bobo_13 написа:nikoko написа:stanislav89 написа:Като няма значение, аз все още чакам да ни свири пловдивски съдия някой мач с Левски или ЦСКА.
цифрата 89 в ника ти предполагам е годината, в която си роден, затова ти е простено, да не си спомняш, но най-яркия пример, за който се сещам е Атанас Узунов, който е свирил доста дербита между софийски и пловдиски отбори, а да обяснявам, кой е Атанас Узунов и от къде е, мисля че няма нужда.
Проблема наистина не е от къде е съдията! Левскар съм и не смятам, че Левски трябваше да спечели днес, тъй като играха много слабо, но не мисля, че съдията повлия чак толкова много, особено втората дузпа е категорична и много, много глупава, но направена от футболист от Нефтохимик!
като няма значени, защо слагат софийски съдии особено на гостуванията. Така още след обяваването на назначенията се настройват домакинските фенове с/у съдиите и противника. Представям си какво щеше да говориш примерно на днешния мач да бяха сложили съдия от Бургас, Несебър или Созопол....колкото до днес никой не спори за 2-рата дузпа. Чакам да видя една отсъдена с/у Левски дузпа като тази през 1-вото полувреме.
Не само за този мач, аз давам и пример с дербито за 1-вото място в СОфия, в понеделник. Септември-Етър, който пак е със софийски съдия. Е според теб на всички фенове във Велико Търново как им изглежда това? Пак ли няма съдия извън София? Вече за другите простотии, че БФС са си к*рви и нашите следващи 6 мача са все в работни дни, няма да го коментирам
Относно това , че искаш да видиш спорна дузпа срещу "Левски" , изгледай мача от вторият кръг " Локомотив " Пловдив - " Левски " , със сигурност е по-спорна от тази на "Левски" вчера ( първата ) .
А по повод темата ти за съдиите , не мисля , че е уместна . Факта , че отваряш такава тема , говори че страдаш от предразсъдъци и липса на всякакво доверие към съдии , независимо от кой град са те . Щом ти пречи днес от кой град са , утре ще измислиш нещо друго. Кажи си , че просто мразиш София и всичко свързано с нея. Аз си обичам моя град - София , но това не означава , че не обичам и уважавам всеки друг град в България. Аз имам съзнание на българин , а не на софиянец , пловдивчанин , великотърновец , варненец ............ и т.н. !!!