яну 2010 10:00

Говеда,с какво право въобще спорите,след като ви погребахме в софия? :roll:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 10:10

forumgongbg написа:Говеда,с какво право въобще спорите,след като ви погребахме в софия? :roll:

5.Левски 29-16 26т.
8.Берое 18-17 23т.
Осмият да се "репчи" на петия...Това е "върха"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз не знам за какво има да спорят,наистина,феновете на Берое.Нито сте ни на титлите,нито сте ни на купите.Те и Алгоркон биха Реал М.Това направи ли ги "велики"?Отговорете си сами.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 13 яну 2010 12:04

А какво трябва да правим,да ви се кланяме ли?Че цяла есен бяхте толкова жалки,кой не ви би,то не бяха някакви кански мъки срещу Своге,не бяха дебърцини..Изключвам страхотната ви серия от мачове без победа че ще стане дълга и широка..

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 12:27

ZARAA написа:А какво трябва да правим,да ви се кланяме ли?Че цяла есен бяхте толкова жалки,кой не ви би,то не бяха някакви кански мъки срещу Своге,не бяха дебърцини..Изключвам страхотната ви серия от мачове без победа че ще стане дълга и широка..

Какво значи да се кланяте?Вие толкова ниско сте залегнали в момента."Концерт за спасяване на Берое"-ще падна от смях.Звучи ми почти като "Концерт за спасяване на австралийската коала". :lol: :lol: :lol: Все едно фенове на Депортиво да спорят с фенове на Реал М кой е по-велик.След като сме били толкова "жалки" цяла есен,защо сме на 5-то място,а вие "страхотните"-на 8-мо?

Върни се в “Берое”