soilwork написа:Гледам още не са ни закрилиИначе по темата 5:0 за ЦСКАдори напротив : ФИФА "припозна" ЦСКА http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
ФИФА ви е припознала?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
soilwork написа:Гледам още не са ни закрилиИначе по темата 5:0 за ЦСКАдори напротив : ФИФА "припозна" ЦСКА http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
green_silence написа:soilwork написа:Гледам още не са ни закрилиИначе по темата 5:0 за ЦСКАдори напротив : ФИФА "припозна" ЦСКА http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
ФИФА ви е припознала?По-голяма глупост скоро не бях чел.
Тотално сте се побъркали всички припознавачи.
1982 написа:ShooterMan написа:ПС: От лагера в Австрия....Виого Диана: "Казаха ни, че вече сме ЦСКА" - хахахахахахахаха
Това е култово, аххахахха ...... утре може да им кажат и, че вече са марсианци.![]()
![]()
ogrizko написа:Ще се радвам, ако не ми сменяте заглавието на темата. Това, че някои припознават нещо като ЦСКА ...това не значи, че трябва и аз да го припознавам! Като си платят всичките задължения тогава може да ги именувам ЦСКА, а това че сами се именуват и че навсякъде ги бутат по втория начин си е техен проблем! Ами тогава и ние от Черно море да привлечем супер звезди за много пари, да им обещаем големи заплати, да мачкаме всичко у нас и в Европа ...и после като натрупаме 50 млн. задължения да закриваме отбора, да купим лиценза на Спартак Варна примерно ...или някои други аматьори и да се именуваме Черно море ....после може да повторим схемата! Извинявам се, но това е нечестно спрямо държавата, спрямо всички останали отбори, които се мъчат с финансите и се опитват да са почтени в действията си! Така че заглавието на темата няма да бъде ЦСКА София поне що зависи от мен и ако иска някой модератор да ми променя заглавието, аз ще си измисля ново. Може би Литекс да не е съвсем правилно понеже май има такъв отбор някъде надолу не знам и аз ....сега промених заглавието на Припознатите. Според мен е важно да се набива на очи, че не е редно така да се ощетяват всички и едни да са богопомазани и с по-големи привилегии спрямо другите отбори...![]()
....че и забрана за трансфери имали, обаче видиш ли някак вземат пак играчи и заради тяхното желание да вземат Курьор и да му мътят главата накрая момчето е далече от Тича ...абе, айде няма нужда да имаме чак толкова уважение! Ако си бяха почнали от А окръжна поне можеше и да има повече уважение към тях. Ама цяла висша лига да ми създават само и само да играят в А група.... аман!!!
кристи3 написа:2-0 за ЦСКА.
ticha i vladislav написа:кристи3 написа:2-0 за ЦСКА.
За кое Цска,с тире ,с години,от София,от Етрополе,от Ловеч?Защото за Емил Костадинов"Ще бъда откровен - за мен това не е моят роден клуб, в който съм израснал. Някой може да се обиди от думите ми, но така го чувства сърцето ми. "
кристи3 написа:ticha i vladislav написа:кристи3 написа:2-0 за ЦСКА.
За кое Цска,с тире ,с години,от София,от Етрополе,от Ловеч?Защото за Емил Костадинов"Ще бъда откровен - за мен това не е моят роден клуб, в който съм израснал. Някой може да се обиди от думите ми, но така го чувства сърцето ми. "
За мен има един ЦСКА. Щом на Костадинов не му е на сърцето - това си е негово право. Аз не му го оспорвам. Доколкото знам в Първа лига играе един ЦСКА, така че едва ли има нужда от повече пояснения. Ако ще говорим за пълното изписване на отборите - т.е. явно имате предвид на търговските дружества, то изписвайте и вашето пълно име, което е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЧЕРНО МОРЕ" АД. Ще е много удобно, нали?
ShooterMan написа:Ако искаш слагай АД, но е ЧЕРНО МОРЕ!!! А вие НЕ СТЕ ЦСКА, вие сте ЦСКА-СОФИЯ-ЕАД. Във вашия форум може да си припознавате смесицата на Литекс и Чавдар като ЦСКА, но тук СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА, ето, дори темата е променена! ТУК ЩЕ ПИШЕТЕ ЦСКА-СОФИЯ-ЕАД, както ви е името! ЦСКА играе в окръжната група
. Оня ден дори си гласуваха и за нов синдик, мъчат се хората да оцелеят въпреки припознавачите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта