6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот nitro77 » 05 сеп 2016 20:07

TBRays написа:
nitro77 написа:Пожелавам победа на съседите от Разград. На "моряците" още им държи влага разгромът с 0:3 от новака Дунав с голове на "некадърниците" (няма да ги изброявам, знаете ги)... Така че, в Каварна очаквам още един разгром, този път в полза на гостите. Резултат 0:4 например, е съвсем в реда на нещата. ;)

Толкова ми е трудно да сдържа цветущия си речник след като прочетох поста ти, но ще пропусна първо защото съм ителигентен човек и второ, защото темата е за друг мач и най-вероятно коментарът ми ще бъде изтрит. Само ще те помоля да изгледаш още веднъж мача и да си кажеш честно кскво видя. Всеки, гледал повторно мача без цветни очила знае за какво става въпрос. А некадърниците вкараха просто защото някой трябваше да вкара...

В интерес на истината, бяхте ми симпатичен отбор преди грозните скандирания на феновете ви в Разград по наш адрес и ако не бяхме играли преди този мач, щях да ви пожелая успех. В мача срещу Дунав видях ужасно слаба защита и липса на воля за победа, особено след втория гол. През първата част стояхте добре на терена, но през втората нещо се прекърши у вас и даже не се опитахте да натиснете по-сериозно. А ако не можете да обърнете отбор като Дунав, какво остава за Лудогорец? Дано да сте си взели поука от собствените си грешки и успеете да затрудните шампионите. ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2016 20:37

nitro77 написа:
TBRays написа:
nitro77 написа:Пожелавам победа на съседите от Разград. На "моряците" още им държи влага разгромът с 0:3 от новака Дунав с голове на "некадърниците" (няма да ги изброявам, знаете ги)... Така че, в Каварна очаквам още един разгром, този път в полза на гостите. Резултат 0:4 например, е съвсем в реда на нещата. ;)

Толкова ми е трудно да сдържа цветущия си речник след като прочетох поста ти, но ще пропусна първо защото съм ителигентен човек и второ, защото темата е за друг мач и най-вероятно коментарът ми ще бъде изтрит. Само ще те помоля да изгледаш още веднъж мача и да си кажеш честно кскво видя. Всеки, гледал повторно мача без цветни очила знае за какво става въпрос. А некадърниците вкараха просто защото някой трябваше да вкара...

В интерес на истината, бяхте ми симпатичен отбор преди грозните скандирания на феновете ви в Разград по наш адрес и ако не бяхме играли преди този мач, щях да ви пожелая успех. В мача срещу Дунав видях ужасно слаба защита и липса на воля за победа, особено след втория гол. През първата част стояхте добре на терена, но през втората нещо се прекърши у вас и даже не се опитахте да натиснете по-сериозно. А ако не можете да обърнете отбор като Дунав, какво остава за Лудогорец? Дано да сте си взели поука от собствените си грешки и успеете да затрудните шампионите. ;)

Дали ти ще ни пожелаеш успех,или не....на нас ни е през левия крачол!!!Относно скандиранията,ще ти обясня,че на стадиона това се прави!!!Скандира се,подкрепя се отбора и се дразнят противниците!!!Нормално е и го има по всички родни и световни стадиони!!!Затова нас никой не ни глоби и не ни наказа!!!Напротив,всички фенове от Разград,които гледаха мача казаха "АШКОЛСУН"!!!Така се подкрепя отбор!!!Дори,когато падат с разгромен резултат,феновете са с тях!!!А вас ви глобиха !!!Защо?Защото направихте нещо недопустимо,за цивилизовани европейци!!!Циганската лакомия за едни 10 лева ви струва,10 000 хиляди!!!По този въпрос разградските фенове казаха"ХАК да им са и глобите и наказанията!!!Не виждат своите селски тарикатлъци,тръгнали на другите КУСУР да връзват"!!!А Лудогорец дали ще ни бие,или не,ще видим в петък!!!Както видяхме в мача с вас,изненади стават всякакви!!! Ние сме винаги с отбора си и го подкрепяме!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 05 сеп 2016 20:54

КироВарна написа:Дали ти ще ни пожелаеш успех,или не....на нас ни е през левия крачол!!!Относно скандиранията,ще ти обясня,че на стадиона това се прави!!!Скандира се,подкрепя се отбора и се дразнят противниците!!!Нормално е и го има по всички родни и световни стадиони!!!Затова нас никой не ни глоби и не ни наказа!!!Напротив,всички фенове от Разград,които гледаха мача казаха "АШКОЛСУН"!!!Така се подкрепя отбор!!!Дори,когато падат с разгромен резултат,феновете са с тях!!!А вас ви глобиха !!!Защо?Защото направихте нещо недопустимо,за цивилизовани европейци!!!Циганската лакомия за едни 10 лева ви струва,10 000 хиляди!!!По този въпрос разградските фенове казаха"ХАК да им са и глобите и наказанията!!!Не виждат своите селски тарикатлъци,тръгнали на другите КУСУР да връзват"!!!А Лудогорец дали ще ни бие,или не,ще видим в петък!!!Както видяхме в мача с вас,изненади стават всякакви!!! Ние сме винаги с отбора си и го подкрепяме!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

+1913

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 06 сеп 2016 22:57

Какво правиш изобщо във форума на Черно море? Дунав - отбор борещ се за оцеляване също е съвсем в реда на нещата. Много литнахте в облаците вие, ама скоро ще се приземите. С некадърници като Будинов, Ненов и т.н., ако в края на сезона не се борите за оцеляване лично ще ти се извиня.
Последна промяна от Iceberg на 06 сеп 2016 23:54, променено общо 1 път.
Причина: т.1

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 06 сеп 2016 22:58

РМС Варненски моряк написа:С признанието на Матиа, че Гонзо не го иска и че е фен №1 на нашият отбор..ние се настройваме против Инженерино! Може Гонзо да глътне солена фенска морска вода и присъствието му във Варна стане мъка? Не на личното, а интересите на Варненския *Черно море*! А ако продължат "дунавските " мачове? И стига тези откровения за "Левски", нали вече го интересува само *Черно море*? Гонзо не изпадай в безсъзнание левскарско, а бъди в съзнание! Не игнорирай варненските фенове, започна да ги настройваш против себе си! Искаме Матиас!

РМС Варненски моряк

Ти искаш Матиас :lol: Аз, а и останалите фенове (по това което виждам във форума) не го искаме.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 07 сеп 2016 00:29

Alexandrov93 написа:

Какво правиш изобщо във форума на Черно море? Дунав - отбор борещ се за оцеляване също е съвсем в реда на нещата. Много литнахте в облаците вие, ама скоро ще се приземите. С некадърници като Будинов, Ненов и т.н., ако в края на сезона не се борите за оцеляване лично ще ти се извиня.

Че ние никога не сме имали друга цел, освен борба за оцеляване. Без групировки зад гърба си, без лобита и с бюджет 800 000 лева, каква друга цел да имаме? Вие пък щото сте голям отбор. Ще ви видим в петък.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 сеп 2016 10:02

Alexandrov93 написа:
РМС Варненски моряк написа:С признанието на Матиа, че Гонзо не го иска и че е фен №1 на нашият отбор..ние се настройваме против Инженерино! Може Гонзо да глътне солена фенска морска вода и присъствието му във Варна стане мъка? Не на личното, а интересите на Варненския *Черно море*! А ако продължат "дунавските " мачове? И стига тези откровения за "Левски", нали вече го интересува само *Черно море*? Гонзо не изпадай в безсъзнание левскарско, а бъди в съзнание! Не игнорирай варненските фенове, започна да ги настройваш против себе си! Искаме Матиас!

РМС Варненски моряк

Ти искаш Матиас :lol: Аз, а и останалите фенове (по това което виждам във форума) не го искаме.

Не знам на какво основание си решил да говориш от името на останалите фенове и кои са тези,които не искат МАТИАС КУРЬОР!!!Аз като един от "останалите фенове",заявявам че искам МАТИАС КУРЬОР в ЧЕРНО МОРЕ!!!Не съм съгласен някой да говори и пише от мое име!!!Не съм съгласен да се изтървават играчи като Шоко,защото на някой не му била симпатична кака му!!!Имаше проблем с високите финансови претенции на СЕБАСТИАН ЕРНАНДЕЗ,изтървахме го и него!!!Никой не си направи труда да поработи по въпроса,при наличието на ясно демонстрирано желание и от двете страни!!!Сега изтървахме доказан футболист от много висока за БЪЛГАРИЯ класа!!!Той доказа многократно възможностите си,получи огромна любов от публиката и отвърна със същото!!!Не ми е ясно какви игри се завъртяха(за кой ли път),с разни микренско-етрополски комбинатори.....и защо пак изтърваме,много добър играч?Нека някой се опита да ме убеди,че се работи здраво за доброто на ЧЕРНО МОРЕ!!!За подаряването на Китанов,няма да спомена!!!За пропиляването на Ал.Александров,също!!!Ами те не станаха ли половин отбор,изключителни играчи,които с лека ръка изтървахме!?Що за политика се води от ЧЕРНО МОРЕ и накъде е насочена тя?Дали ще бием Лудогорец в петък не знам,но ние ще сме на стадиона в Каварна!!!Защото ни е еня за този отбор!!!Кога и ръководството ще покаже,че и тях ги е еня?И кога ще се работи за интересите на ЧЕРНО МОРЕ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 сеп 2016 10:23

КироВарна написа:
Alexandrov93 написа:

РМС Варненски моряк

Не знам на какво основание си решил да говориш от името на останалите фенове и кои са тези,които не искат МАТИАС КУРЬОР!!!Аз като един от "останалите фенове",заявявам че искам МАТИАС КУРЬОР в ЧЕРНО МОРЕ!!!Не съм съгласен някой да говори и пише от мое име!!!Не съм съгласен да се изтървават играчи като Шоко,защото на някой не му била симпатична кака му!!!Имаше проблем с високите финансови претенции на СЕБАСТИАН ЕРНАНДЕЗ,изтървахме го и него!!!Никой не си направи труда да поработи по въпроса,при наличието на ясно демонстрирано желание и от двете страни!!!Сега изтървахме доказан футболист от много висока за БЪЛГАРИЯ класа!!!Той доказа многократно възможностите си,получи огромна любов от публиката и отвърна със същото!!!Не ми е ясно какви игри се завъртяха(за кой ли път),с разни микренско-етрополски комбинатори.....и защо пак изтърваме,много добър играч?Нека някой се опита да ме убеди,че се работи здраво за доброто на ЧЕРНО МОРЕ!!!За подаряването на Китанов,няма да спомена!!!За пропиляването на Ал.Александров,също!!!Ами те не станаха ли половин отбор,изключителни играчи,които с лека ръка изтървахме!?Що за политика се води от ЧЕРНО МОРЕ и накъде е насочена тя?Дали ще бием Лудогорец в петък не знам,но ние ще сме на стадиона в Каварна!!!Защото ни е еня за този отбор!!!Кога и ръководството ще покаже,че и тях ги е еня?И кога ще се работи за интересите на ЧЕРНО МОРЕ?

+1
Няма пилот в самолета, всичко "е едно към гьотере" ... колкото да има отбор и треньор ... Курьор има място в Черно Море, но не и в отбора на Гонзо.
Успех Моряци, ще се видим в Каварна !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 07 сеп 2016 13:27

Една добра и една лоша новина от днес -
1.Отървахме се от БГ Роналдо
2. Матиас в Локо Горна ????

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 сеп 2016 14:20

Изобщо не съм съгласен,, че Курьор е МНОГО ВИСОКА класа. Влязъл е в митологията с гола си, да, но чак висока класа не е и до този гол още СЛЕД Финала казах, че беше виновен 100% за гола на Аниете и направи чиста дузпа за Подуене в 116 минута, просто не им я дадаха след толкоз аванти...Виж, за Ернандес вече е друго. Всъщност той правеше разликата, той НАПРАВИ разликата и се усети като си замина. Но щом проблема е бил парите дали Гонзо има пръст? Едва ли, по-скоро отново трябва да питаме имаме ли ръководители?! И искам да е ясно едно от цялата сага с Матиас.....
ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ГЛЪТНА СОЛЕНАТА ВОДА Е ИМЕННО МАТИАС!!! След като стигна чак до Горна едва ли има спор в това. Ще минем и без желаещи да носят селски екипи и ритащи в селски отбори. Искаше при селяни - ето му селяните. Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”