fuckside написа:deepblue1963 написа:fuckside написа:Мерси от вашите трансфери. Вие и чорбата сте убийците на БГ футбола не се имайте за спасители и трамплини. И не забравяй, че Берое е първия отбор продал играч зад граница. Ние сме Берое не сме физкултурно дружество деба заблудените душици. Радвайте се на уредените ви титли и после сваляйте гащите че пак се задават резилите в ЕвропаНе разбрахте че имате нужда от конкуренция тук и трябва да се научите да падате.
Ми направете я пустата му конкуренция!Левски ли да я направи?Левски ли е виновен,че финансово сте зле?Добре,не искате да продавате Иванов.Ми дръжте си го и напролет пак ще говорим,дали това ще ви помогне за...какво-3-то място,оставане в групата,"еврозона",за какво?
Мене ми стига да играем финал за купата, да изплющим жълтите вас и чорбата, а за еврозоната там е ясно. Гранда уески ще покорява нови върховеКонкуренцията я има, но вие я убивате. Съдиите си знаят, че ако не свирят както трябва няма да има нарядчета. Вие за един червен картон сменихте цялата съдийска комисия! Нас къде два пъти са ни изхвърляли от А група какво да кажем е разбирач? Кой пречи на конкуренцията аз или уески и чорбата? Берое ли обезкървява БГ отборите. И в наглостта си даже искате хората да идват без пари при вас. Ебаси говедата разбираш ли! Клоуни сте и вие и чорбата
Ние сме Берое ако не си го разбрал това!
Я ми цитирай колко играча на Берое сме взели в Левски за всички години,през които съществувате?И моля те пиши на български,че диалекта ти ми е малко труден за разбиране.И не намесвай ЦСКА.Вашите взаимоотношения с тях не ме интересуват.