Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот W84me » 01 сеп 2016 17:29

boabbb написа:
W84me написа:
boabbb написа:Абе, щом живее от 30 години в Лондон и е написал "If the phone don't ring, it's me" ... ясна е работата, било Лом, а не Лондон :lol: :lol:

Е браво ве, намери му кусура :mrgreen: :mrgreen: Това ли е новата мантра?! Отделно да ти кажа, че този израз е верен, ама откъде да знаеш ти, в Етрополе английски сигурно не се учи... Да пробваме ли Джуджи колко думи ще върже на английски? На него българския му е труден даже...

Верен може да е в Щатите, където го говорят селската, но в Лондон ... В трето лице, единствено число, се използва doesn't, а не don't :!: Телефонът е предмет, а в английския всичко, което не е човек ( куче, предмет и т.н. ) е в трето лице ;) Нищо обидно не казвам, за мен това е странна грешка за човек, живеещ във Великобритания от много време и движещ се в богаташките среди там :roll: По кое твое подуянско правило е верен граматически тоя израз :?:

Ама не ми обяснявай кое какво е точно на мен :mrgreen: Ходи виж малко литературен английски и как се пише там. Отделно, че това не е писано от него, а е някаква книга. Отделно има поне 3-4 песни, които се казват точно по този начин.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 сеп 2016 17:32

boabbb написа:
IND написа:
olfix написа:Тук са наредени полиглот до полиглота,мила моя майно льо!Идеята на съчетанието don`t ring е съвсем,съвсем друга:)
https://www.youtube.com/watch?v=dkVE4oEGxV0

Това е книга бре: Harland Miller (British, b. 1964), If the Phone Don't Ring It's Me

Е, така добива известна логика :roll:

Мноооо си прост, Саше :mrgreen: #извинисебе
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Русев: Левски трябва да е шампион сега - нямам друг избор!

Мнениеот Teo » 01 сеп 2016 18:10

Новият собственик на Левски Спас Русев обяви, че иска още този сезон да сините да спечелят титлата.

"Нашата мисия ще бъде да направим невъзможното, защото възможното, което се е правело и прави, няма да имаме чак такъв прогрес. Трябва да върнем тази магия на стадиона, за която говорих онзи ден, защото това е ключът. Връщането на магията, ще върне и публиката. Защото историята, с която Левски е съществувал, всичко без да си шампион, се счита за провал. Това трябва да е нашата амбиция - не от утре, а от сега.

Това трябва да е нашата амбиция, мотивация. Левски трябва да стане шампион сега. Но трябва да променим духът на отбора, тяхната вяра и увереност. Всякакъв вид друга математика - не работи. Да бъдем втори, трети, пък после да минем оттук-оттам, не работи. Левски трябва да влиза само през главния вход - не през прозореца, не през задния вход. Аз съм амбициозен човек. За пръв път влизам в нещо толкова обществено, нямам друг избор, освен да успея. Ако не успея, рискувам да загубя цялата репутация, която съм изградил през последните 62 години", заяви Спас Русев пред клубната телевизия на сините

Изображение

От днес всички възможни действия се пускат в употреба!
Директивата е ясна - Левски трябва да стане шампион!

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Русев: Левски трябва да е шампион сега - нямам друг избо

Мнениеот Син до гроб_ » 01 сеп 2016 18:14

Директивата е ясна- бой, ебане и София да ви е тясна!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 01 сеп 2016 18:14

Пази нервичките, Тейчо. Млад си още да е гътваш от инфаркти след подобни новини :mrgreen:
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 01 сеп 2016 18:16

Ако следваме тая директива която тройчо я пусна в обръщение, то Левски трябва в последните 5-6 години, ама нещо като гледам последните шампиони никъде не фигурира това нещо...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 сеп 2016 18:17

Спас Русев "Финягата" без да чете:
" .... Аз нямам друг избор, ......освен да успея. Иначе, ако аз не успея тука, ..... рискувам да .....а-а-а-а-а.... "руинвам" .... цялата ми репутация, каквато и да е тя, съхранявана през тези 62 години!"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това, което трябва да направим до Нова Година:
- козирка
- ново табло
В СТ част - Декември месец, когато съм вече запознат (иначе аз не се меся в тази част ;) ) ... ще освежим отбора.

Тоя голяма пинтия че излезе ... :)
Последна промяна от Red_Neck на 01 сеп 2016 18:23, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 сеп 2016 18:18

Син до гроб_ написа:Директивата е ясна- бой, ебане и София да ви е тясна!

Мечтите все още са безплатни :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 01 сеп 2016 18:18

Tommi написа:
eddie написа:Що си мисля, че Тонев ще остане изпълнителен директор..

Той не е изпълнителен директор, та да остава. Баждеков е изпълнителен директор.

Ще остане в Левски имах предвид..

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2016 18:20

Щом говори така вече съдиите и отделни опашкари от първенството им е наредено да полягат на земята като дойде синята пращина! Тоя има достатъчно пари да купи първенството на момента и да направи ФК Левски служебен шампион!

Върни се в “Левски”