Жребий за груповата фаза на ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ

Мнениеот matador1 » 26 авг 2016 00:11

Не знам защо сините и червените хлебарки им е толкова гадно, че Лудогорец са най-успелия български клуб в последните десетилетия. Ако продължават така след време може би ще са най-успелия в историята. Ще видим. Но при задържане на статуквото след 20 години хората само ще си спомнят за някакви си ЦСКА и някакви си Левски, както сега си спомнят, че са чували за някаква си ултра силна Славия от 40-те години на XX в., която също е била пълна с фенове. Вече децата в малките класове пишат "Лудогорец" по чиновете, не Левски и ЦСКА.

Пък за групата, не изглеждат розови нещата. Принципно може да се изкопчи по нещо от всеки отбор. Прогнозирам някои и друг равен. 2-3 точки. Разбира се, Лудогорец може и да изненадат. Ще видим.
Последна промяна от matador1 на 26 авг 2016 00:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 авг 2016 00:12

Кашчей написа:
sinqkrepost1914 написа:
Кашчей написа: Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София :mrgreen:

То и джамия ли ви трябва на вас ? Вие си се молите по улиците на една кърпа, за кво ви е джамия ?
Не знам дали имат в центъра джамия но в града поне 2 има, в околните села да не говорим, кеф ти джамии по вашия край :lol:

Ти дори и да четеш не можеш-истински левскар, хем от центъра на София, нейде по Позитано, или Леге, та да ти е близко джамията срещу Халите!

Кога ви е следващият мач в ЕКТ, да не го пропуснем?!

Охо изпусна нервичките хаха иначе спокоен го раздаваше досега :lol:
Не съм от центъра на София, няма смисъл да ти казвам от кой кв. съм, но ти явно знаеш пътя до джамията, което е съвсем обяснимо като имаме предвид отбора който подкрепяш :mrgreen: :lol:
Нз дали ще пропсунеш нашия мач в ЕКТ, но аз няма да пропусна вашия с/у ПСЖ например, да гледам Владо как прави упражнението вадене на топка от мрежата :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 26 авг 2016 00:17

Кашчей написа:
MagicMoments написа:
dindan написа:
Кашчей написа:Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София :mrgreen:

Остави го ве Кашчей,той никога не е ходил в Разград и няма да отиде,щото се притеснява,че ще види по хубав стадион от гейарена

Тъпанар,от клетката за животни в Разград какво можеш да видиш.Едни метални железа и силови мъжаги,които те обискират като престъпник и след като влезеш на това място се усещаш ,че там няма санитарен възел ,камо ли отнякъде да си купиш вода.Това е офтопик,но е време за изказвания като цитирането от мен да се отнася Бан.

Вие и чорбарите, най-вече те, провокирахте подобна клетка. Не сте хора и нямате място при хората!

Подобно обединение на хората под общ знаменател е любим занаят на милиционерите и журналистити.Това,че член на София Запад(примерно) продава наркотици,прави ли левскарите наркомани,лумпени и дилъри.Това,че полицията и правосъдието в България не може да си свърши работата,не е причина аз и още случайни хора да сме затворени за минимум 2 часа и половина в това подобие на гостуващ сектор.А и доколкото си спомням Лудогорец имаха модерно видеонаблюдение,защо не идентифицират хората,които трошат и не ги подведат под отговорност.Да,ама не,вместо това нека им взимам 10 лева на балъците,да си събуват панталоните и обувките и после марш в клетката.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2016 00:19

sinqkrepost1914 написа:
Кашчей написа:
sinqkrepost1914 написа:
Кашчей написа: Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София :mrgreen:

То и джамия ли ви трябва на вас ? Вие си се молите по улиците на една кърпа, за кво ви е джамия ?
Не знам дали имат в центъра джамия но в града поне 2 има, в околните села да не говорим, кеф ти джамии по вашия край :lol:

Ти дори и да четеш не можеш-истински левскар, хем от центъра на София, нейде по Позитано, или Леге, та да ти е близко джамията срещу Халите!

Кога ви е следващият мач в ЕКТ, да не го пропуснем?!

Охо изпусна нервичките хаха иначе спокоен го раздаваше досега :lol:
Не съм от центъра на София, няма смисъл да ти казвам от кой кв. съм, но ти явно знаеш пътя до джамията, което е съвсем обяснимо като имаме предвид отбора който подкрепяш :mrgreen: :lol:
Нз дали ще пропсунеш нашия мач в ЕКТ, но аз няма да пропусна вашия с/у ПСЖ например, да гледам Владо как прави упражнението вадене на топка от мрежата :lol: :lol:

А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянец :mrgreen: Иначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 авг 2016 00:21

Какви точки? Какво 3-то място? Някои хора явно живеят в огромна заблуда, а на други играта футбол въобще не им е ясна. Лудогорец са гола вода. Това, че отстраниха Виктория Пилзен и Цървена Звезда е по простата причина, че те са по гола вода даже и от тях и съдбата им, ако бяха влезли в групите щеше да е горе долу същата като тази на отбора от Разград. Лудогорци имат добро нападение, но халфовете им са слаби, а защитата е под всякаква критика. Един сериозен отбор със здрава преса от началото на мача ще ги направи на салата за отрицателно време. Колкото и странно да прозвуча на някои, тоя Владо Стоянов и чеп за зеле не става от него в момента, формата му е много лоша. Нищо хубаво не чака този "български" отбор в ШЛ и не трябва да си пророк, за да го знаеш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2016 00:21

MagicMoments написа:
Кашчей написа:
MagicMoments написа:
dindan написа:
Кашчей написа:Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София :mrgreen:

Остави го ве Кашчей,той никога не е ходил в Разград и няма да отиде,щото се притеснява,че ще види по хубав стадион от гейарена

Тъпанар,от клетката за животни в Разград какво можеш да видиш.Едни метални железа и силови мъжаги,които те обискират като престъпник и след като влезеш на това място се усещаш ,че там няма санитарен възел ,камо ли отнякъде да си купиш вода.Това е офтопик,но е време за изказвания като цитирането от мен да се отнася Бан.

Вие и чорбарите, най-вече те, провокирахте подобна клетка. Не сте хора и нямате място при хората!

Подобно обединение на хората под общ знаменател е любим занаят на милиционерите и журналистити.Това,че член на София Запад(примерно) продава наркотици,прави ли левскарите наркомани,лумпени и дилъри.Това,че полицията и правосъдието в България не може да си свърши работата,не е причина аз и още случайни хора да сме затворени за минимум 2 часа и половина в това подобие на гостуващ сектор.А и доколкото си спомням Лудогорец имаха модерно видеонаблюдение,защо не идентифицират хората,които трошат и не ги подведат под отговорност.Да,ама не,вместо това нека им взимам 10 лева на балъците,да си събуват панталоните и обувките и после марш в клетката.

Помниш ли заглавието на темата, която беше пуснал вчера?! Там някакви обобщения имаше ли, или не? Ако е имало-скривай се дълбоко и не пиши повече за обобщения!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 авг 2016 00:33

Кашчей написа:А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянец :mrgreen: Иначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!

За тебе София центъра ли се явява само ? :lol:
Тва селяните имате мн изкривена представа за София :lol:
Айде лека вечер и ако някой път случайно минаваш през София, не забравяй да се снимаш на ескалатора в Sofia Ring Мall или Paradise, та като се върнеш да покажеш на Мехмед и Хасан що е то София :mrgreen: :lol: :lol:
-Steven Gerrard

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 26 авг 2016 00:41

Кашчей написа:
MagicMoments написа:
dindan написа:

Кашчей, тук не си прав, или не си прав за всичко. Санитарният възел и продажбата на вода за пиене са според наредбата на БФС - освен ако не се лъжа, но на 99% съм прав. Условията за гледането на футболната среща и мерките за сигурност са едно, но водата за пиене е от жизнена необходимост. В Разград не ходят само ултраси и гамени. Има и хора от близките градове, говорим за съвсем обикновени хора, момичета, дядовци. Когато мерките за сигурност са по-сериозни - не е много приятно но се преживява. Има много какво да се желае от организацията в Разград, паркинга е на майната си. В Ловеч поне паркинга беше наблизо и там си ставаха веселбите с местните ядачи на понички.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2016 00:49

sinqkrepost1914 написа:
Кашчей написа:А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянец :mrgreen: Иначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!

Айде лека вечер и ако някой път случайно минаваш през София, не забравяй да се снимаш на ескалатора в Sofia Ring Мall или Paradise, та като се върнеш да покажеш на Мехмед и Хасан що е то София :mrgreen: :lol: :lol:

Баце, толко си тъп, че и слон може да те ползва за пързалка!

На баща ми родът е от софийско и София, та май я познавам по-добре и от теб, защото са от Подуене, през Нови Искър, до Надежда, Борово, Красно село, Свобода, до Пенчо Славейков, на кръстовището с бул. Прага.
Сега може и ти да ме пратиш в Гугъл мап!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 авг 2016 01:06

Кашчей написа:
sinqkrepost1914 написа:

Баце, толко си тъп, че и слон може да те ползва за пързалка!

На баща ми родът е от софийско и София, та май я познавам по-добре и от теб, защото са от Подуене, през Нови Искър, до Надежда, Борово, Красно село, Свобода, до Пенчо Славейков, на кръстовището с бул. Прага.
Сега може и ти да ме пратиш в Гугъл мап!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ
Тоя маршрут за аутисти ли е ? :lol:
Изтрий тоя пост, че хората от София, ще има да ти се смеят, не че сега не ти се де, но тва е прекалено вече :mrgreen:
От Красно Село като минаваш през Свобода напопът ли ти е ?
Къде е Свобода къде е бул. Прага :mrgreen:
Изби тъпомера с географските си открития за София.И последно - софийско не значи София, кпш ?

ПС. Като са от Подуене, мини през Левски Г, може да се запознаеме, на 10 мин е от Герена
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 26 авг 2016 01:09, променено общо 1 път.
-Steven Gerrard

Върни се в “Футбол - Свят”