THE G.A.M.E написа:kiril.a.d написа:
когато пишеш комунизъм, трябва да знаеш що е то комунизъм и каква му е доктрината! Та комунизъм, просто никъде не е имало!
Знам, колега, знам че реален комунизъм никъде не е имало, но все пак така е популярен строят.
Те си го наричаха комунизъм, така че, аз съм лоялен.![]()
Човечеството не е дорасло за комунизъм.
Малко са хората, дето са съгласни да дадът трудът си, за едно общо благо, без веднага да получи нещо на среща.
А преди 90-та "УЖ" нямаше бедни и богати, всички "беха равни", но май некои беха по-равни от другите.
Благодаря за отговора, колега и за разбирането! - това е много важно!!!
НО, разбираш ли защо е важно? - на днешната младеж, никой не и преподава политически науки и те изобщо не знаят, що ето Комунизъм и че до днес, никой не е измислил по-добро общество, от комунистическото! А това ги вкарва в трагичната спирала на господар-роб! - още повече с тоя "Нов световен ред", който изобщо не е нов, а е древен колкото Индия и нейното кастово общество!...родиш ли се "обслужващ персонал" за винаги оставаш такъв, без шанса да...дори да достигнеш наш Бойчо, който до вчера лъскаше обувките на висшата номенклатура!!!
Така че, много държа нещата от живота, да бъдат казвани с техните истински имена!!!
А това, че и Комунизма има своите несъвършенства, аз, като привърженик на следващото общество - свободна анархия от равно поставени и равно силни личности - съм го осъзнал много добре