dans1913 написа:зеления написа:Стига, бе! Твоята негативност към тренера вече ми идва в повече!
Курьор няма да коментирам, все ми е тая къде и кво играе, но ми прави впечатление друго: Кольо го плю и му сипва с такава омраза, а на тоя си готов да му завъртиш кавал. Абсолютно същото важи и за Гонзо, един от многото ни треньори. Ще ти припомня само, че тоя, който ти боготвориш, също подобно на оплюванията от теб Курьор, пристана на рогатите, по-още по-долен начин. Не тръгвай да ми обясняваш, че са му разбили отбора, че са го изгонили и т.н. .....няма да ти отговоря. Понеже съм наясно, колко голям "футболен капацитет" сме си назначили за тренер, очаквам от теб след година и на ИнжИнера да му сипваш яко, типично за "фен" на Черно море.
Ти пък къде видя, че боготворя Гонзо? Сменяй дрогата докато е време! Гонзо не съм го емнал щото сме изиграли още едва 5 мача и все пак имаме 10 точки. Почакай да си говорим когато излезем в зимната пауза. На всеки трябва да се даде шанс за изява. Мастичков имаше цял сезон и нищо не направи! А относно кавалите ти може да си специалист по правенето им, а аз понеже не съм спец в тая област само се кефя като ми ги правят!