Не знам защо сините и червените хлебарки им е толкова гадно, че Лудогорец са най-успелия български клуб в последните десетилетия. Ако продължават така след време може би ще са най-успелия в историята. Ще видим. Но при задържане на статуквото след 20 години хората само ще си спомнят за някакви си ЦСКА и някакви си Левски, както сега си спомнят, че са чували за някаква си ултра силна Славия от 40-те години на XX в., която също е била пълна с фенове. Вече децата в малките класове пишат "Лудогорец" по чиновете, не Левски и ЦСКА.
Пък за групата, не изглеждат розови нещата. Принципно може да се изкопчи по нещо от всеки отбор. Прогнозирам някои и друг равен. 2-3 точки. Разбира се, Лудогорец може и да изненадат. Ще видим.
Жребий за груповата фаза на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ
Последна промяна от matador1 на 26 авг 2016 00:14, променено общо 1 път.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Кашчей написа:sinqkrepost1914 написа:Кашчей написа: Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София
То и джамия ли ви трябва на вас ? Вие си се молите по улиците на една кърпа, за кво ви е джамия ?
Не знам дали имат в центъра джамия но в града поне 2 има, в околните села да не говорим, кеф ти джамии по вашия край
Ти дори и да четеш не можеш-истински левскар, хем от центъра на София, нейде по Позитано, или Леге, та да ти е близко джамията срещу Халите!
Кога ви е следващият мач в ЕКТ, да не го пропуснем?!
Охо изпусна нервичките хаха иначе спокоен го раздаваше досега

Не съм от центъра на София, няма смисъл да ти казвам от кой кв. съм, но ти явно знаеш пътя до джамията, което е съвсем обяснимо като имаме предвид отбора който подкрепяш

Нз дали ще пропсунеш нашия мач в ЕКТ, но аз няма да пропусна вашия с/у ПСЖ например, да гледам Владо как прави упражнението вадене на топка от мрежата

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- MagicMoments
- Контакти:
Кашчей написа:MagicMoments написа:dindan написа:Кашчей написа:Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София
Остави го ве Кашчей,той никога не е ходил в Разград и няма да отиде,щото се притеснява,че ще види по хубав стадион от гейарена
Тъпанар,от клетката за животни в Разград какво можеш да видиш.Едни метални железа и силови мъжаги,които те обискират като престъпник и след като влезеш на това място се усещаш ,че там няма санитарен възел ,камо ли отнякъде да си купиш вода.Това е офтопик,но е време за изказвания като цитирането от мен да се отнася Бан.
Вие и чорбарите, най-вече те, провокирахте подобна клетка. Не сте хора и нямате място при хората!
Подобно обединение на хората под общ знаменател е любим занаят на милиционерите и журналистити.Това,че член на София Запад(примерно) продава наркотици,прави ли левскарите наркомани,лумпени и дилъри.Това,че полицията и правосъдието в България не може да си свърши работата,не е причина аз и още случайни хора да сме затворени за минимум 2 часа и половина в това подобие на гостуващ сектор.А и доколкото си спомням Лудогорец имаха модерно видеонаблюдение,защо не идентифицират хората,които трошат и не ги подведат под отговорност.Да,ама не,вместо това нека им взимам 10 лева на балъците,да си събуват панталоните и обувките и после марш в клетката.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
sinqkrepost1914 написа:Кашчей написа:sinqkrepost1914 написа:Кашчей написа: Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София
То и джамия ли ви трябва на вас ? Вие си се молите по улиците на една кърпа, за кво ви е джамия ?
Не знам дали имат в центъра джамия но в града поне 2 има, в околните села да не говорим, кеф ти джамии по вашия край
Ти дори и да четеш не можеш-истински левскар, хем от центъра на София, нейде по Позитано, или Леге, та да ти е близко джамията срещу Халите!
Кога ви е следващият мач в ЕКТ, да не го пропуснем?!
Охо изпусна нервичките хаха иначе спокоен го раздаваше досега![]()
Не съм от центъра на София, няма смисъл да ти казвам от кой кв. съм, но ти явно знаеш пътя до джамията, което е съвсем обяснимо като имаме предвид отбора който подкрепяш![]()
![]()
Нз дали ще пропсунеш нашия мач в ЕКТ, но аз няма да пропусна вашия с/у ПСЖ например, да гледам Владо как прави упражнението вадене на топка от мрежата![]()
А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянец

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Какви точки? Какво 3-то място? Някои хора явно живеят в огромна заблуда, а на други играта футбол въобще не им е ясна. Лудогорец са гола вода. Това, че отстраниха Виктория Пилзен и Цървена Звезда е по простата причина, че те са по гола вода даже и от тях и съдбата им, ако бяха влезли в групите щеше да е горе долу същата като тази на отбора от Разград. Лудогорци имат добро нападение, но халфовете им са слаби, а защитата е под всякаква критика. Един сериозен отбор със здрава преса от началото на мача ще ги направи на салата за отрицателно време. Колкото и странно да прозвуча на някои, тоя Владо Стоянов и чеп за зеле не става от него в момента, формата му е много лоша. Нищо хубаво не чака този "български" отбор в ШЛ и не трябва да си пророк, за да го знаеш.
MagicMoments написа:Кашчей написа:MagicMoments написа:dindan написа:Кашчей написа:Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София
Остави го ве Кашчей,той никога не е ходил в Разград и няма да отиде,щото се притеснява,че ще види по хубав стадион от гейарена
Тъпанар,от клетката за животни в Разград какво можеш да видиш.Едни метални железа и силови мъжаги,които те обискират като престъпник и след като влезеш на това място се усещаш ,че там няма санитарен възел ,камо ли отнякъде да си купиш вода.Това е офтопик,но е време за изказвания като цитирането от мен да се отнася Бан.
Вие и чорбарите, най-вече те, провокирахте подобна клетка. Не сте хора и нямате място при хората!
Подобно обединение на хората под общ знаменател е любим занаят на милиционерите и журналистити.Това,че член на София Запад(примерно) продава наркотици,прави ли левскарите наркомани,лумпени и дилъри.Това,че полицията и правосъдието в България не може да си свърши работата,не е причина аз и още случайни хора да сме затворени за минимум 2 часа и половина в това подобие на гостуващ сектор.А и доколкото си спомням Лудогорец имаха модерно видеонаблюдение,защо не идентифицират хората,които трошат и не ги подведат под отговорност.Да,ама не,вместо това нека им взимам 10 лева на балъците,да си събуват панталоните и обувките и после марш в клетката.
Помниш ли заглавието на темата, която беше пуснал вчера?! Там някакви обобщения имаше ли, или не? Ако е имало-скривай се дълбоко и не пиши повече за обобщения!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Кашчей написа:А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянецИначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!
За тебе София центъра ли се явява само ?

Тва селяните имате мн изкривена представа за София

Айде лека вечер и ако някой път случайно минаваш през София, не забравяй да се снимаш на ескалатора в Sofia Ring Мall или Paradise, та като се върнеш да покажеш на Мехмед и Хасан що е то София

-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Кашчей написа:MagicMoments написа:dindan написа:Кашчей написа:Какво знаеш ти за Разград?! Със сигурност нямат джамия в центъра, както има в София
Кашчей, тук не си прав, или не си прав за всичко. Санитарният възел и продажбата на вода за пиене са според наредбата на БФС - освен ако не се лъжа, но на 99% съм прав. Условията за гледането на футболната среща и мерките за сигурност са едно, но водата за пиене е от жизнена необходимост. В Разград не ходят само ултраси и гамени. Има и хора от близките градове, говорим за съвсем обикновени хора, момичета, дядовци. Когато мерките за сигурност са по-сериозни - не е много приятно но се преживява. Има много какво да се желае от организацията в Разград, паркинга е на майната си. В Ловеч поне паркинга беше наблизо и там си ставаха веселбите с местните ядачи на понички.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
sinqkrepost1914 написа:Кашчей написа:А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянецИначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!
За тебе София центъра ли се явява само ?![]()
Тва селяните имате мн изкривена представа за София![]()
Айде лека вечер и ако някой път случайно минаваш през София, не забравяй да се снимаш на ескалатора в Sofia Ring Мall или Paradise, та като се върнеш да покажеш на Мехмед и Хасан що е то София![]()
![]()
Баце, толко си тъп, че и слон може да те ползва за пързалка!
На баща ми родът е от софийско и София, та май я познавам по-добре и от теб, защото са от Подуене, през Нови Искър, до Надежда, Борово, Красно село, Свобода, до Пенчо Славейков, на кръстовището с бул. Прага.
Сега може и ти да ме пратиш в Гугъл мап!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Кашчей написа:sinqkrepost1914 написа:Кашчей написа:А и Синагогата знам къде е в София, ама ти надали, защото явно не си софиянецИначе Владо го е правил и ще го прави-няма вратар, който да не го е правил, освен резервният на Левски, който не влиза в игра никога!
За тебе София центъра ли се явява само ?![]()
Тва селяните имате мн изкривена представа за София![]()
Айде лека вечер и ако някой път случайно минаваш през София, не забравяй да се снимаш на ескалатора в Sofia Ring Мall или Paradise, та като се върнеш да покажеш на Мехмед и Хасан що е то София![]()
![]()
Баце, толко си тъп, че и слон може да те ползва за пързалка!
На баща ми родът е от софийско и София, та май я познавам по-добре и от теб, защото са от Подуене, през Нови Искър, до Надежда, Борово, Красно село, Свобода, до Пенчо Славейков, на кръстовището с бул. Прага.
Сега може и ти да ме пратиш в Гугъл мап!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ
Тоя маршрут за аутисти ли е ?

Изтрий тоя пост, че хората от София, ще има да ти се смеят, не че сега не ти се де, но тва е прекалено вече

От Красно Село като минаваш през Свобода напопът ли ти е ?
Къде е Свобода къде е бул. Прага

Изби тъпомера с географските си открития за София.И последно - софийско не значи София, кпш ?
ПС. Като са от Подуене, мини през Левски Г, може да се запознаеме, на 10 мин е от Герена
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 26 авг 2016 01:09, променено общо 1 път.
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard