7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
green_silence

Re: 7 кръг - ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот green_silence » 10 сеп 2016 14:58

soilwork написа:
Гледам още не са ни закрили :lol: дори напротив : ФИФА "припозна" ЦСКА http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
Иначе по темата 5:0 за ЦСКА

ФИФА ви е припознала? :lol: По-голяма глупост скоро не бях чел. :mrgreen: Тотално сте се побъркали всички припознавачи. :mrgreen:
Офтопик:
ImageImageImage

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 10 сеп 2016 15:02

green_silence написа:
soilwork написа:
Гледам още не са ни закрили :lol: дори напротив : ФИФА "припозна" ЦСКА http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html
Иначе по темата 5:0 за ЦСКА

ФИФА ви е припознала? :lol: По-голяма глупост скоро не бях чел. :mrgreen: Тотално сте се побъркали всички припознавачи. :mrgreen:

Има един от припознавачите, който пише до чуждестранни сайтове, за да лъже че Ловеч си е ЦСКА от 1948г.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

kiril.a.d
Контакти:

Re: 7 кръг - Припознатите - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот kiril.a.d » 10 сеп 2016 15:12

1982 написа:
ShooterMan написа:ПС: От лагера в Австрия....Виого Диана: "Казаха ни, че вече сме ЦСКА" - хахахахахахахаха

Това е култово, аххахахха ...... утре може да им кажат и, че вече са марсианци. :lol: :lol: :lol:

А нееее, това няма да им го кажат, защото все още, цяла България е на Марс, пък те си мислят че сме слезли на Земята ;)...
Но пък, ако им кажат че са от планетата Левскария, как ли ще се почувстват?....е, нали са професионалисти, та който плаща, от там са ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 сеп 2016 15:25

Само така, момчета! Мачкане и унижаване на Припознавачите - с факти и аргументи. То те са ясни на всички, но нека ги натикаме на всеки припознавач-наследник на крадците на мандри и кашкавал дълбоко в задниците. Годината не е 1944 г., не могат да ни натикат в концлагер за това, че не следваме думата на партията-майка и великия вожд. Припознатата палячовщина ще бъде подритвана, ОСМИВАНА и унижавана от феновете на Черно Море! НИКАКВО уважение за тези смешници, селяндура от Микре и отборчето пръкнало се от .... Литекс и Чавдар Етрополе :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 сеп 2016 15:40

ogrizko написа:Ще се радвам, ако не ми сменяте заглавието на темата. Това, че някои припознават нещо като ЦСКА ...това не значи, че трябва и аз да го припознавам! Като си платят всичките задължения тогава може да ги именувам ЦСКА, а това че сами се именуват и че навсякъде ги бутат по втория начин си е техен проблем! Ами тогава и ние от Черно море да привлечем супер звезди за много пари, да им обещаем големи заплати, да мачкаме всичко у нас и в Европа ...и после като натрупаме 50 млн. задължения да закриваме отбора, да купим лиценза на Спартак Варна примерно ...или някои други аматьори и да се именуваме Черно море ....после може да повторим схемата! Извинявам се, но това е нечестно спрямо държавата, спрямо всички останали отбори, които се мъчат с финансите и се опитват да са почтени в действията си! Така че заглавието на темата няма да бъде ЦСКА София поне що зависи от мен и ако иска някой модератор да ми променя заглавието, аз ще си измисля ново. Може би Литекс да не е съвсем правилно понеже май има такъв отбор някъде надолу не знам и аз ....сега промених заглавието на Припознатите. Според мен е важно да се набива на очи, че не е редно така да се ощетяват всички и едни да са богопомазани и с по-големи привилегии спрямо другите отбори... :evil: :evil:
....че и забрана за трансфери имали, обаче видиш ли някак вземат пак играчи и заради тяхното желание да вземат Курьор и да му мътят главата накрая момчето е далече от Тича ...абе, айде няма нужда да имаме чак толкова уважение! Ако си бяха почнали от А окръжна поне можеше и да има повече уважение към тях. Ама цяла висша лига да ми създават само и само да играят в А група.... аман!!!

Хайде да сме наясно?! Официално, този отбор е записан така и засега това е името му - ЦСКА-София ЕАД. На всички или поне на почти всички ни е ясно, че това беше манипулацията и мръсотията на века, изфабрикувана от "отговорните футболни фактори в БФС". Всички почти сме гневни и неодобряваме. Много скоро може да има промени и отбора да не се казва така, но може пък и да остане и не ние решаваме това. За добро или лошо, форума си има правила обаче и апелирам те да се спазват! Тук няма значение кой какво иска, мисли по казуса и подкрепя или не. Нищо не ви пречи да си коментирате, а заглавието да си е по правилата. Не това заглавие решава съдбата на червения отбор?! И моля, придържайте се към темата, а тя е предстоящия мач между двата отбора! За името на червения отбор и въобще всичко около преименуване и другите машинации, има пусната тема в техния форум!!! Благодаря!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 10 сеп 2016 15:51

2-0 за ЦСКА.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 сеп 2016 15:58

кристи3 написа:2-0 за ЦСКА.

За кое Цска,с тире ,с години,от София,от Етрополе,от Ловеч?Защото за Емил Костадинов"Ще бъда откровен - за мен това не е моят роден клуб, в който съм израснал. Някой може да се обиди от думите ми, но така го чувства сърцето ми. "
Черно море-първият шампион по футбол в България

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 10 сеп 2016 16:15

ticha i vladislav написа:

За кое Цска,с тире ,с години,от София,от Етрополе,от Ловеч?Защото за Емил Костадинов"Ще бъда откровен - за мен това не е моят роден клуб, в който съм израснал. Някой може да се обиди от думите ми, но така го чувства сърцето ми. "

За мен има един ЦСКА. Щом на Костадинов не му е на сърцето - това си е негово право. Аз не му го оспорвам. Доколкото знам в Първа лига играе един ЦСКА, така че едва ли има нужда от повече пояснения. Ако ще говорим за пълното изписване на отборите - т.е. явно имате предвид на търговските дружества, то изписвайте и вашето пълно име, което е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЧЕРНО МОРЕ" АД. Ще е много удобно, нали?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 10 сеп 2016 16:25

кристи3 написа:
ticha i vladislav написа:

За мен има един ЦСКА. Щом на Костадинов не му е на сърцето - това си е негово право. Аз не му го оспорвам. Доколкото знам в Първа лига играе един ЦСКА, така че едва ли има нужда от повече пояснения. Ако ще говорим за пълното изписване на отборите - т.е. явно имате предвид на търговските дружества, то изписвайте и вашето пълно име, което е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЧЕРНО МОРЕ" АД. Ще е много удобно, нали?

Да, много ще е удобно , все пак зад това АД си е ''Черно море'', докато вашето фалира и играе ''Литекс'' под името ЦСКА-София.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 10 сеп 2016 16:33

ShooterMan написа:Ако искаш слагай АД, но е ЧЕРНО МОРЕ!!! А вие НЕ СТЕ ЦСКА, вие сте ЦСКА-СОФИЯ-ЕАД. Във вашия форум може да си припознавате смесицата на Литекс и Чавдар като ЦСКА, но тук СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА, ето, дори темата е променена! ТУК ЩЕ ПИШЕТЕ ЦСКА-СОФИЯ-ЕАД :!: , както ви е името! ЦСКА играе в окръжната група :!:. Оня ден дори си гласуваха и за нов синдик, мъчат се хората да оцелеят въпреки припознавачите

Е, добре, това наистина си е вашият форум. Извинявайте, че се изказах в него. Обещавам, че няма да се случи отново. Нека модераторът изтрие мненията ми от тук.

Върни се в “Черно море”