ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 13:14

icko65 написа:Изображение

Кой , какво си сменил , кой какво ТД си продал или подарил ми е през дедовия , 132414 пъти ви го подчертах !!! Както на мен , така и на хилядите , които ходят на стадиона да гледат мач , а не да се надцакват с ЕИК-та или Булстати ;) ИзображениеТука пише ли , че издадения лиценз е на ЦСКА , пишееее , айде със здраве тогава ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 сеп 2016 13:14

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:Законовия начин , как се е стигнало до притежанието на лиценз на ЦСКА , мен лично ме вълнува дотолкова , че в крайна сметка ЦСКА да има законосъобразно лиценз , пишат ли от БФС на 27.07.2016 г. , че лиценза е на ЦСКА - София , пишат , точка по въпроса , това е последната права , от тук нататък нас ни интересува , така да си гледаме нещата , че да не го загубим този лиценз по-нататък , а ти си се запенвай , колкото ти злоба позволява , нищо няма да се промени ;)

ЦСКА лиценз няма, и това е факт. Лиценз има ЦСКА-София, новото име на Литекс, на 2-и юни 2016-а година Литекс се е прекръстил на ЦСКА-София, има го черно на бяло, моето дете. 8-) 8-) В 13:51:57 точно време.

Лъжеш , тука черно на бяло пише , че има ;)
Изображение

В сайта на БФС има линкове със всички лицензи. Може ли линк към лиценза на ЦСКА? Не искам решения за промяна на домакинския стадион, искам оригиналния лиценз на ЦСКА. Всички други ги намирам, ама на ЦСКА нещо ми се губи. Ще ми помогнеш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 сеп 2016 13:15

Това е лиценза с последвани промени за име и стадион с решения за ИЗМЕНЕНИЕ на ЛК.Нов лиценз НЯМА. Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 13:17

Момче, на повечето клубове-АД-та, акциите им са притежание на други АД-та. Това са елементарни неща, какво да ти ги обяснявам. Предишният собственик на ПФК Литекс-Ловеч АД беше Литекс Комерс АД, сега собственик е Чавдар Етрополе/ЦСКА-1948 АД.

ПФК ЦСКА АД беше притежавана от ТИТАН чрез ТИТАН СПОРТ ЕАД. Мога да те зарина с примери.

Спас Русев също ще притежава подуенци чрез своя компания, търговско дружество.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 сеп 2016 13:18

baraba написа:

Кой , какво си сменил , кой какво ТД си продал или подарил ми е през дедовия , 132414 пъти ви го подчертах !!! Както на мен , така и на хилядите , които ходят на стадиона да гледат мач , а не да се надцакват с ЕИК-та или Булстати ;) ИзображениеТука пише ли , че издадения лиценз е на ЦСКА , пишееее , айде със здраве тогава ;)

Така те искам -да се нервиш и да свириш отбой!На ЦСКА лиценз НЯМА и не виждам да има.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 сеп 2016 13:25

Много внимание се обръща на разни форумни тигри.
ЦСКА играе в ППЛ, с червени фланелки и звезда на гърдите, домакинсва на "Армията" пред своите фенове.
Не виждам какво толкова има да се обяснява на сульо и пульо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2016 13:31

[center]Кучетата си лаят......керванът си върви ;) [/center] ЦСКА спечели с 5:0 срещу Лъвчетата в мач от втория кръг Югозападната Елитна група до 15 г. (р. 2002 г.). Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион “Славия”.[center]Изображение[/center] В ЦСКА двама футболисти са от Литекс - централният нападател Радостин Стоилов и левият външен халф Кристиян Атанасов. Те видимо придават класа на отбора.В четвъртък - на първия учебен ден, 15 септември, са мачовете от третия кръг в групата.“Червените” са лидери в класирането с 6 точки. ЦСКА: Илия Шаламанов, Любомир Митков, Александър Иванов, Георги Юруков (Марио Гуглин), Цветан Петков, Иван Иванов (Илия Василев), Емил Ценов-капитан, Димитър Михайлов (Алекс Нинов), Кристиян Атанасов (Михаил Ангелов), Атанас Няголов (Михаил Ганев), Радостин Стоилов (Марио-Венцислав Попов);
Треньор: Добромир Митов [center]Елитна юношеска група до 19 г.[/center]

ЦСКА - Берое 3:1........................... Силен вятър затрудни футболистите на двата отбора в “Царско село”. Заради контузии домакините бяха лишени от основни футболисти.

Михаил Кулов откри в 12-ата, а в 27-ата Павел Головодов удвои. Касическият резултат фиксира Радослав Живков в 57-ата.

В 72-ата Атанас Панов намали резултата от дузпа.Любопитно е, че дебют за ЦСКА U19 направи Асен Георгиев, внук на Ангел Рангелов, който е начело на школата на алтернативния ЦСКА 1948 :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 11 сеп 2016 13:33

Ozzimozzi написа:Много внимание се обръща на разни форумни тигри.
ЦСКА играе в ППЛ, с червени фланелки и звезда на гърдите, домакинсва на "Армията" пред своите фенове.
Не виждам какво толкова има да се обяснява на сульо и пульо!

Литекс играе под името ЦСКА тире София, вместо с оранжеви - с червни фланелки с гепена емплема (типично по мутренски), пред някакви мигранти, незанйно защо наричащи себе си фенове.Всичко е толкова просто :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2016 13:36

[center]Изображение[/center] Армейци,

Днес спортно-техническият директор на ЦСКА Пламен Марков празнува своя 59-ти рожден ден!

Пламен Марков започва своята футболна кариера в Раковски (Севлиево) от 1973 до 1975 г.

След това пристига в ЦСКА и играе от 1975 до 1985 г. (235 мача и 37 гола).

Играе също така и във френските Гренобъл и Мец.

Шампион на България пет пъти (1976, 1980, 1981, 1982 и 1983 г.). Носител на Купата на България три пъти (1981, 1983 и 1985 г.).

Полуфиналист за КЕШ през 1982 г. За ЦСКА има 27 мача и 2 гола в евротурнирите (17 мача за КЕШ и 10 мача с 2 гола за купата на УЕФА).

Бил е треньор в ЦСКА, „ФК Янтра“ (Габрово), „Раковски“ (Севлиево), „Видима-Раковски“ (Севлиево).

Като треньор на националния отбор на България завършва успешно квалификациите за Европейското първенство през 2004 г. в Португалия и става втория български треньор, класирал българския национален футболен отбор на европейско първенство.

Всички в клуба му желаем много здраве, късмет и успехи с любимия ни отбор! P.S - Много здраве и успехи с ЦСКА ,Пламене !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 13:37

icko65 написа:
baraba написа:

Така те искам -да се нервиш и да свириш отбой!На ЦСКА лиценз НЯМА и не виждам да има.

Хахахахаха , аз ли съм се нервил , дооооообре :mrgreen: Ицко , паламудчетата ги хапвам , като едното нищо , няма как да ме нервят ;) А , на листчето си пише , черно на бяло , това ми е достатъчно , друго не ме вълнува , на теб какво ти се иска и дали ти харесва ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”