Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Noname
Контакти:

Re: Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот Noname » 19 авг 2016 14:18

Popokatepetal написа:... Сега ще има ли реакция от клуба?...

Ще има - "Молим ви! Не правете повече така!" В детската градина на сина ми не ги молят дори за това да си изядат храната. Колко пъти вече са налагани глоби, резултатът и реакцията от клубното ръководство са като на мрънкащ мазохист.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 авг 2016 14:19

galina4 написа:Браво на УЕФА! По отношение на така наречените нацистики символи, мога да да отбележа, че келтският кръст може да се намери в гербовете на някои общини в скандинавските страни. Дали орела е някаква специална нацистка символика е въпрос на гледна точка. Дори така наречения пречупен кръст, който е най-главният символ на нацизма, е взаимстван от непалски знамена и свастики, ползани и до днес из Хималаите.
Най-смешното е, че се намират компетентни люде, които дрънкат, че протегната напред, леко надясно вдигната изпъната ръка била "Хитлеров поздрав". Макар на всеки запознат горе-долу с римската история да знае отлично, че това е така наречния "цезаров поздрав"!
Добре е, ч УЕФА не се занимава с някои комунистически поздрави като червената петолъчка, пролетарския поздрав с издигнат нагоре юмрук, и да не говорим за червеното знаме.
А Давидовата звезда се приема като нормална символика, които някои придават дори за символ на хуманизъм, миролюбие и прогрес.

Наказани ли сме, наказане сме. Защо трябва да се филосовства за това кое и защо е забранено. Важното е, че това което е забранено ние сме го направили. А който иска промяна на правилата, то нека се кандидатира за шеф на ФИФА, УЕФА, МОК и пр. и да ги промени. И аз не съм фен на петолъчката, но няма нужда да ми я забраняват защото никога няма да я издигна. Същото за мен е и с кръстове, свастики и пр. Ако някой отбор се иднтифицира с петолъчка и смята, че тя има съществен дял в историята му, то негово право е да има този символ. Може би същото трябва да е със свастиките. Комунизма и нацизма са еднакво отвратителни диктатури. Левски никога в историята си не се е олицетворявал от свастики, кръстоне и пр. символи. Основатлите на отбора са били патриотично настроени българи които не са се идентифицирали с никакви свастики и кръктове. Този техен патриотизъм е в основата на това клубът да бъде кръстен на името на апостола. В този контекст, и да не бяха забранени тези символи, те нямат място на нашия стадион. Просто те никога не са били наши. Нелепо е да скандираш: "И преди и сга Левски значи свобода" и да вееш знаме с пречупен кръст. Свободата и пречупеният кръст, а също и червената петолъчка са несъвместими неща.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 19 авг 2016 14:34

Teя знамена и банери не са от вчера или от днес.Всеки мач си се веят и много добре се знае кой ги носи.
Това, че в А група не праят впечатление е отделен въпрос, а това, че НКП не прави нищо - също.Както и клубът.
Нека да видим сега за хореото на Селтик, които много ми паднаха в очите дали ще има последствия.
И нещо, което един колега беше споменал по-горе - докато ни разпяват някви деградирали льольовци с женски гласове, 80 % от сектора няма да пее, а ще припява.Затова в мача с Марибор след техния гол последните 20 минути беше театър, а точно тогава трябваше подкрепата да е най-мощна.Както и да е, тези неща, които стават в сектора, не знам кой печели от тях, но със сигурност не е Левски.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 авг 2016 14:39

Келтският кръст или Кръстът на свети Колумб е характерен символ за келтското християнство, но има и по-стари езически корени. Символизира единството на слънцето, въздуха, водата и земята. В Ирландия се появява преди осми век. Познати и като “слънчеви кръстове”, днес изображенията на келтски кръстове са върху ювелирни изделия, тениски, татуировки, чаши и др. Националният отбор на Северна Ирландия използва знака му като лого.

http://lubbopitko.blogspot.bg/2012/03/blog-post_15.html

Очевидно ще трябва да бъде наказан и националният отбор на Северна Ирландия. :idea: :lol: А глупостите за "нацисткия орел" изобщо не ми се коментират! Къде е емблемата с пречупения кръст!? Има ли - няма! Иначе по тази логика и гербът на Федерална република Германия е нацистки символ! Да не говорим, че главата на орела от голямата снимка е обърната наляво (спрямо зрителя), а тази от малката снимка с "примера" - надясно! Не съм специалист по хералдика, но това има огромно значение. ;)
Друг е въпросът, че правилата (колкото и да са тъпи понякога) трябва да се спазват. Dura lex, sed lex... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 авг 2016 14:43, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2016 14:43

Другарю капитан, на сайта на УЕФА има списък със забранените символи ;) Знамето на Конфедерацията, например, също е сред тях ... Тъпи правила, но правила :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2016 14:45

boabbb написа:Другарю капитан, на сайта на УЕФА има списък със забранените символи ;) Знамето на Конфедерацията, например, също е сред тях ... Тъпи правила, но правила :|

Добре, де, Борусия имат баси хореото, баси чудото и не нарушават нищо. Как ние не можем? Не можем или не искаме? :evil:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 авг 2016 14:46

boabbb написа:Другарю капитан, на сайта на УЕФА има списък със забранените символи ;) Знамето на Конфедерацията, например, също е сред тях ... Тъпи правила, но правила :|

Хубаво е, че четеш внимателно и ме цитираш, баобабчо. :) Ще стане човек от теб ...някога... 8-) Предполагам, че латинския израз не си го разбрал, затова ще ти го преведа: Суров закон, но закон. :)
П.П. Иначе ми е интересно, какво ще правим с националния отбор на Северна Ирландия (келтски кръст за лого)... :roll: 8-) За комунистическите петолъчки - ясно!... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 авг 2016 14:48, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2016 14:47

Captain Stottlemeyer написа:

Хубаво е, че четеш внимателно и ме цитираш, баобабчо. :) Ще стане човек от теб ...някога... 8-) Предполагам, че латинския израз не си го разбрал, затова ще ти го преведа: Суров закон, но закон. :)

...Евентуално :lol: :lol: Има и друг подобен израз - Durak milicioner, sed milicioner :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 авг 2016 14:51

boabbb написа:...Евентуално :lol: :lol: Има и друг подобен израз - Durak milicioner, sed milicioner :lol: :lol: :lol:

Виж, с iliev72 си говорете на тази тема - той е Ушев, при това червен!... 8-)
П.П. Аз изчезвам от форума, че си имам и друга работа, а ти иди да нагледаш сливите - да не пре**еш пак реколтата! :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2016 14:56

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:...Евентуално :lol: :lol: Има и друг подобен израз - Durak milicioner, sed milicioner :lol: :lol: :lol:

Виж, с iliev72 си говорете на тази тема - той е Ушев, при това червен!... 8-)
П.П. Аз изчезвам от форума, че си имам и друга работа, а ти иди да нагледаш сливите - да не пре**еш пак реколтата! :)

[offtopic]Много има - ще жулиме са high quality сливова 8-) За съжаление, до 5 съм на бачкане :|[/offtopic]

Върни се в “Левски”