Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - България

Мнениеот HoUs4oOL » 05 сеп 2016 14:12

1982 написа:Ето тези снимки са американска лъжа, нали, долен русофил ??! Това никога не се е случвало .......

Тези снимки не ти ли доставят душевна наслада? :roll:
Нали преди време писа, че искаш да има война между мюсюлманите, колкото може по-кървава, за да умират, колкото може повече? :roll:
За кюрдите написа същото, турците да ги трепели, колкото можело повече?
Ясно ми е, че тролиш, но все пак, Садам е изпълнил мечтата ти, мюсюлмани са убивали мюсюлмани, нали?

1982 написа:Дай Боже наистина да има война между сунити и шиити, колкото се може по-кървава, та да измрат колкото се може повече мюсюлмански уроди.

1982 написа:Да, войната Ирак - Иран е едно от най-прекрасните събития в историята на човечеството, много ще е хубаво сега Иран и Саудитска Арабия да си спретнат една, пак 8-годишна кървава баня. САЩ да въоръжават саудитите, а Русия - иранците. 8-) 8-)

1982 написа:Кюрдите са същите лайна, като повечето мюсюлмани - щом и те ходят и се самовзривяват, за да убиват невинни хора, айде, сиктир, ега ги избиват в по-големи количества. Въобще, огромната част от мюсюлманите по тея региони са пълна измет, това не са хора, а фанатизирана сган ..... млада жена, смисълът на живота й бил да иде и да се самовзриви някъде ..... бати олигофренията.

Та, тия деца уроди ли са?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 14:25

Че аз видя ли да жаля някъде ??! Тези снимки ги пускам единствено да покажа колко е бил хубав животът в Ирак при управлението на така защитавания Саддам, както твърдеше едно лице тук. Колко добре е живеел народът в Ирак по негово време ..... нищо повече не съм коментирал и не съм целял.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 сеп 2016 14:30

CTAHKO написа:Що се отнася до любимия ти Гари (радвам се че не е Кейхил), като си е продал душицата на еврейските копои, ще търпи и ще си сърба попарата, която е надробил 8-)

Че той самия си е еврейн, а майка му е арменка, ама има желание да ремонтира Русия, що не иска да иде да оправи Армения или Азербайджан, където се е родил, не знам :lol:
Ще спечели избори, когато аз го бия на шах. :lol:
Изобщо опозицията в Русия е страхотна, другия сладур Навални е още по-добър, пича ходи на Руски марш, ако му попадне власт ще натегли майната на Кавказ и ще построи стена по границата с централноазиатските републики, само не знам дали те ще платят за нея. :lol: :lol: :lol:
Може даже и флага на Руската Империя да развее, ама иначе е опозиция и няма нищо общо с крайния национализъм, според западните партньори. :lol:
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Small_wind
Контакти:

Електората на РБ вече подкрепя кандидата на ГЕРБ!

Мнениеот Small_wind » 05 сеп 2016 15:19

Случва се това което неизбежно трябваше да се случи!Цветан Цветанов призна, че такива важни избори като президенските избирателите на Реформаторския блок масово ще се приориентират към подкрепата на кандидатската двойка от ГЕРБ, за да удържат още в първия тур победа над комунистите!
„От разговорите, които правим ежедневно със структурите, мога да ви кажа, че, срещайки се с много хора, една немалка част, които са подкрепили Реформаторския блок, вече заявяват принципната си позиция, че ще подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Има и едно усещане във всеки един избирател, че гласът му може да отиде за победата, която би очаквал да види в едни избори, а не гласът му да отиде за нещо, което би могло да бъде около 9 или 10 %", посочи Цветанов. Той отбеляза, че има сериозно разочарование от това разнопосочно говорене, което има в РБ.
След това изявление можем да считаме, че изхода от изборите е ясен ако не на първи, то поне на втори тур.
https://dariknews.bg/view_article.php?a ... id=1603454

Small_wind
Контакти:

Мнениеот Small_wind » 05 сеп 2016 15:24

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:Що се отнася до любимия ти Гари (радвам се че не е Кейхил), като си е продал душицата на еврейските копои, ще търпи и ще си сърба попарата, която е надробил 8-)

Че той самия си е еврейн, а майка му е арменка, ама има желание да ремонтира Русия, що не иска да иде да оправи Армения или Азербайджан, където се е родил, не знам :lol:
Ще спечели избори, когато аз го бия на шах. :lol:
Изобщо опозицията в Русия е страхотна, другия сладур Навални е още по-добър, пича ходи на Руски марш, ако му попадне власт ще натегли майната на Кавказ и ще построи стена по границата с централноазиатските републики, само не знам дали те ще платят за нея. :lol: :lol: :lol:
Може даже и флага на Руската Империя да развее, ама иначе е опозиция и няма нищо общо с крайния национализъм, според западните партньори. :lol:
Изображение

Навални е същия измекярин като Путин, той подкрепи анексията на Крим и Донбас! По-скоро е нещо като стани да седна!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Електората на РБ вече подкрепя кандидата на ГЕРБ!

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 15:25

Какви комунисти му се привиждат на Цв. Цв., така и не ми става ясно 8-) Нереализиралите се комсомолци и ченгета от ГЕРБ и РБ в общ фронт срещу комунистите 8-) Приказка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 сеп 2016 15:26

И коя президентската двойка на ГЕРБ ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Small_wind
Контакти:

Мнениеот Small_wind » 05 сеп 2016 15:27

iliev72 написа:И коя президентската двойка на ГЕРБ ?!

Тя двойката ще стане ясна много скоро, обаче, по-важното е че вече има масова подкрепа сред демократичните сили!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 15:28

iliev72 написа:И коя президентската двойка на ГЕРБ ?!

Няма никакво значение 8-) Мачът вече е игран, а ние сме го гледали и друг път 8-) Който си мисли, че избира нещо, е в голяма заблуда 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Small_wind
Контакти:

Мнениеот Small_wind » 05 сеп 2016 15:29

CTAHKO написа:Какви комунисти му се привиждат на Цв. Цв., така и не ми става ясно 8-) Нереализиралите се комсомолци и ченгета от ГЕРБ и РБ в общ фронт срещу комунистите 8-) Приказка 8-)

Цветан Цветанов винаги е доказвал, че може да бие комунистите на избори! Той е новия Евгени Бакърджиев!

Върни се в “Свободна зона”