Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mistrii написа:PSvilenov написа:Проблемът не са слабите цскари , проблемът е като цяло избора на Стриптизьора . Освен Недялков и Чорбата на пейката стоят идиоти като Георги Божилов, Иван Горанов , Тодор Неделев , Мартин Райнов , Илия Миланов , Атанас Зехиров , Васил Божиков и подобни ....
Проблемът е , че ползва доведеният си син Дяков като капитан и несменяем титуляр просто защото го е довел в Разград преди 5 години и едва ли не се доказва с избора му .
Проблемът е , че играчи като Живко Миланов, Александър Александров или ако щеш Божинов даже не са получили повиквателна
Точно за Живко Миланов си помислих преди малко. Какво стана кой играе вместо негоВидя се, че като се върна в нашето първенство беше най-класният играч в дясно. Защо той е игнориран може да се обясни по няколко начина и все не са приятни. Петев е смешен с думите 2 атаки ни вкарват 3 гола. Ми ти си погледни нашите 2 вратарски гола
А Стоянов не разбрах какво е виновен, че го обвинявате, само защото е от Лудогорец ли?
ShooterMan написа:Перуката - ОЛЕ МАЛЕ!!! Тоя съвсем се е алкохолизирал! БУКВАЛНО! Все едно слушам Батето! Хора, този човек е кьор-китук пиян бе, как може да се излага така?![]()
![]()
mistrii написа:Селянина от града колко още ще делиш хората? Това е национален отбор, а не на Ивка Сливка долните гащи. Не може да се викат футболисти, които са извън групата за мача в клубните си отбори. Не знам срещу Япония същите ли играха или други и срещу Дания също? Бъди обективен и ми кажи тези увисвания на защитниците нормални ли са? А дърпането на Иванов в наказателното ни поле, ако беше в наша полза щеше да има рев до небето за дузпа. Да, не мога да отреча, че вървим нагоре 7-4-3. Франция ги отнасяме, а Шведите са ни абонати независимо в каква форма сме и дали заслужаваме победа от 3:0 нагоре е гарантирано. Останалите мачове са протоколни победи и 1 равен за да не си навирим носовете
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост