Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 25 сеп 2016 12:45

Гнусната далавера на боклуците беше по-гадна от тая!
@ За да се стигне до тая далавера много далавери преди това минаха :lol: :lol: ама теб те нямаше тогава, а сега те има! :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2016 12:54

Някой да има илюзията,че може да промени "пропознавач".Защото аз нямам.Това може евентуално да стане,ако УЕФА
шамароса Ганчев и той се върне в Ловеч.Той май е предвидил такъв вариант,защото си направи Литекс и го върна
в Ловеч.Предполагам,че няма толкова наивни да смятат,че това е от любов към хората живеещи там.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2016 13:04

soilwork написа:[center]Само ЦСКА и довечера всички на мача!!! [/center]

Аз няма да мога да дойда. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2016 13:30

Teo написа:Гнусната далавера на боклуците беше по-гадна от тая!
@ За да се стигне до тая далавера много далавери преди това минаха :lol: :lol: ама теб те нямаше тогава, а сега те има! :lol: :lol:

Значи всяка нова далавера се оправдава с предишната???

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 сеп 2016 13:30

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Парма, клуб с няколко европейски трофея, фалира и хората си основаха ново дружество, започвайки от долните дивизии на Италия. Не прекръстиха Сасуоло, примерно, да го преместят в Парма и да играят директно в серия А, щото "Ние сме Парма, имаме еврокупи, не можем да играем по селата" ..... и да повтарят как прекръстеното Сасуоло всъщност е истинската Парма.

Прав ти път тогава , ставай фен на Парма и не ни занимавай с полюциите си ;) Аз не съм фен на Парма , а на ЦСКА , затова ме интересува ЦСКА , нито Парма , нито Милан , нито който и да е клуб от страна , който НИКОГА не е бил в положението на ЦСКА в България (не за подобно положение , а точно в същото с всички детайли) :idea:

Какво е положението на ЦСКА, бе, пълно е с клубове с дългове из цяла Европа, нашите дори са нищожни - 12-13 млн. евра, една Звезда по едно време имаше над 50 млн. евра задължения. Ама никъде го няма това, което стана тук, тази гнусна далавера.

Гнусна далавера бе източването на ЦСКА.

Собствениците решиха да не плащат на онези, които взеха дейно участие в разграбването на ЦСКА. Приемам тяхното решение, няма заради него да се отказвам от моя клуб я!

Други клубове като Парма имат много по-големи дългове от нашите, но и генерират десетки, няякои стотици пъти повече приходи от ЦСКА. Ние с нашите 1-2 милиона лв. приходи годишно не можем да се мерим с тях. Първо трябва да заприличаме на нормален европейски клуб и тогава ще се сравняваме.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2016 13:36

Mitata написа:Първо трябва да заприличаме на нормален европейски клуб и тогава ще се сравняваме.

С тези гнусни измами и далавери сте много далеч от нормалните европейски клубове, те, като фалират, не прекръстват някой от най-силните местни отбори и веднага да гонят тенекии в елита. Като не можеш да си плащаш дълговете - правиш ново дружество и почваш от долните нива, както си е законно и редно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Kindza

Мнениеот Kindza » 25 сеп 2016 13:42

1982 написа:С тези гнусни измами и далавери сте много далеч от нормалните европейски клубове, те, като фалират, не прекръстват някой от най-силните местни отбори и веднага да гонят тенекии в елита. Като не можеш да си плащаш дълговете - правиш ново дружество и почваш от долните нива, както си е законно и редно.

Никой никого не е прекръствал, и двата клуба си играят . Във футбола идентификацията на клубовете няма нищо общо с ТР .
На горната снимка , хората са дошли да гледат ЦСКА , и ги боли фара за ЕИЦи , Финансови отчети и останалите ти полюции . А ти си тролче което си губи времето . 8-)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 сеп 2016 13:43

baraba написа:

За съжаление след фиаското с Локо Сф. лично аз , очаквам намаление на бройката на стадиона , някъде около 2000 - 2500 според мен , дано да съм лош пророк и да ме оборят нашите фенове , като отидат повече но ..... нещо ме съмнява :oops:

Що бе?Нали интереса се повишава и футбола не е бизнес..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 сеп 2016 13:45

1982 написа:
Mitata написа:Първо трябва да заприличаме на нормален европейски клуб и тогава ще се сравняваме.

С тези гнусни измами и далавери сте много далеч от нормалните европейски клубове, те, като фалират, не прекръстват някой от най-силните местни отбори и веднага да гонят тенекии в елита. Като не можеш да си плащаш дълговете - правиш ново дружество и почваш от долните нива, както си е законно и редно.

Гнусни негнусни, това е положението. Италианският футбол може без отбори като Парма, но българският без ЦСКА заминава на кино. Така са постъпили, приемам решението им. Гледам повечето армейци също го приемат такова, каквото е. Клубът е там, където са феновете. На мачовете на ЦСКА 1948 ходят по 200 души, на ЦСКА София по 5000 средно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 13:56

icko65 написа:
baraba написа:

За съжаление след фиаското с Локо Сф. лично аз , очаквам намаление на бройката на стадиона , някъде около 2000 - 2500 според мен , дано да съм лош пророк и да ме оборят нашите фенове , като отидат повече но ..... нещо ме съмнява :oops:

Що бе?Нали интереса се повишава и футбола не е бизнес..

Що БЕ !?!?! така се опитваш да ми вкараш думи , които аз не съм изричал :roll: А интереса в който и да е спорт , за трудномислещи , като теб повтарям СПОРТ , е пряко зависим от постигнатите резултати в този спорт ;) С думи прости , при победителите се генерира много по-голям интерес от колкото при слабаците ... това са реалностите на живота ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”