icko65 написа:
Кой , какво си сменил , кой какво ТД си продал или подарил ми е през дедовия , 132414 пъти ви го подчертах !!! Както на мен , така и на хилядите , които ходят на стадиона да гледат мач , а не да се надцакват с ЕИК-та или Булстати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:
baraba написа:1982 написа:baraba написа:Законовия начин , как се е стигнало до притежанието на лиценз на ЦСКА , мен лично ме вълнува дотолкова , че в крайна сметка ЦСКА да има законосъобразно лиценз , пишат ли от БФС на 27.07.2016 г. , че лиценза е на ЦСКА - София , пишат , точка по въпроса , това е последната права , от тук нататък нас ни интересува , така да си гледаме нещата , че да не го загубим този лиценз по-нататък , а ти си се запенвай , колкото ти злоба позволява , нищо няма да се промени
ЦСКА лиценз няма, и това е факт. Лиценз има ЦСКА-София, новото име на Литекс, на 2-и юни 2016-а година Литекс се е прекръстил на ЦСКА-София, има го черно на бяло, моето дете.![]()
В 13:51:57 точно време.
Лъжеш , тука черно на бяло пише , че има![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:icko65 написа:
Кой , какво си сменил , кой какво ТД си продал или подарил ми е през дедовия , 132414 пъти ви го подчертах !!! Както на мен , така и на хилядите , които ходят на стадиона да гледат мач , а не да се надцакват с ЕИК-та или Булстати![]()
Тука пише ли , че издадения лиценз е на ЦСКА , пишееее , айде със здраве тогава
Ozzimozzi написа:Много внимание се обръща на разни форумни тигри.
ЦСКА играе в ППЛ, с червени фланелки и звезда на гърдите, домакинсва на "Армията" пред своите фенове.
Не виждам какво толкова има да се обяснява на сульо и пульо!
icko65 написа:baraba написа:icko65 написа:
Кой , какво си сменил , кой какво ТД си продал или подарил ми е през дедовия , 132414 пъти ви го подчертах !!! Както на мен , така и на хилядите , които ходят на стадиона да гледат мач , а не да се надцакват с ЕИК-та или Булстати![]()
Тука пише ли , че издадения лиценз е на ЦСКА , пишееее , айде със здраве тогава
Така те искам -да се нервиш и да свириш отбой!На ЦСКА лиценз НЯМА и не виждам да има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта