TBRays написа:nitro77 написа:Пожелавам победа на съседите от Разград. На "моряците" още им държи влага разгромът с 0:3 от новака Дунав с голове на "некадърниците" (няма да ги изброявам, знаете ги)... Така че, в Каварна очаквам още един разгром, този път в полза на гостите. Резултат 0:4 например, е съвсем в реда на нещата.
Толкова ми е трудно да сдържа цветущия си речник след като прочетох поста ти, но ще пропусна първо защото съм ителигентен човек и второ, защото темата е за друг мач и най-вероятно коментарът ми ще бъде изтрит. Само ще те помоля да изгледаш още веднъж мача и да си кажеш честно кскво видя. Всеки, гледал повторно мача без цветни очила знае за какво става въпрос. А некадърниците вкараха просто защото някой трябваше да вкара...
В интерес на истината, бяхте ми симпатичен отбор преди грозните скандирания на феновете ви в Разград по наш адрес и ако не бяхме играли преди този мач, щях да ви пожелая успех. В мача срещу Дунав видях ужасно слаба защита и липса на воля за победа, особено след втория гол. През първата част стояхте добре на терена, но през втората нещо се прекърши у вас и даже не се опитахте да натиснете по-сериозно. А ако не можете да обърнете отбор като Дунав, какво остава за Лудогорец? Дано да сте си взели поука от собствените си грешки и успеете да затрудните шампионите.