6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот зеления » 07 сеп 2016 21:15

dans1913 написа:
зеления написа:Стига, бе! Твоята негативност към тренера вече ми идва в повече!

Курьор няма да коментирам, все ми е тая къде и кво играе, но ми прави впечатление друго: Кольо го плю и му сипва с такава омраза, а на тоя си готов да му завъртиш кавал. Абсолютно същото важи и за Гонзо, един от многото ни треньори. Ще ти припомня само, че тоя, който ти боготвориш, също подобно на оплюванията от теб Курьор, пристана на рогатите, по-още по-долен начин. Не тръгвай да ми обясняваш, че са му разбили отбора, че са го изгонили и т.н. .....няма да ти отговоря. Понеже съм наясно, колко голям "футболен капацитет" сме си назначили за тренер, очаквам от теб след година и на ИнжИнера да му сипваш яко, типично за "фен" на Черно море.

Ти пък къде видя, че боготворя Гонзо? Сменяй дрогата докато е време! Гонзо не съм го емнал щото сме изиграли още едва 5 мача и все пак имаме 10 точки. Почакай да си говорим когато излезем в зимната пауза. На всеки трябва да се даде шанс за изява. Мастичков имаше цял сезон и нищо не направи! А относно кавалите ти може да си специалист по правенето им, а аз понеже не съм спец в тая област само се кефя като ми ги правят!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2016 21:17

TBRays написа:Наистина започнаха големи глупости и обиди да се изписват за човек, когото преди година повечето от вас боготворяха. Не е справедливо! Курьор не е свръх класа, не е играч, който сам ще реши мач. Но веднъж го направи и то в най-важния си мач с Черно Море! Донесе ни купата и ако не беше той сигурно щяхме да чакаме още век това да се случи. Влюби се в Черно Море. Стана голмайстор на отбора и любимец на всички. Затова той не заслужава това отношение. Замина, защото никой не направи достатъчно да го задържи. Сега също не е при нас, защото никой не направи достатъчно да го привлече. Да, предпочете може би най-противния вариант. Но в края на краищата го прави за по-добър живот за себе си и вероятно бъдещото си семейство. Това не му пречи да обича Черно Море. Аз също съм влюбен във Варна, но живея и работя на хиляди колометри, вероятно по същата причина. Нека не го съдим. Сигурен съм, че и той съжалява и се чувства унизен.
Аз му прощавам и бих го приел отново в отбора!

+1000
ИзображениеИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 сеп 2016 22:09

greenpeak на 07 Сеп 2016 19:52
helemong, Гонзо реши, че Курьор не му трябва на Тича, след като разбра, че футболиста е в София да преговаря.
Щом ни обичал Курьор, какво прави на Армията? Защо не беше в Разград на трибуната?

На каква база правиш това изявление. Опровергай моето твърдение, но казано с обратен знак.
Курьор е искал да играе само и единствено в Черно Море в България. Свързва се с клуба след като напуска Тбилиси и от ръководството са съгласни. Чака се само одобрението на Гонзо. Гонзо обаче казва на ръководството този не ми трябва (защото сигурно още сънува гола на Лазур). Това каза и в Разград Курьор не ми трябва.Каква е алтернативата пред Курьор. Той трябва да упражнява професията си. Пробва при оранжевите,после Франция и все не става, тогава отива в Горна. Заради това,че не го иска Гонзо да прекрати кариерата си ли?
По-млад си може да не знаеш. Навремето "неблагодарни екземпляри" прокудиха за една година най-великия ни играч Марев, заедно с друг великан Барона, защото вече били стари. Дойдоха двамата на Тича с Доростол и ни опукаха май с 2:0, а селяните от Силистра не спряха да им скандират имената. Душата ми "плачеше", че трябва да изтърпя това. Тогава нямаше интернет и този и онзи не можаха да напишат по адрес на Марев и Барона ужасните епитети с които сега пишат за Курьор. Легендарните Б.Колев, Жоро Илиев и Илиян Илиев не бяха само в ложата, а изиграха доста мачове на терена срещу нас и ни вкараха голове. Това което си позволяват някои е липса на уважение и памет. Все пак ще се радвам ако Гонзо излезе прав и наистина Курьор се окаже ненужен в сравнение с алтернативите Коконов, Романов и Секо. Ако утре обаче Гонзо ги натири Зеления и Стрелеца ще кажат Гонзо е прав, защото не му взеха Ернандес. Ернандес е класен играч, но изигра десетина мача от които сигурно 5-6 цели 90мин и вкара два гола. Оказа се обаче толкова фундаментален играч в мозъка на Стрелеца, че даже нямам обяснение как спечелихме суперкупата без него. Всъщност има обяснение, но трябва прозорливост, която сред феновете на Черно Море само Стрелеца притежава. Лудогорец заложиха на тото, че ще загубят суперкупата и искаха да изгонят Рибейро.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 22:36

Не мога да коментирам сутуацията в детайли т.к. не съм в "кухнята", но мога да ти кажа, че животът си продължава и без въпросният футболист.
Да си продължава кариерата както намери за добре.

Не съм съгласен с конспиративните теории за финала за Суперкупата. Бихме си ги редовно.
(Моите първи впечатления на Тича са вероятно от 79-80 година. Оградите ги закриваха със платнища, а и зала Владислав не беше построена още.)

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 07 сеп 2016 22:44

зеления написа:
Nine написа:
greenpeak написа:
Това видео малко ли информация дава?

...

В ложата ли е? :mrgreen:
Какво прави там? :mrgreen:

В ложата е. Какво прави там - не знам и не искам да фантазирам. Още по-малко - да го съдя на базата на фантазии.

Аналогичен пример:
Преди време хора от форума решиха, че Курьор е мюсюлманин, защото целуна тревата на терена.
Целуна ли тревата? - Да.
Мюсюлманин ли е? - Въпрос на умозаключение. Това е разликата между факт и интерпретация.

greenpeak написа:Значи отправям "оферта" към мадама да ми дойде на вечеря (разбирай с приспиване ;) ), тя обаче преди това решева да вечеря (разбирай с приспиване ;) с филанкишията от "тире София".
Филанкишията от "тире София" обаче и бие шута :mrgreen: . И тогава тя ,виж ти, се сеща за мен :mrgreen: !

И аз какво друго да направя освен да я разкарам?!?

Марш от тука курво нещастна :evil: , бегом марш при родата си в Горна :mrgreen: .

Съжалявам, но аналогията с интимни връзки не ми се струва подходяща. Това е работа и е нормално човек да търси място, където трудът му да е по-добре платен. Емоционалните фактори (колектив, подкрепа) също са важни, но не са решаващи в повечето случаи. С какво футболът е по-различен? Дали ни харесва или не, времената на аматьорския футбол отдавна са отминали.

Матиас може и да е сгрешил. Но да бързаме да го съдим, обиждаме, омаловажаваме, не ни прави по-добри от него.

Резак от всякъде!

От сигурен източник знам че не е, въпреки че не виждам какво значение има това. А и справка в интернет сочи, че само 0.5% от населението на мартеника са резачки.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 сеп 2016 22:54

Това че живота продължава без Курьор съм на 100% съгласен с теб. Аз не казвам, че моето е истината за Курьор. Ама ако все пак така стоят нещата, заслужава ли да се пишат толкова простотии по негов адрес от неблагодарници. Щом помниш сгурията на Тича вместо залата не си толкова млад и аз съм в грешка.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 23:02

А, колко да я помня?
Помня имаше една чешмичка и ме водеха да пия вода!
81-ва или 82-ра бяхме с Владо Манолков в един клас. Баща му ни беше вратар.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 сеп 2016 00:06

Леле, каква пушилка се вдига, чак МОРЯЦИ са се хванали за гушите един-друг заради Курьор. Я по-сериозно. ВСИЧКИ знаете и го казвате, или пък просто не искате да го признаете, че причината, ОСНОВНАТА да вземем Купата беше Себастиан Ернандес! Казах го тогава, казвам го и сега! Веднага пуснете клипче, вижте и двата ни гола, вижте кой почва атаките и как намира някаквите пространства, НЕСТАНДАРТНО!!! Преди Ернандес си бяхме същите дървари...каквито станахме и след като си замина. Ако някой иска класа - там беше класата, там беше РАЗЛИКАТА от това да сме дървари до там да вземем Купа. Купата беше и късмет! Курьор е в митологията, НО НЕ Е тази класа дето искате да го изкарате. Това да го определяме за Меси не е никаква благодарност. Ние сме реалисти. Един сносен чужденец, нищо повече като футболни качества. Пожалавам му успех и щастие до края на живота му, но ние като клуб и Гонзо като мениджър не можем да изглеждаме нелепо и да ставаме за смях! Сори. А и НИКОЙ принципно не може да каже на Гонзо кой играч да наема, нали? Всеки си има мнение, аз например бих заковал и двамата му чехи-дървари на пейката, а Малик дори бих го и изритал още утре...Скоро ще е време за равностметка какво е направил Гонзо

ПС: Мисля си, че много злобно ще ударим Лудогорец :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 08 сеп 2016 02:30

Всички отлично знаете, и то много добре, че Гриша Ганчев умее да продава играчи навън, и то за доста добри пари. Затова не обвинявам нито Китанов, че отиде там, нито Курьор, че искаше да отиде там. ЦСКА-София може да си е Литекс за вас, т.е. някакъв измислен отбор, но я си спомнете колко варианти имаше уж, за Китанов, а не можехме да го продадем. Помнете ми думите, че другото лято Гришата ще го продаде в някой приличен отбор за добри пари.
Курьор ни беше необходим, защото тоя Секо ли е, Меко ли е, е много зле и не виждам някакъв шанс за промяна. Инджинеро иска да привлича поне трима нови, амен-амен по средата на първенството. Дали това не си е признание за лоша и провалена селекция!? :oops: :roll:

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 08 сеп 2016 09:21

На каква база правиш това изявление. Опровергай моето твърдение, но казано с обратен знак.
Курьор е искал да играе само и единствено в Черно Море в България. Свързва се с клуба след като напуска Тбилиси и от ръководството са съгласни. Чака се само одобрението на Гонзо. Гонзо обаче казва на ръководството този не ми трябва (защото сигурно още сънува гола на Лазур). Това каза и в Разград Курьор не ми трябва.Каква е алтернативата пред Курьор. Той трябва да упражнява професията си. Пробва при оранжевите,после Франция и все не става, тогава отива в Горна. Заради това,че не го иска Гонзо да прекрати кариерата си ли?
По-млад си може да не знаеш. Навремето "неблагодарни екземпляри" прокудиха за една година най-великия ни играч Марев, заедно с друг великан Барона, защото вече били стари. Дойдоха двамата на Тича с Доростол и ни опукаха май с 2:0, а селяните от Силистра не спряха да им скандират имената. Душата ми "плачеше", че трябва да изтърпя това. Тогава нямаше интернет и този и онзи не можаха да напишат по адрес на Марев и Барона ужасните епитети с които сега пишат за Курьор. Легендарните Б.Колев, Жоро Илиев и Илиян Илиев не бяха само в ложата, а изиграха доста мачове на терена срещу нас и ни вкараха голове. Това което си позволяват някои е липса на уважение и памет. Все пак ще се радвам ако Гонзо излезе прав и наистина Курьор се окаже ненужен в сравнение с алтернативите Коконов, Романов и Секо. Ако утре обаче Гонзо ги натири Зеления и Стрелеца ще кажат Гонзо е прав, защото не му взеха Ернандес. Ернандес е класен играч, но изигра десетина мача от които сигурно 5-6 цели 90мин и вкара два гола. Оказа се обаче толкова фундаментален играч в мозъка на Стрелеца, че даже нямам обяснение как спечелихме суперкупата без него. Всъщност има обяснение, но трябва прозорливост, която сред феновете на Черно Море само Стрелеца притежава. Лудогорец заложиха на тото, че ще загубят суперкупата и искаха да изгонят Рибейро.[/quote]

По принцип съм съгласен с този пост. Искам да внеса само едно уточнение. Когато Тошко Марев и Барона през лятото на 1991 год. отидоха в Доростол Илиян замина в Левски. С един много отслабен отбор през октомври гостувахме в Силистра. Бях на този мач. Отнесоха ни с 3:0. Марата и Барона бяха най-добрите. Не се зарадваха при нито един от головете! Пролетния мач във Варна пак го загубихме, но не с 2, а с 1:0. Наистина ми бе тъжно да гледам Марата с друг екип.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Върни се в “Черно море”