WCQ: България – Люксембург - 4:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Re: WCQ: България – Люксембург - 4:3 FT

Мнениеот marco_bailey » 07 сеп 2016 00:55

"На Александра Богданска не и вкарват толкова, колкото на нашите!" :) :) :) :) :)
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 сеп 2016 00:55

От 10 години насам не бях стъпвал на мач на националния отбор(преди 10 години бихме Словения с 3-0 и оттогава са култовите възгласи на Петела след един пропуск на Христо Йовов.).Та какво да ви пиша,работата по трибуните беше трагедия - имаше някакъв пародиен концерт на една телевизия на площада на Съветската армия и там имаше в пъти повече хора ,отколкото на мача на това подобие на национален отбор.Общо взето вратаря на Люксембург ни подари победата - първия и втория гол са си вратарски,третия и четвъртия също един по-класен вратар ги вадеше положенията.В защита от видяното на стадиона спокойно мога да заяви,че Антон Недялков беше някаква пародия на бек - нито имаше включвания напред,а през зоната му ни вкараха първия гол.Синхрон между централните защитници нямаше - особено третия гол е супер смешен,а при втория направо се подиграха с Русия.В полузащита капитана често го минаваха като малка гара,а бездарника Михаил Александров ми е супер странно,че е титуляр вече колко години - резерва в Лудогорец,резерва в Легия.Единствено Рангелов и Марселиньо заслужават похвали.По трибуните за 90 минути 1-2 скандирания Българи юнаци и 2-3 скандирания Оставка - ако сакатия вратар не беше пуснал нашия втори гол вероятно повече щеше да викаме.По случай празника с един припознавач отидох на мача - 10 години по-късно...вероятно ще стъпя на това подобие на отбор пак след 10 години...Събличай.....
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 07 сеп 2016 00:56

Треньорът на Люксембург: "България вкара четири гола от две положения".

Ето това е големият отбор!

mistrii
Контакти:

Мнениеот mistrii » 07 сеп 2016 01:03

Селянина от града колко още ще делиш хората? Това е национален отбор, а не на Ивка Сливка долните гащи. Не може да се викат футболисти, които са извън групата за мача в клубните си отбори. Не знам срещу Япония същите ли играха или други и срещу Дания също? Бъди обективен и ми кажи тези увисвания на защитниците нормални ли са? А дърпането на Иванов в наказателното ни поле, ако беше в наша полза щеше да има рев до небето за дузпа. Да, не мога да отреча, че вървим нагоре 7-4-3. Франция ги отнасяме, а Шведите са ни абонати независимо в каква форма сме и дали заслужаваме победа от 3:0 нагоре е гарантирано. Останалите мачове са протоколни победи и 1 равен за да не си навирим носовете :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 сеп 2016 01:05

Перуката - ОЛЕ МАЛЕ!!! Тоя съвсем се е алкохолизирал! БУКВАЛНО! Все едно слушам Батето! Хора, този човек е кьор-китук пиян бе, как може да се излага така? :evil: :evil: :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 сеп 2016 01:05

Добър мач, след който оглавихме групата,осъзнайте се, днес победихме, а не завършихме равен или загубихме.
Унгария се представи добре на Европейското,но днес замалко не загуби от Фарьорите.
Според мен имаме шанс за Х2 при гостуването в Африка другият месец, Африканците не са нищо особено и ако не беше френският колониализъм щяхме да ги отнесем с петорка. 8-)
Ако играем като Беларус имаме шансове- онея удържаха 30 мин без голово положение ( след 60 мин)
Последна промяна от South_Park на 07 сеп 2016 01:07, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 сеп 2016 01:06

mistrii написа:
PSvilenov написа:Проблемът не са слабите цскари , проблемът е като цяло избора на Стриптизьора . Освен Недялков и Чорбата на пейката стоят идиоти като Георги Божилов, Иван Горанов , Тодор Неделев , Мартин Райнов , Илия Миланов , Атанас Зехиров , Васил Божиков и подобни ....
Проблемът е , че ползва доведеният си син Дяков като капитан и несменяем титуляр просто защото го е довел в Разград преди 5 години и едва ли не се доказва с избора му .
Проблемът е , че играчи като Живко Миланов, Александър Александров или ако щеш Божинов даже не са получили повиквателна

Точно за Живко Миланов си помислих преди малко. Какво стана кой играе вместо него :o Видя се, че като се върна в нашето първенство беше най-класният играч в дясно. Защо той е игнориран може да се обясни по няколко начина и все не са приятни. Петев е смешен с думите 2 атаки ни вкарват 3 гола. Ми ти си погледни нашите 2 вратарски гола :lol: А Стоянов не разбрах какво е виновен, че го обвинявате, само защото е от Лудогорец ли?

Щото до вчера всички искаха подмладяване, сега, като видяхте младите, къде са старите? Ако ги беше викнал, щеше да има що пак тоя некадърник Божи, Зетя закога го лансират... А Петев няма това самочувствие да не се влияе от приказки, май чак до времето на Пенев трябва да се върнем, та да се сетим за такъв.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 07 сеп 2016 01:06

Не знам, ама аз по-голяма футболна драма и комедия едновременно не бях гледал през живота си. България-Германия 3:2 пасти да яде. Това 4:3 срещу европейския футболен колос Люксембург ще ми остане ярък спомен за цял живот. Преизпълнен съм с гордост в сърцето от "епохалната" победа и заслуженото първо място. :mrgreen:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 сеп 2016 01:11

ShooterMan написа:Перуката - ОЛЕ МАЛЕ!!! Тоя съвсем се е алкохолизирал! БУКВАЛНО! Все едно слушам Батето! Хора, този човек е кьор-китук пиян бе, как може да се излага така? :evil: :evil: :evil:

Ааа, Батето беше корав мъж и никога не е плел език така. Той с чашата беше на принципа: "Може да се насереме, ама нема да се изложиме!"
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 сеп 2016 01:13

mistrii написа:Селянина от града колко още ще делиш хората? Това е национален отбор, а не на Ивка Сливка долните гащи. Не може да се викат футболисти, които са извън групата за мача в клубните си отбори. Не знам срещу Япония същите ли играха или други и срещу Дания също? Бъди обективен и ми кажи тези увисвания на защитниците нормални ли са? А дърпането на Иванов в наказателното ни поле, ако беше в наша полза щеше да има рев до небето за дузпа. Да, не мога да отреча, че вървим нагоре 7-4-3. Франция ги отнасяме, а Шведите са ни абонати независимо в каква форма сме и дали заслужаваме победа от 3:0 нагоре е гарантирано. Останалите мачове са протоколни победи и 1 равен за да не си навирим носовете :)

Какъв ти е проблема?Че са извикали този, а не онзи?Предполагам с твоята "селекция" отборът щеше да изглежда доста по-добре.

Върни се в “Национален отбор”