@ За да се стигне до тая далавера много далавери преди това минаха

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:[center]Само ЦСКА и довечера всички на мача!!! [/center]
Teo написа:Гнусната далавера на боклуците беше по-гадна от тая!
@ За да се стигне до тая далавера много далавери преди това минаха![]()
ама теб те нямаше тогава, а сега те има!
![]()
1982 написа:baraba написа:1982 написа:Парма, клуб с няколко европейски трофея, фалира и хората си основаха ново дружество, започвайки от долните дивизии на Италия. Не прекръстиха Сасуоло, примерно, да го преместят в Парма и да играят директно в серия А, щото "Ние сме Парма, имаме еврокупи, не можем да играем по селата" ..... и да повтарят как прекръстеното Сасуоло всъщност е истинската Парма.
Прав ти път тогава , ставай фен на Парма и не ни занимавай с полюциите сиАз не съм фен на Парма , а на ЦСКА , затова ме интересува ЦСКА , нито Парма , нито Милан , нито който и да е клуб от страна , който НИКОГА не е бил в положението на ЦСКА в България (не за подобно положение , а точно в същото с всички детайли)
Какво е положението на ЦСКА, бе, пълно е с клубове с дългове из цяла Европа, нашите дори са нищожни - 12-13 млн. евра, една Звезда по едно време имаше над 50 млн. евра задължения. Ама никъде го няма това, което стана тук, тази гнусна далавера.
Mitata написа:Първо трябва да заприличаме на нормален европейски клуб и тогава ще се сравняваме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:С тези гнусни измами и далавери сте много далеч от нормалните европейски клубове, те, като фалират, не прекръстват някой от най-силните местни отбори и веднага да гонят тенекии в елита. Като не можеш да си плащаш дълговете - правиш ново дружество и почваш от долните нива, както си е законно и редно.
baraba написа:soilwork написа:[center]Само ЦСКА и довечера всички на мача!!! [/center]
За съжаление след фиаското с Локо Сф. лично аз , очаквам намаление на бройката на стадиона , някъде около 2000 - 2500 според мен , дано да съм лош пророк и да ме оборят нашите фенове , като отидат повече но ..... нещо ме съмнява
1982 написа:Mitata написа:Първо трябва да заприличаме на нормален европейски клуб и тогава ще се сравняваме.
С тези гнусни измами и далавери сте много далеч от нормалните европейски клубове, те, като фалират, не прекръстват някой от най-силните местни отбори и веднага да гонят тенекии в елита. Като не можеш да си плащаш дълговете - правиш ново дружество и почваш от долните нива, както си е законно и редно.
icko65 написа:baraba написа:soilwork написа:[center]Само ЦСКА и довечера всички на мача!!! [/center]
За съжаление след фиаското с Локо Сф. лично аз , очаквам намаление на бройката на стадиона , някъде около 2000 - 2500 според мен , дано да съм лош пророк и да ме оборят нашите фенове , като отидат повече но ..... нещо ме съмнява
Що бе?Нали интереса се повишава и футбола не е бизнес..
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 19 госта