"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PS23
Контакти:

Re: Софийските отбори със софийските съдии

Мнениеот PS23 » 11 сеп 2016 11:23

bobo_13 написа:
nikoko написа:
stanislav89 написа:Като няма значение, аз все още чакам да ни свири пловдивски съдия някой мач с Левски или ЦСКА.

цифрата 89 в ника ти предполагам е годината, в която си роден, затова ти е простено, да не си спомняш, но най-яркия пример, за който се сещам е Атанас Узунов, който е свирил доста дербита между софийски и пловдиски отбори, а да обяснявам, кой е Атанас Узунов и от къде е, мисля че няма нужда.

Проблема наистина не е от къде е съдията! Левскар съм и не смятам, че Левски трябваше да спечели днес, тъй като играха много слабо, но не мисля, че съдията повлия чак толкова много, особено втората дузпа е категорична и много, много глупава, но направена от футболист от Нефтохимик!

като няма значени, защо слагат софийски съдии особено на гостуванията. Така още след обяваването на назначенията се настройват домакинските фенове с/у съдиите и противника. Представям си какво щеше да говориш примерно на днешния мач да бяха сложили съдия от Бургас, Несебър или Созопол....колкото до днес никой не спори за 2-рата дузпа. Чакам да видя една отсъдена с/у Левски дузпа като тази през 1-вото полувреме.

Не само за този мач, аз давам и пример с дербито за 1-вото място в СОфия, в понеделник. Септември-Етър, който пак е със софийски съдия. Е според теб на всички фенове във Велико Търново как им изглежда това? Пак ли няма съдия извън София? Вече за другите простотии, че БФС са си к*рви и нашите следващи 6 мача са все в работни дни, няма да го коментирам :)

Относно това , че искаш да видиш спорна дузпа срещу "Левски" , изгледай мача от вторият кръг " Локомотив " Пловдив - " Левски " , със сигурност е по-спорна от тази на "Левски" вчера ( първата ) .
А по повод темата ти за съдиите , не мисля , че е уместна . Факта , че отваряш такава тема , говори че страдаш от предразсъдъци и липса на всякакво доверие към съдии , независимо от кой град са те . Щом ти пречи днес от кой град са , утре ще измислиш нещо друго. Кажи си , че просто мразиш София и всичко свързано с нея. Аз си обичам моя град - София , но това не означава , че не обичам и уважавам всеки друг град в България. Аз имам съзнание на българин , а не на софиянец , пловдивчанин , великотърновец , варненец ............ и т.н. !!!

Aleks_Ru

Черното тото завладя българския футбол, отбори като Славия

Мнениеот Aleks_Ru » 11 сеп 2016 17:48

Славия и Локо Пд, трябва моментално да бъдат извадени от българския елит, както и Перуката за това, че урежда тото резултати на националния. Тези обръщачки за голям коефицент бяха типични за други страни от Южна Америка, Скандидаваския полуостров и страни като Чехия, Полша и Австрия, обаче изведнъж се появиха и в нашия скромен елит, както не можеха да си вкарат повече от 1 гол български отбори в мачовете, забелязвам от 1-2 години странни обръшачки и големи резултати, това не е случайно, футболистите ни са слаби и толкова много гола в мачовете са с цел за манипулуране на мачове.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Черното тото завладя българския футбол, отбори като Слав

Мнениеот olympic teteven » 11 сеп 2016 17:54

Няма как да не будят съмнение подбни резултати, но без доказателства си e малко като в поговорката: "Нехванат крадец по-голям от царя."

Ето тези "пичове" трябва да си свършат работата:

:arrow: http://www.prb.bg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от olympic teteven на 11 сеп 2016 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 11 сеп 2016 18:03

Какво да будят, чичо Венци ли?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 сеп 2016 18:21

Факт е че през последните 5 години Славия е отборът със наи много обръщалки и съмнителни загуби....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 сеп 2016 18:32

Ако това стане в Англия или Германия ще викаме - ГОЛЯМ МАЧ; НЕВЕРОЯТНА ИГРА и т.н......

Унас самте думи на Илиян Илиев след края на мача бяха красноречиви, че има нещо съмнително. Явно няма пари и в двата отбора и се издържат. Аз очаквах някой да се самосезира. Щом старши треньора на единия отбро казва това в национален ефир, то поне БФС(нали има някаква етическа комисия) да се самосезира. Нещо чичо Венци не се е изявявал след мача......дали му е неудобно?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 11 сеп 2016 18:37

Не се знае колко букмейкърски къщи в Малайзия и Тайланд са фалирали... :mrgreen:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 сеп 2016 18:44

bobo_13 написа:Ако това стане в Англия или Германия ще викаме - ГОЛЯМ МАЧ; НЕВЕРОЯТНА ИГРА и т.н...

Е, да, може би... ако е имало игра. ;)
Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 сеп 2016 19:19

bobo_13 написа:Ако това стане в Англия или Германия ще викаме - ГОЛЯМ МАЧ; НЕВЕРОЯТНА ИГРА и т.н......

Унас самте думи на Илиян Илиев след края на мача бяха красноречиви, че има нещо съмнително. Явно няма пари и в двата отбора и се издържат. Аз очаквах някой да се самосезира. Щом старши треньора на единия отбро казва това в национален ефир, то поне БФС(нали има някаква етическа комисия) да се самосезира. Нещо чичо Венци не се е изявявал след мача......дали му е неудобно?

Зависи ! Не става въпрос за резултата и обръщането му от 0:2 на 5:2, който е гледал мача знае за какво става въпрос.
И в големите първенства сме гледали уредени мачове не винаги ще кажеш " ГОЛЯМ МАЧ; НЕВЕРОЯТНА ИГРА и т.н"
В България и Европа също е имало мачове с обрати за които НЕ може да има съмнения , че са уговорени.
Както написах по-горе не резултата е съмнителен, а поведението на футболистите през второто полувреме. Който е гледал мача ще разбере какво имам предвид.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 11 сеп 2016 19:41

Искам да кажа Локомотивец съм ама вчера това което сътвориха нашите е срам и позор.Явно Лудогорец е някакво футболно аматьорско клубче което едвам съществува,а Славия мега шампион където мачка кой където хване и да ни вкара 5 гола за 30 мин е няма никъде такова тото

Върни се в “Архив”